facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Terapia Gerson - Cancerul poate fi invins

Documentare

Cancerul poate fi invins. Terapia Gerson este o cale sigura, naturala de tratament pusa la punct de catre dr. Max Gerson inca din anii 1920 care utilizeaza alimente organice, sucuri naturale de fructe si legume, clisme cu cafea organica, detoxificare si suplimente nutritive naturale pentru a ajuta organismul sa se vindece singur, respectiv pentru a-i intari sistemul imunitar. Au trecut mai mult de 60 de ani de cand mii de oameni s-au vindecat - datorita acestei terapii - de asa-zisele boli incurabile cum ar fi cancerul, diabetul, bolile de inima, artrita, afectiuni ale pielii si multe altele. Se intelege de ce aceasta terapie NU est oficiala, tocmai pentru ca este eficienta si in plus este si IEFTINA.

terapia gerson

Sunt Bill Z. din Saint Diego, Zimmermania pe youtube.
As vrea sa va vorbesc astazi despre terapia Gerson. Ce este terapia Gerson? Multi dintre voi stiti deja daca ati vazut celelalte postari ale mele. Este o cale de a invinge cancerul si alte boli cronice. Acestea sunt cuvintele exacte ale lui Charlotte Gerson, fiica lui Max Gerson, initiatorul acestei terapii. Iar ea este cel mai longeviv supravietuitor de tuberculoza – forma pe care a avut-o datorita lui Max Gerson, tatal ei, care a vindecat-o. Va sugerez sa cautati “Max Gerson” pe internet ca sa vedeti exact cine a fost si sa faceti propriile cercetari. Daca vreti sa va documentati mai bine, puteti cumpara cartea "Vindecarea – metoda Gerson" si va asigur ca aceasta este cea mai incredibila medicina care exista se foloseste chimioterapia in orice terapie impotriva cancerului. Desigur, sunt tot felul de tratamente pe care le puteti afla de la doctor, dar daca aveti cancer recurgeti mai bine la terapia Gerson.

Ma preocupa viata si nu-mi place sa vad oameni care isi pierd organe (sani sau prostate), cazuri ce reprezinta o oportunitate pentru doctori de a taia ceva numai de dragul banului. Sunt scarbit de sistemul medical. Sunt atat de scarbit si satul incat nici macar nu pot sa-mi exprim consternarea. Nu cred ca exista cuvinte care sa descrie cat de revoltat sunt fata de medicina din SUA si chiar din alte tari. Dar aceasta furie este impartasita de destui oameni, a mea este legata de cum poti sa-ti acorzi timpul sa te iubesti pe tine insuti si sa-ti recastigi sanatatea. Chiar daca te simti rau si nu stii de ce, aceasta terapie iti poate rezolva problema. Chiar daca ai o durere in articulatii si nu stii de ce, aceasta terapie o va rezolva. Toate felurile de boli sunt floare la ureche pentru terapia Gerson. Este primul lucru care iese la iveala cand o aplici si nu poti trece direct la terapia insasi fara sa arunci o privire pe site-ul www.gerson.org si pe cartea este “Vindecarea prin metoda Gerson” de Charlotte Gerson.

Atunci cand te intelegi cu adevarat pe tine insuti, privesti inapoi si te uiti la viata ta, tragi linie si vezi ce inseamna pentru tine si ce ar insemna pentru tine daca nu ai fi ajuns pana aici, sa fii impreuna cu familia. Sau daca ai fi bolnav in stare critica, de fibromialgie sau artitra, de exemplu, cum le-ai spune-o copiilor tai, prietenilor? Ce inseamna sanatatea pentru tine, sau mai mult...Ce inseamna ea pentru cei apropiati? Pentru seful tau, pentru colegii de servici? Familia, parintii tai?Ce inseamna pentru tine longevitatea? Cat de importanta este si cat de importanta este calitatea vietii tale nu atat pentru tine, ci pentru cei din jurul tau? Este o intrebare serioasa si un raspuns simplu este asta. Si avem in mainile noastre raspunsul . Si - martor mi-e Dumnezeu... Aceasta terapie functioneaza. Si ii sunt foarte recunoscator lui Charlotte Gerson pentru ca a continuat sa ne faca cunoscuta aceasta terapie, noua, celor din SUA si in clinica din Mexic si intr-o noua clinica din Spania, si chiar intr-o noua clinica din Ungaria. Dar aceste clinici sunt interzise in SUA. Iar doctorii nu au voie nici macar sa vorbeasca despre aceasta terapie. Le este frica de asta. Pentru ei este ilegal sa o prescrie. Si va vorbeste un membru al EMA (Asociatia medicilor de urgenta).

Si inca ceva... Exista lucruri minunate care au fost realizate de Institutul Gerson. Filmele sunt: The beautiful truth”, “The Gerson miracle”, “Dying to have known. Si aceste trei filme, dupa ce le-ati vazut va vor trimite la website-ul Institutului Gerson, www.gerson.org, si le puteti lua de acolo si nu veti regreta nici o clipa.
Dupa ce veti aborda aceasta terapie, nu este un regim, are o orientare specifica regimului, dar nu este un regim, ci este o terapie si pentru o vreme va veti transforma casa intr-o mica clinica, dar nu e mare lucru si o puteti face. Pot s-o fac eu, deci poti si tu. Si eu sunt astazi dovada vie a faptului ca sanatatea excelenta poate fi posibila si recastigarea tineretii este posibila si poti sa fii din nou in floarea varstei, sa ai capacitatea de a-ti controla viata si de a fi in armonie cu parintii tai, cu copiii, cu sotul/sotia. Ce ar putea fi mai important?

Articole despre terapia gerson, cancer, gerson dieta, gerson terapia, dieta gerson, terapia lui gerson, max gerson terapia cancerului, regimul gerson