facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Adevarata cauza a cancerului si singura metoda de a-l opri

Sanatate

Stiai ca daca contractezi stadiul IV de cancer, medicina conventionala nu are metode de vindecare ?
Acum ceva timp, recordul oficial dezbatut de Congresul Statelor Unite a constatat ca nimeni nu s-a putut vindeca la un stadiu asa avansat cu ajutorul chimeoterapiei, radioterapiei, operatie sau orice alta combinatie.

Adevarata cauza a cancerului si singura metoda de a-l opri

Ce este mai rau, cu toate acestea, este ca guvernul stie ca aceste lucruri sunt adevarate si continua sa acorde monopol medicinei alopate in tratarea cancerului.
Din fericire, inca mai exista persoane independente, care isi risca mijloacele de trai , pentru a oferi metode de tratament ce pot invinge orice stadiu de cancer. In timp ce unii dintre ei sfarsesc in inchisori sau saracie, sunt altii care  "zboara pe sub ochiul guvernului" si care lupta cu cancerul intr-un mod mult mai diferit decat noi.

Un astfel de om a fost Otto Warburg, unul dintre corifeii mei medicali preferati. Ceea ce a descoperit el in domeniul cancerului, acum mai mult de jumatate de secol  i-a adus Premiul Nobel. Dar si mai important , iti poate schimba viata.

Dr. Warburg a fost un stralucitor om de stiinta care a descoperit numitorul comun in toate cancerele. Un fir foarte simplu se leaga de orice cancer - si expune slabiciunea lui. Cercetarea sa meticuloasa i-a adus Premiul Nobel in 1931. Iar munca sa consecvent inovatoare i-a adus oferta celui de-al doilea Premiu Nobel  in 1944. Din nefericire nazistii nu l-au lasat sa-l primeasca.

Warsburg a studiat cancerul in timp real, ceea ce inseamna ca a studiat celulele cum se transforma din normale in canceroase. Incredibilul sau articol, intitulat "Metabolismul celulelor carcinoame"(CARCINÓM, carcinoame, s.n. Tumoare malignă constituită din celule epiteliale; epiteliom) a fost publicat in America in The Journal Cancer Research in 1925.

Conexiunea descoperita de el a fost o legatura metabolica in toate cancerele. Si aceasta nu a fost din cauza pesticidelor, conservarilor, radiatilor, chimicalelor, otravurilor sau orice alt cancerigen. Asteapta putin! Nu am fost noi invatati sa credem ca acesti cancerigeni dauneaza ADN-ului si cauzeaza cancer prin lezari genetice? Este adevarat ca toate acestea constiuie factori. Dar toate duc spre o simpla linie de mijloc - toate priveaza celulele tale de primirea sau folosirea oxigenului.

Toata povestea lui Warsburg este despre oxigen. Stiti ca eu, de asemenea, prefer sa tratez bolile folosind oxigenul. Este bunul vietii. Consuma mai mult oxigen si traieste mai mult. Consuma mai putin si viata ta se va micsora cu  mai multe degeneratii cronice. Ce tipuri de degenerare ? Nu doar boli circulatorii si infectii, insa cancer!

Majoritatea doctorilor considera ca mai putin oxigen inseamna pur si simplu atac de cord sau cerebral. Dar Warburg a demonstrat ca poate sa insemne si cancer. Uite de ce : stiti ca celulele voastre trebuie sa  produca energie. Ele fac asta arzand zaharuri si grasimi cu oxigen. Este un fel de motor cu ardere, care arde benzina si oxigenul in motorul masinii . Priveaza-ti masina de benzina sau de oxigen si nu va mai functiona. Warburg a descoperit ca tumorile maligne au intodeauna un procent de privare de la oxigen. A descoperit totodata ca aceste tumori produc cu mult mai mult acid lactic decat tumorile benigne. Acidul lactic este produs de celule cand arderile de zaharuri se produc fara suficient oxigen. Este la fel cu ceea ce produce drojdia cand fermenteaza. Warburg a argumentat ca celulele tumorale sunt in esenta celule care fermenteaza. Cu cat procentul de fermentare creste, cu atat malignitatea este mai ridicata. Urmatoarea intrebare este De ce nu faci cancer cerebral sau la inima cand formatiuni de cheaguri intrerup alimentarea cu sange. Acest deficit de oxigen vor aduce moarte instantanee celulei - atac de cord sau cerebral.

