facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

"Calatoria" spre diamantul din tine

Spiritualitate

Fiecare om în parte este o creație perfectă, divină, cu un potențial nelimitat. Ca o nestemată neprețuită. Cu trecerea timpului, însă, acest diamant se tot acoperă de praf si mizerie care îi umbresc strălucirea.

brandonbays13

Dacă ne-am întreba care este motivul principal pentru care oamenii nu își trăiesc viața la adevăratul potențial care le-a fost hărăzit, nu se lasă să strălucească orbitor, de departe răspunsul ar fi fricile… de tot felul…

După frica de moarte, următoarea ca intensitate este cea de singurătate. Nietzsche spunea că poate aprecia calitatea unui om după cantitatea de singurătate pe care o poate suporta. Ori Octavian Paler care nu așteaptă de la un partener de viață să îl ajute să lupte împotrivă singurătății, ci să îl ajute să o suporte.

În goana noastră cotidiană, în societatea modernă, această singurătate a început să fie mai crâncenă cu cât suntem înconjurați de tot mai mulți oameni. Ceea ce este un paradox.
Pentru că am început să căutăm în exterior (la un partener, job, prieteni, chiar in societate) ceea ce încă de la conceperea noastră a fost gândit pentru interior.

Și uite așa ne zbatem între mii și milioane de gânduri, consumându-ne, în loc să facem pasul invers și să ne întoarcem la origine. Să privim spre interiorul nostru, acolo unde sunt toate răspunsurile de care avem nevoie.

În momentul în care permitem să se întâmple acest lucru și ne descoperim splendoarea, viața noastră devine că un izvor care curge lin. Înțelegem că singurătatea este doar o închipuire a minții noastre și cel mai ne-singur ești atunci când ești în armonie cu Tine.

Nimeni, din exterior, nu îți poate da asta. Singurul mod prin care o poți dobândi este să „călătoresti” înăuntrul tău, descoperindu-ți propria cale. În sprijin îți vine metoda „Călătoria” conceputa de Brandon Bays care te ajută și îți ghidează pașii prin intunericul din “culisele” vietii tale psihice, luminându-ți calea catre diamantul interior care exista in sufletul fiecaruia dintre noi.

Metoda „Calatoria” iti permite sa accesezi si sa vindeci emotiile dureroase stocate in corp in diferite episoade din viata ta care acopera ceea ce esti tu cu adevarat, facandu-te sa traiesti la minim, blocandu-te, limitandu-te si cauzandu-ti chiar tulburari emotionale sau fizice.
”Călătoria” e o metoda blanda si accesibila oricui de a scapa de poverile emotionale, de ceea ce nu ai putut pana acum sa ierti, eliberandu-te de resentimente si dureri sufletesti. Apoi iți face cunoștință cu Tine, cu acel nestemat neprețuit din inima ta, oferindu-ti toate ustensilele necesare pentru a-l curata si a-i da voie să strălucească orbitor. Este nevoie doar să iti dorești asta!


www.thejourney-romania.ro.

Articole despre Brandon Bays