facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cura cu usturoi pentru purificare hepatica

Cure

Pentru a scapa de o buna parte din încarcatura toxica acumulata în ficat si pancreas, trebuie sa procedezi în felul urmator:


Iti pregatesti doua tampoane de dimensiunea tampoanelor stomatologice, din tifon umplute cu usturoi pisat. Tampoanele le legi cu ata la capete sa nu se împrastie usturoiul. Un tampon îl fixezi între buza superioara si gingie, iar celalalt între buza inferioara si gingie. Stai aplecat deasupra chiuvetei si lasa sputa (saliva) sa curga direct în chiuveta. Tine tampoanele cu degetul mare si aratator de la fiecare mâna, nu le lasa sa alunece din gura.

ATENTIE - vei saliva foarte abundent, sputa va fi densa si legata, transparenta, aproximativ ca albusul de ou. In nici un caz nu lasa sa-ti curga pe barbie, ci din gura direct în chiuveta . Iritatia buzelor si a gingiei trece pâna a doua zi. Daca îti curge pe barbie, face rana si trec 7-10 zile ca sa se vindece.

Durata: 20 de minute. Se repeta de trei ori la interval de 8 zile. Pauza 3-5 ani, dupa care poti sa o faci din nou. Mai des numai cu recomandare, în situatii speciale.

Articole despre usturoi, ficat