facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Graham Hancock - Despre Ayahuasca si Constiinta

Documentare


Graham Hancock (nascut in 2 Aug 1950 in Edinburgh, Scotia) este un scriitor si jurnalist britanic care s-a specializat in ultimii 20 - 25 de ani pe teorii neconventionale care implica civilizații străvechi, stari alterate de constiinta, mituri antice si informatii astronomice/astrologice din trecut. Una dintre temele principale care izvoraste din multiplele lui scrieri este posibila conexiune globala cu o „cultura mamă” aflata undeva in preistorie, intr-o perioada aflata poate cu mii de ani inaintea istoriei acceptate oficial, o civilizatie pierduta din constientul colectiv al umanitatii (intr-un mod voit se pare si clar intentionat) din care crede el, că au apărut toate marile civilizatii din trecut.
peru

O buna parte din viata si-a petrecut-o in India unde tatal lui a lucrat ca si chirurg. S-a reintors in UK in anii studentiei unde a terminat in 1973 Universitatea Durham, unde a absolvit cu Magna cum laude, Sociologia.  Ca si jurnalist a lucrat pentru multe ziare britanice importante cum ar fi , The Times, The Sunday Times, The Independent și The Guardian. El a fost co-editor pentru revista New Internationalist intre 1976 - 1979 și un corespondent din Africa de Est al revistei The Economist intre anii 1981 - 1983.
In ultimii ani a participat la numeroase ceremonii cu ayahuasca in Brazilia, iar viata lui s-a modificat foarte mult. Atitudinea lui fata de viata, fata de propria persoana si fata de ceilalti s-a modificat enorm.
Sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/2012/10/graham-hancock-despre-ayahusca-si.html

Articole despre amazon


Articole din Documentare