facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Terapia "Te iubesc"

Spiritualitate

Tuturor ne place sa credem ca stim sa iubim si, indiferent daca avem sau nu o definitie pentru aceasta stare, o consideram unul dintre cele mai pure sentimente omenesti.

Stiati insa ca iubirea poate deveni tratament?
Stiati ca iubirea devine, chiar la un nivel fizic, pansament chiar pentru unele afectiuni grave?
Va mai aduceti aminte de noptile cu temperatura si dureri de cap, cand, vegheati de mama, alinarea acesteia indeparta orice urma de spaima? Cand iubirea mamei fata de puiul bolnav tamaduia durerile?

Dar cand persoana iubita va masa genunchiul ranit si toata durerea disparea intr-o secunda? Ori cand, cu un masaj, orice neplacere era indepartata imediat si o stare de bine va invaluia trupul?

Joaca alaturi de copilul dumneavoastra va alunga orice disconfort, bucuriile alaturi de persoanele dragi indepartau orice nor negru din sufletul dumneavoastra, orice depresie, orice durere, nu e asa?

Zi de zi avem dovada faptului ca iubirea face minuni in ceea ce priveste starea mentala, emotionala, fizica, iar descoperirile din lumea medicala ne confirma acest lucru: persoanele care daruiesc si primesc iubire sunt mai fericite, iar fericirea prelungeste durata vietii, indeparteaza stresul si oboseala, scurteaza perioada de vindecare a leziunilor, indeparteaza depresia, imbunatateste memoria si puterea de concentrare, etc.

Mai mult decat atat - sunt cunoscute cazuri de remisie a leucemiei in intreaga lume, cu ajutorul "terapiei cu iubire". Astfel, persoanele bolnave care sunt inconjurate de iubire si grija, raspund evident mult mai eficient tratamentului medicamentos pe care il urmeaza.

Nu degeaba leucemia este numita si "boala sufletelor triste".

Nu va fie frica sa iubiti si nu va temeti sa fiti iubiti - astfel veti avea parte de cel mai natural tratament posibil!

Articole despre iubire, te iubesc