facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Evita Ramparte s-a VINDECAT in mod NATURAL de CANCER OVARIAN

Stil de viata

Frumoasa poveste a Evitei, a transformării ei uimitoare de la foarte bolnava și deprimata cu cancer ovarian sever, într-o frumusețe radiantă cu o sănătate optimă care inspira oamenii din întreaga lume.

Povestea EVITEI RAMPARTE si a modului in care ea s-a VINDECAT in mod NATURAL de CANCER OVARIAN

Evita Ramparte

Evita Ramparte, jurnalist european și producător media, a fost diagnosticată în 2000 cu o formă avansată de cancer ovarian. "Doctorul mi-a spus <Hei, unde îți sunt ovarele? Nu-ți văd ovarele. Tot ce văd sunt niște tumori în formă de conopidă!> - pentru că (ovarele mele) erau acoperite de tumori peste tumori".
Recomadarea oncologilor a fost să se opereze de urgență, să se supună tratamentelor de chimioterapie, cat de curand, și să accepte să intre în menopauză chirurgicală.
A preferat, în schimb, să-și schimbe stilul de viată și să se vindece prin hrană vie, după metoda lui Max Gerson. Tot procesul de vindecare a durat fix patru luni. Apoi, a devenit mamă.

Evita Ramparte:
"În mod paradoxal sunt atât de recunoscătoare pentru faptul că boala m-a obligat să am grijă de mine."

"Nu m-am gandit ca mi s-ar putea intampla asa ceva. In nici un caz mie. "

"Știam totul va fi în regulă dacă voi continua pe această cale."

"Știam deja că nu am de gând să ma mai întoarc la aceeași mod de a ma hrani."

"A fost un medic care m-a diacnosticat initial, fara aparatura sofisticata."

"Știam că exista ceva in mine care ma “manca”. Literalmente in anii in care am fost căsătorita stiam ca este ceva in interiorul meu care ma oboseste si imi devoreaza corpul."

"Nu am Premiul Nobel cu toate acestea, cred că știu de ce am dezvoltat cancer ... relații toxice și alimente toxice."

"Am de gând sa-mi dau timp, mi-a luat ani pentru a dezvolta acest mod toxic de a trai, așa ca o sa-mi iau câteva luni și am sa fac ceva total diferit, ceva ce nu am mai facut niciodata și o sa vad ce se va intampla pentru ca deja simt, în corpul meu, ca sunt mai bine."

"Am continuat cu sucurile și cu mancarea sanatoasa, mancand crud și vegan, tot ceea ce am mâncat au fost alimente naturale, negatite, poate doar douăzeci la sută au fost gatite."

"Ceea ce s-a întâmplat a fost ca am monitorizat acest lucru pe ultrasunete și se putea vedea cum tumorile au inceput sa scada, si sa scada, si sa scada, practic la fiecare trei săptămâni cand ma testam, constatam aceasta."

"Am slabit 83 de kilograme și eram de nerecunoscut. Practic am inceput sa opresc oamenii pe strada, sa ma uit in ochii lor si sa le spun: "Bună, eu sunt. Salut, ce faci!"

"Cu siguranță un Premiu Nobel pentru miracol merita, propriul meu experiment independent pe care l-am facut pe corpul meu." (Evita râde usor ironic)

"Definiția de nebuniei data de Einstein este: "Continuați să faceți același lucru și sa va asteptati la un rezultat diferit."

"Dacă sunteti diagnosticati cu cancer, trebuie să schimbați, trebuie sa faceti ceva total radical diferit, ceva ce nu ati facut niciodata inainte si astfel conditiile se vor schimba."

"Sper că interviul meu va fi o invitație pentru profesionistii din domeniul medical să caute modalități de educare în domeniul wellness, în sectorul de "viață verde". Este o nouă industrie în plină expansiune. Daca aceasta noua industrie poate ajuta oamenii cu grave probleme de sanatate, daca ii poate face mai sanatosi?"

"Daca cancerul este un punct de vedere limitat?... Punctul vostru de vedere creaza realitatea in care traiti."

Despre Evita Ramparte
Evita Ramparte este reporter TV, jurnalist, scriitor și coach. Evita deține un master în Studiul Interactiv al religiilor și o diplomă postuniversitară în Jurnalism și Comunicare. Ea a studiat actoria pentru imagini video in Varșovia, Paris și Los Angeles și a lucrat ca si consultant in Relații Publice și Marketing Strategic la multe firme de wellness de top din lume. Ea este vorbitor public internațional și autor al cartii "Cum sa te detoxifiezi în șapte zile." Evita scrie a doua carte - "Binecuvantarea" Cancerului.

Evita organizeaza programe și retrageri de curățare profundă și de vindecare. Ea găzduiește retrageri de transformare la reședința sa privată din Maui, Hawaii și ghideaza oamenii sa urmeze un tratament pentru curățare și vindecare timp de sapte zile. Evita este trainer în nutriție clinică și vindecare cu ajutorul energiei.

Articole despre Max Gerson, Evita Ramparte, cancer ovarian, vindecare