Warburg a descoperit ca pentru a se dezvolta cancerul, celulele deteriorate trebuie sa traiasca mult fara oxigen ca fermentatia sa aiba loc.
Privarea totala a celulelor de oxigen reprezinta moartea lor si nu o degenerare ulterioara spre cancer. Astfel este o intarziere misterioasa intre o afectiune partiala si dezvoltarea cancerului.

Durata acestei intarzieri este diferita la diferite animale. La om, poate dura cateva decenii. Sau se poate intampla mult mai repde.
Warburg a accentuat faptul ca nu poti face o celula sa fermenteze daca nu este implicata si o lipsa de oxigen. In 1955 doi cercetatori americani, R.A Malmgren si F.F Flanigan au confirmat descoperirile lui Warburg . Ei au descoperit ca deficientele de oxigen sunt intodeauna prezente cand evolueaza cancerul.
Now here's the real kicker. Warburg a descoperit ca poti opri fermentatia doar adaugand oxigen – insa doar daca o faci suficient de devreme. El a incubat celule in nitrogen, privandu-le de oxigen pe o perioada regulata dar scurta de timp. Lasand celulele fara oxigen a cauzat inceperea fermentarii. Adaugand oxigenul cu promtitudine a ajutat celulele sa-si revina. Dar cu cat erau lasate mai mult fara oxigen cu atat mai incet si mai putin sigur isi reveneau. Cand celulele raman mult timp fara oxigen nu se mai recupereaza. O data ce ajung la un anumit punct, nicio cantitate de oxigen,nu le mai aduce la normal.
Astfel ca toate acestea ridica o intrebare , "care este cauza pentru care celulele pierd oxigenul?" Am mentionat mai devreme ca otravirile, conservarile, radiatile sau alti carcinogeni , toti afecteaza abilitatea celulei de a folosi oxigenul. Insa este ceva mult mai comun care are acelasi impact – glucoza.

Warburg a spus ca glucoza aduce capacitatea celulei de a-si procura oxigenul intr-un impas. Astfel ca daca-ti umpli celulele cu glucoza , celulele nu o sa-si mai ia oxigenul de care au nevoie pentru a functiona corect. Asta le va aduge fermentarea, care duce la cancer. De aceea repet de nenumarate ori sa evitati alimentele rafinate. Aceasta este cea ai buna cale pentru a opri inserarea glucozei in celule.

Acum stiti cauza principala a cancerului. Urmatoarea intrebare luata in considerare este: ce facem pentru a spori primirea oxigen. Ei bine, prima metoda cosnta in exercitiile cu terapia cu oxigen (EWOT or multi-step therapy), despre care v-am spus in trecut.

Dar ce spuneti despre dieta dumneavoastra ? Warburg a cercetat mult asupra vitaminelor, mineralelor, si a altor nutrientil. El a descoperit ca acestia ajuta celulele sa foloseasca oxigenul cu mai multa eficacitatea. Astazi stim ca vitaminele si mineralele sunt absolut necesare pentru ca enzimele sa poata functiona. Cand ai un deficit de nutrienti, iti afecteaza abilitatea celulei de a folosi oxigen si de a produce energie. As prefera sa va luati majoritatea nutrientilor din mancare. Insa si suplimentele vor ajuta.

Dr Robert Jay Rowen's  SECOND OPINION

Articole despre cancer, oxigen