facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Practicienii romani despre metoda "Calatoria" de Brandon Bays

Documentare

Uneori, în viață, ne confruntăm cu evenimente dureroase, care lasă răni adânci în suflet sau resentimente, revoltă, senzația că suntem nedreptățiți, înșelați, trădați, ignorați, devalorizați… și lista poate continua.
Și nu ne învăța nimeni ce să facem cu aceste trăiri, așa că le blocam undeva în sufletele și corpurile noastre, refuzăm să le privim în față pentru că nu știm să le abordăm.

brandon bays

O soluție foarte eficientă de a ieși din acest gen de impas interior este metoda ”Călătoria”, concepută acum mai bine de 20 de ani de Brandon Bays, expert în vindecarea minte-corp împlinește și autoarea best-seller-ului cu același nume, tradusă și la noi în țară la Editura Adevăr Divin.

Cursurile în care se predau instrumentele de lucru în plan emoțional reunite sub numele de ”Călătoria”au început să fie susținute în România acum 3 ani, când a avut loc pentru prima dată Seminarul ”Journey Intensive” susținut chiar de Brandon Bays, urmat și de alte cursuri avansate (a căror descriere o gășești aici: http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/ListaEvenimente).

Din 2014 și până acum 30 de români au urmat și au absolvit Programul de Formare care Practician Acreditat al metodei ”Călătoria”.
Câțiva dintre ei povestesc în acest film ce a însemnat pentru ei această metodă și cum le-a influențat viața.

Vă invităm în ”Călătoria” de la durere emoțională la alinare sufletească, de la emoții la conștiință, de la armurile dure ale egoului născute din dureri reprimate la o blândă și profundă cunoaștere de Sine!

Anul acesta singura ocazie în care puteți învăța metoda ”Călătoria” direct de la Brandon Bays este Seminarul ”Journey Intensive”, care va avea loc între 3-5 iunie, 2016, în București.
Înscrie-te pe www.thejourney-romania.com.


www.thejourney-romania.ro.

Articole despre brandon bays, calatoria, the journey