facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Gerson Therapy (Terapia Gerson) - Charlotte Gerson

DocumentareAcesta e un seminar sustinut de Charlotte Gerson, fiica lui Max Gerson si urmasa muncii tatalui sau. In fapt, nu sunt vindecari "miraculoase", sunt vindecari, iata, obisnuite pentru Clinica Gerson.
CharlotteGerson

E posibil ca parerile Charlottei Gerson sa fi fost, intre timp, revizuite si adaugite de catre raw-isti preocupati de vindecari. Printre ei Brian Clement, Gabriel Cousens, John McDougall, si altii, si altii, si altii. Altfel, pe parcursul a sase ore de seminar (astazi vedem doua ore), Charlotte Gerson detaliaza de la A la Z, Terapia Gerson, bine-cunoscuta deja in a vindeca plenar mult peste 50% dintre cazurile de cancer metastazic care ajung, cu ultimele puteri in grija clinicii lor.
Mai mult, zeci de mii de oameni, s-au vindecat prin pe la casele lor... cu ajutorul cartii lui Gerson, carte tradusa in romana de Humanitas sub titlul "O terapie eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave".
Filmul este interesant si informativ pentru orice fiinta umana interesata de propria-i sanatate.

Articole despre terapia gerson, cancer, gerson dieta, gerson terapia, dieta gerson, terapia lui gerson, max gerson terapia cancerului, regimul gerson