facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Lasa Libertatea interioara sa rasara dincolo de haosul zilnic

Documentare"Eram deja acreditată ca practician Journey de 12 luni când am fost diagnosticată cu cancer de plămâni. Şi, deşi făcusem multe procese "Călătoria", "Călătoria" mea era una foarte lungă, eram încă închisă, încă mă deschideam... A apărut o problemă serioasă în familie. Şi când am făcut "Călătoria" în ziua aceea am pătruns direct în zona cu cancer. Şi am fost copleşită, de-a dreptul copleşită fizic de sentimentul că meritam să fiu pedepsită pentru că eram responsabilă pentru durerea tuturor oamenilor sentiment care a izbucnit la suprafaţă. Am căutat să rezolv asta şi am rezolvat întreaga problemă cu una dintre fetele mele. După "Călătorie" am putut să discut şi cu ea şi să o eliberez şi pe ea. Mă simţeam epuizată şi totuşi m-am abandonat total şi apoi am luat decizia să fac operaţie. Ştiam că eram slăbită fizic şi că folosisem foarte multe resurse, totuşi am luat decizia să mă operez şi o parte din plămânul meu a fost scos. Am ştiut că tot ceea ce făcusem a contat foarte mult, nu am avut nici o complicaţie sau infecţie. Recuperarea fizică a durat foarte mult şi încă sunt în curs de refacere şi acum. Dar nu am putut să fac nimic altceva decât să fiu prezentă în emoţiile care tot apăreau - pentru că nu mai puteam să fug, să mă duc undeva, să îmi ocup mintea cu altceva. Viaţa mea s-a schimbat imens.Am fost instruită ca psihiatru tradiţional, am prescris multe medicamente tradiţionale, terapii medicale, am făcut şi eu terapii... Apoi am făcut cancer în 1991 şi am pierdut doi prieteni datorită acestei boli tot în acea perioadă. Aceasta m-a determinat să încep o căutare spirituală, să mă întreb de ce suntem aici şi am început o muncă de dezvoltare personală. Oamenii fug de emoţiile lor.
Mulţi spun că simt anxietate şi se refugiaza în mâncare sau în uitatul la TV, într-o nouă maşină etc. -- pur şi simplu fugind de emoţiile lor. Şi nici măcar nu realizăm aceasta.Există sentimente ascunse care nu sunt recunoscute. Atunci când poţi pătrunde în emoţiile tale, când te poţi conecta la ele, le poţi scoate din celule -- furie, frică etc. şi le poţi vindeca şi poţi accesa o traumă din copilărie sau o traumă de acum un an sau de acum şase luni. Dacă poţi să te conectezi la emoţiile asociate cu acele evenimente şi să le scoţi din celule, vindecarea se produce.
Eu spun întotdeauna că e necesar să ai compasiune, recunoştinţă, iertare şi iubire -- acestea sunt ingredientele-cheie. Eu le incorporez întotdeauna în "Călătoriile" mele. Şi ştiu că Brandon vorbeşte despre iertare, eu adaug mereu compasiunea şi recunoştinţa -- cred că şi acestea sunt la fel de importante.

Când am auzit statisticile că în 50% din cazuri cancerul va reveni după chimioterapie, am stocat aceasta în celulele mele. În primul meu proces "Călătoria" intenţia mea a fost să curăţ acea frică şi am făcut asta -- Ea a fost creată de amintirea în care doctorul meu mi-a spus că sunt un caz grav şi că sunt 50% ca boala să se întoarcă. Când am auzit asta, eram în spital, nu mă simţeam bine, urmam chimioterapie, nu am ştiut ce să fac cu acel sentiment, aşa că l-am reprimat. În primul meu proces am putut să eliberez acea frică pe care nu am mai simţit-o de atunci. Cel mai profund în "Călătoria" a fost să simt această iubire în interiorul meu. Aceasta mi-a permis doar să fiu acea iubire, pentru că aveam nevoie de asta... acum ştiu cine sunt cu adevărat şi orice comportament sau gânduri care au mai apărut după aceea am putut să le îndepărtez pur şi simplu...

Când am făcut cursul de Practitioner aveam cancer în stadiul patru, cam de trei luni. Şi în acel curs, cred că faptul că ştiam că aveam cancer şi nu aveam nimic de pierdut -- era viaţa sau moartea, aceasta m-a făcut să mă abandonez complet, total la orice trebuia să fie... Uneori mă întreb unde am fost în ultimii doi ani pentru că pacea pe care o găseşti -- nu contează furtuna care este, poate, în exterior -- dar pacea pe care o găseşti în interiorul tău...
E atât de greu de explicat altora cum simţi în "Călătoria"...! Şi asta este ceea ce m-a învăţat "Călătoria": să găsesc pacea interioară în care ar trebui să ne regăsim cu toţii şi pe care ar trebui să o căutăm cu toţii...!"

Vino alaturi de noi la seminarul “Journey Intensive” din 10-12 octombrie 2014 si vom invata impreuna un proces pe cat de simplu, pe atat de profund pentru vindecarea emotiilor care ne blocheaza si experimentarea Libertatii depline!

www.thejourney-romania.ro.

Articole despre Brandon Bays