facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

O Cascada A Surprizelor Frumoase

Evenimente

Mai mult decat un succes
Mult asteptatul Seminar Journey Intensive sustinut pentru prima data de Brandon Bays in Bucuresti intre 31 mai - 2 iunie 2013 a fost mai mult decat un succes – a fost o suita de surprize placute, chiar vecine cu senzationalul. Evenimentul, al carui scop era sa aduca eliberarea emotionala si sa genereze un tonus psihic pozitiv prin prezentarea metodei „Calatoria”, si-a atins si chiar depasit menirea: cei prezenti au trait, pe rand, o gama larga de emotii diverse, de la entuziasmul, curiozitatea si interesul cu care au primit-o pe Brandon Bays cand aceasta a urcat pe scena, continuand cu incursiunea in propriile rani emotionale pe care au invatat sa le descopere, sa le vindece, sa le aline si de sub povara lor carora au aflat cum sa se elibereze – si terminand cu surpriza si incantarea produse de imbucuratorul anunt facut de Brandon in final.


Demult, in Romania…
Atat participantii la seminar, cat si Brandon insasi, venita pentru prima data in Romania au parut ca s-au intalnit ca sa primeasca daruri minunate de la Viata.   

Cei care au ales dorit sa cunoasca metoda „Calatoria” („The Journey”) prin intermediul seminarului Journey Intensive, au facut cunostinta cu Brandon intr-un fel neasteptat, vecin cu senzationalul. Faimoasa autoare si experta in vindecarea minte-corp a impartasit cursantilor inca din primele minute ale seminarului surpriza pe care a avut-o cu doi ani in urma cand a aflat ca mama ei, azi in varsta de 92 de ani, despre care ea credea ca e de origine austriaca, s-a nascut si a crescut primii ei 5 ani de viata in Romania!

Regasirea radacinilor romanesti
Apoi a istorisit cum, proaspat ajunsa pe meleagurile noastre, curiozitatea si dorinta de a-i face o bucurie mamei sale au impins-o sa mearga in oraselul natal al acesteia si sa caute locul unde a crescut cea care i-a dat viata. A fost intampinata cu caldura, ospitalitate si amabilitate de oamenii locului si a ajuns sa vada dovada inregistrarii nasterii mamei ei in Registrul de nasteri din 1921!

Experienta a impresionat-o profund, ajutand-o sa constientizeze, sa regaseasca si sa completeze in sufletul ei o latura nestiuta pana acum, conectand-o la radacinile ei romanesti. E usor de intuit valoarea vindecatoare si de intregire sufleteasca a unui astfel de eveniment in viata unui om – si pentru Brandon exact asa a fost.

Suflet la suflet cu Brandon
Desigur, la auzul povestii, sala a aplaudat frenetic. Aceasta a facilitat instantaneu o apropiere si deschidere sufleteasca intre Brandon si cei prezenti in sala. Mai bine zis, asa cum avea sa marturiseasca Brandon la plecare, intr-o postare pe facebook facuta din aeroportul Otopeni, a inceput o poveste de dragoste intre ea si romani.

O poveste care i-a implinit sufleteste pe toti – prezentator si participanti. Desigur, fiecare dintr-o perspectiva diferita, dar important este ca atat cei care au venit sa primeasca si sa invete, cat si cea care a venit sa ofere darul nepretuit al metodei „Calatoria”, au plecat cu inimile pline de la seminar.

O transformare vizibila a constiintelor
A urmat apoi desfasurarea seminarului. Transformarea in constiintele celor prezenti se vedea cu ochiul liber. Daca in prima zi participantii se inghionteau la intrare, erau pretentiosi, greu de multumit, nu aveau rabdare sa stea la rand la inregistrare, spre seara lumea se saluta ALTFEL. Parca mai bland, cu mai multa intelegere unii fata de altii.

Astfel ca a doua zi a seminarului s-au inregistrat pe listele de prezenta alti oameni. Figurativ vorbind, desigur. Cei care cu o zi in urma se imbulzeau si se inghionteau la rand, acum isi faceau loc unii altora, cu un fel de grija, de respect protector.  

In prima zi s-a predat asa numitul proces al „Calatoriei emotionale” in care toti au avut ocazia sa acceseze ceea ce Brandon numeste „Sursa” – esenta sufletului nostru – si sa realizeze ca toti avem un nucleu comun de rani si dureri emotionale. Si faptul ca Brandon ne-a pus sa ne ajutam unii pe altii in acest proces extrem de eliberator a generat in noi constiinta unui respect grijuliu fata de cel de alaturi.

Fenomenul s-a aprofundat in urmatoarele doua zile ale seminarului. La sfarsit fiecare a plecat cu un sentiment de eliberare de poveri sufletesti, de regasire, de prospetime si, nu in ultimul rand, cu inima plina de recunostinta si bucurie, dupa cum reiese din marturiile celor prezenti.

…Si un (very) happy end    
Si cand toti credeau ca sirul evenimentelor minunate de la Seminarul „Journey Intensive” s-a cam incheiat, Brandon a dovedit ca e o sursa inepuizabila de surprize minunate. Dragostea nou dobandita pentru romani si Romania a facut-o sa decida sa revina in Romania in luna octombrie a acestui an, pentru un nou Seminar Journey Intensive! Un privilegiu deosebit si care ne face o deosebita onoare, dat fiind faptul ca programul incarcat al lui Brandon nu ii permite sa mearga de doua ori pe an in aceeasi tara!

Asa ca va asteptam cu drag, intre 4-6 octombrie 2013, la un nou Seminar „Journey Intensive”, si la o noua intalnire cu acest spirit minunat si generos care este Brandon Bays! Va invitam intr-un spatiu si timp unde sufletul e la el Acasa – atat metaforic, cat si literalmente vorbind…

Patricia Cihodaru

Brandon Bays revine in România între 29-31 mai 2015, pentru a susține la Sinaia seminarul ”Journey Intensive” în care predă metoda “Calatoria” și un modul de “Abilități avansate”.
Vă așteptăm la acest seminar, celebru în întreaga lume, pentru a face primii pași alături de Brandon Bays în “Călătoria” care ne poarta spre sănătate, echilibru interior și spre o nouă perspectivă asupra vieții – plină de umanism, blândețe și generozitate!
Înscrieri pe www.thejourney-romania.ro.

The Journey Romania

Articole despre brandon bays