facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Invitatie la primele workshop-uri introductive in metoda "CALATORIA"

Evenimente

CONSTANȚA, IAȘI, CLUJ NAPOCA, TARGU MURES

In perioada 29-31 mai 2015 Brandon Bays, creatoarea procesului "Calatoria", vine pentru a cincea oară în România pentru a susţine Seminarul "Journey Intensive" la Sinaia, în care predă elementele de bază ale metodei "Călătoria" şi un modul de abilităţi avansate (detalii pe http://www.thejourney-romania.com/).

În pregătirea seminarului membrii echipei "Journey Romania" organizează o serie de workshop-uri introductive pentru a face cunoscută metoda şi beneficiile ei în întreaga ţară. Detalii pe http://www.thejourney-romania.com/Workshop-urile introductive "Călătoria" prezintă ceea ce Brandon a folosit şi a descoperit în aventura sa interioară descrisă în best-seller-ul cu acelaşi nume – adică metodele de vindecare în plan emoţional şi principiile ştiinţifice care stau la baza lor. Toate acestea au a fost ulterior reunite în ceea ce avea să devină metoda de vindecare emoţională minte-suflet-corp numită "The Journey". Astăzi procedeul "Călătoria" e oferit cu generozitate pe tot cuprinsul globului, ca un instrument unic de o mare eficienţă şi profunzime, pentru trezirea şi eliberarea potenţialului infinit din noi înşine, aflat la graniţa între vindecarea emoţională şi evoluţia spirituala.

În cadrul workshop-ului vei experimenta practic diferite părţi ale procedeului pentru a simţi "gustul" metodei. Vei avea ocazia de a privi în profunzimile sufletului propriu pentru a descoperi acolo acele locuri delicate, vulnerabile, care au nevoie de blândeţe, alinare si iertare pentru a se elibera de poverile purtate uneori ani de-a rândul, ca urmare a experienţelor de viaţă dureroase.

Te invităm într-o "Călătorie" din care te vei întoarce zâmbitor, eliberat, simţindu-te mult mai bine în pielea ta si percepându-i pe ceilalţi ca pe nişte prieteni dragi. Însă darul cel mai preţios al "Călătoriei" este accesul la ceea ce Brandon numeşte "Sursa" – esenţa fiinţei noastre sau Sinele Superior. Până la urmă, din moment ce toate bolile şi afecţiunile, fie ele fizice sau emoţionale, au drept origine uitarea sau ignorarea originii noastre divine, adevărata vindecare constă în a afla cine eşti cu adevărat. Este un dar pe care nu ţi-l mai poate lua nimeni.

Toţi cei a căror viaţă a fost atinsă de "Călătoria" au îndrăgit această metodă şi şi-au dorit ulterior să afle tot mai multe despre ea şi să o aplice în toate domeniile vieţii lor, cu efecte uluitoare de vindecare, eliberare, cunoaştere profundă de sine, optimizare.

Ce obţii prin acest workshop:
1. Afli ce spune ştiinţa de ultima oră despre influenţa emoţiilor asupra sănătăţii;
2. Înveţi cum să îţi gestionezi emoţiile pentru a trece dincolo de ele, spre esenţa fiinţei tale;
3. Înveţi să ierţi: nu doar teoretic, ci si practic, eşti ghidat pas cu pas pentru a te elibera de resentimente dintre cele mai grele;
4. Accesezi într-un mod blând, facil si sigur, diamantul pur, de pace, de iubire si acceptare necondiţionată ascuns sub emoţiile tale de orice fel.
Toţi cei a căror viaţă a fost atinsă de "Călătoria" au îndrăgit această metodă şi şi-au dorit ulterior să afle tot mai multe despre ea şi să o aplice în toate domeniile vieţii lor, cu efecte uluitoare de vindecare, eliberare, cunoaştere profundă de sine, optimizare.
Workshop-urile introductive prezintă ABC-ul metodei și oferă ocazia de a simți "gustul" metodei prin exerciții practice ghidate.

Vă aşteptăm cu drag în "Călătorie"!

Trainerii:
Patricia Cihodaru este psiholog şi psihoterapeut format în Psihoterapie Experienţială şi Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale, precum şi în domeniile: sănătatea emoţională a copiilor şi adolescenţilor, formator de formatori, consiliere vocaţională şi Psychological Profiling.
Practică psihoterapia şi consilierea psihologică individuală a adulţilor şi copiilor de peste 10 ani şi a susţinut training-uri de dezvoltare a creativităţii, precum şi cursuri de dezvoltare personală şi sănătate emoţională pentru femei. Este membru fondator al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale, al cărei obiectiv este de a populariza şi promova sănătatea şi inteligenţa emoţională.
A studiat metoda "Călătoria" cu Brandon Bays şi echipa ei, devenind Practician Acreditat al metodei "The Journey" şi oferind în ultimii trei ani numeroase prezentări, workshop-uri şi sesiuni one-to-one în metoda "Călătoria".

Denisa Florea este consilier, având la bază formare atât în domeniul Comunicării și al Relaților Publice, al Managementului și Comunicării, cât și al Psihologiei sănătății publice și clinice. Are o experiență de 7 ani în medii corporate, unde a administrat diferite proiecte privind sănătatea publică în colaborare cu Asociația Română pentru Promovarea Sănătății. A studiat metoda "Călătoria" cu Brandon Bays şi echipa ei. Formator acreditat, Denisa a organizat și susținut workshop-uri şi sesiuni individuale în metoda "Călătoria".

Programul workshop-urilor susținute de Patricia:
CONSTANȚA: Duminică, 29 martie 2015, între orele 12.00 - 18.00, cu pauză de prânz de o oră. Locația: Centrul Office Spot, Bd. Tomis, nr. 48, Constanța.

IAȘI: Sâmbătă, 4 aprilie, orele 10.00-16.00, Locația: Galeriile de Artă "TOP ART", str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 57, Casa Cărții, etaj II, Iași.

Pentru workshop-urile din Constanța și Iași înscrierea se face anticipat la adresa de email: patriciajourneyromania@gmail.com sau 0722.65.71.55.

Programul workshop-urilor susținute de Denisa:
CLUJ NAPOCA: 4 aprilie, 10.00-19.00, cu o oră pauză de masă.
TÂRGU MUREȘ: 25 aprilie, 10.00-19.00, cu o oră pauză de masă.

Pentru a vă înscrie la workshop-urile din Cluj Napoca și Târgu Mureș o puteți contacta pe Denisa la: denisa.florea@yahoo.com, telefon: 0741.75.63.85.

Detalii despre organizarea și a altor workshop-uri introductive "Călătoria" în București și în alte orașe ale țării vor fi afisate in curând pe http://www.thejourney-romania.com/

Articole despre Brandon Bays