facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Marturii ale participantilor la Journey Intensive cu Brandon Bays

DocumentareA fost realmente o experienţă care m-a smerit. Iar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că am trecut de la a mă simţi doar pe jumătate Eu, la a-mi simţi din nou inima, cu adevărat. O experienţă a smereniei totale! Deosebită de celelalte experienţe pe care le-am avut!


Fantastic! Mă simt complet diferit! Astăzi m-am distrat foarte bine şi acum mă simt luminoasă, vie - mă simt minunat!
Ajungi pur şi simplu la un sentiment de libertate, de regăsire a ceea ce eşti cu adevărat. Iar când te întorci la viaţa ta realizezi că viaţa înseamnă cu adevărat să ieşi din rutina zilnică, să arunci poverile şi să reuşeşti să descoperi ceea ce e cu adevărat important.
Este extrem de firesc. Nu cred că pot exprima în cuvinte... Doar că interior mă simt foarte bine, plăcut şi pe calea cea bună.
Mă simt mult mai uşoară, mai fericită şi cred că atunci când vor mai apărea probleme voi fi mult mai relaxată, în loc să mă atac pe mine însămi şi să cred că ar trebui să fiu într-un anume fel. Simt că o să pot gestiona mai bine problemele.
A fost uimitor şi atât de personal... Am experimentat „Călătoria" cu o prietenă, dar nimic nu se compară cu a fi la acest eveniment şi a simţi conexiunea cu toţi ceilalţi şi cu ceva ce e Dincolo de toţi ceilalţi.
E ceva ce nu am putut anticipa. Nu m-am aşteptat să fie astfel! E uimitor! Procesul a pătruns adânc în subconştientul meu şi a scos la iveală lucruri despre care nici măcar nu ştiam că sunt acolo. Acum multe lucruri au devenit atât de clare, în mod miraculos. Şi cred că e minunat să experimentezi aşa ceva doar într-un week end.
E un proces foarte blând. Nu simţi transformarea neapărat în timp ce se produce. Aseară m-am simţit brusc epuizat emoţional, dar azi dimineaţă m-am trezit simţindu-mă fantastic şi aşa m-am simţit întreaga zi. Este o experienţă foarte profundă.
A fost captivant! Absolut captivant! Prima dată când am experimentat aşa ceva! Uimitor! Nu e doar procesul pe care îl practici, ci ceva mai mult, dincolo de el, conexiunea de dincolo de el, faptul că te simţi făcând parte din ceva mult mai mare decât tine însuţi. Îţi aminteşte că eşti conectat în mult mai multe moduri decât realizezi.
E atât de greu să spun în cuvinte! A fost realmente fantastic - ceva ce îţi transformă complet viaţa! Şi sper să pot continua să fac asta. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că am lucrat cu cineva care s-a simţit destul de confortabil să-şi deschidă inima şi să arunce povara de durere de care se agăţa de ani şi ani de zile.Aceasta a fost cea mai bună parte a week end-ului, da.
www.thejourney-romania.ro.

Articole despre brandon bays