facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Healing Cancer From Inside Out - Vindecand cancerul din interior spre exterior

Documentare

healing_cancer

Partea intai, "Tratarea cancerului", prezinta esecurile tratamentelor conventionale si arata cum medicina conventionala exagereaza beneficiile acestor tratamente, minimizand in acelasi timp riscurile. Filmul va va oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a evalua corect riscurile si beneficiile oricarui tratament si de a vorbi deschis cu doctorul dumneavostra despre astfel de tratamente.
Mai exista de asemenea o sectiune in "Industria Cancerului" ce explica istoria tratamentelor de cancer, suprimarea de tratamente alternative si de ce chimioterapia, radioterapia si chirurgia sunt singure tratamente disponibile in medicina clasica.

Partea a doua, "Vindecarea cancerului" arata cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente dietetice si suplimente naturale. Aceasta explica conceptii gresite obisnuite despre cancer, arata cum dietele concepute pentru a lupta impotriva cancerului au mai mult succes decat tratamentele conventionale, prezinta rezultatele cercetarilor realizate de T. Colin Campbell (Studiul China) si are interviuri cu oameni care au stopat cancerul utilizand un regim alimentar. Se discuta, de asemenea, despre cat de imporatanta este atitudinea interioara in vindecarea nu numai a cancerului, ci a oricarei alte boli.

Un film de Mike Anderson.


Articole despre cancer