facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cum scapi de sabotorii prosperitatii tale

Evenimente

Când spui "abundență" cel mai adesea te gândești la bani și la confortul material. Acesta este însă doar unul dintre înțelesuri. 

Prosperitatea înseamnă de fapt bunăstare în mult mai multe domenii:
• să fii sănătos, plin de vitalitate și energie – baza prosperității tale
• o viață de cuplu împlinită, în care să te bucuri de conexiunea cu persoana iubită
• relații frumoase și constructive cu copiii tăi
• să îți exprimi calitățile, talentele, creativitatea
• să ai timp liber, în care să te bucuri de activități recreative
• să ai împlinire profesională și socială
• să dezvolți partea spirituală a vieții tale – un secret foarte puternic al sentimentului de împlinire dinspre interior spre exterior

sabotori

Acum, știind la ce să aspiri, îți propui cu curaj multe țeluri – unele le păstrezi doar pentru tine, altele le împărtăşești cu prietenii, familia, colegii şi chiar pe reţelele de socializare. Dar, indiferent cât de mare este angajamentul faţă de ţelurile tale, reuşești de obicei să atingi doar câteva din ele.

Și asta pentru că, foarte adesea, inconştientul tău îți șoptește o poveste: "Nu vei reuşi să împlineşti acel obiectiv, nu meriți, nu ai calitățile necesare, nu eşti făcut pentru asta, este prea mult pentru tine, dacă vei reuși vei atrage lucruri rele de la cei din jurul tău etc. etc.".

Blocajele tale mentale – cele care rezidă neștiute, în culisele vieții tale psihice – te împiedică să-ți împlinești visele.

Este timpul să descoperi ce anume te împiedică să primeşti abundenţă în toate aspectele vieţii tale și să le elimini, pentru a putea trăi liber de ele.

O metodă care se adresează direct blocajelor mentale și emoționale care ne împiedică să trăim la maxim de potențial este gama de instrumente de vindecare emoțională și de transformare radicală a conștiinței numită "Journey" ("Călătoria"), concepute de Brandon Bays, autoarea metodei "Călătoria" și a bestseller-ului cu același nume.

Metoda se predă prin seminariile Journey în întreaga lume care din anul 2013 sunt prezente și la noi în țară. În această toamnă poți participa la două dintre aceste seminarii:
- "Călătoria Intensiv" (sau "Journey Intensive") care este seminarul de bază în învățarea metodei și care îți permite accesul la seminariile avansate. El va avea loc între 28-30 octombrie 2016.
- Manifestarea Abundenței, în care, cu instrumente specifice "Călătoriei" se lucrează direct asupra acestor blocaje – poți participa la el între 18-21 noiembrie 2016 și doar după ce ai absolvit Seminarul "Journey Intensive".

Mai multe detalii și înscrieri pe www.thejourney-romania.com.

În filmul de mai jos Brandon Bays ce s-a întâmplat la Retragerea "Manifestarea Abundenței" care a avut loc în anul 2013, și ne oferă o perspectivă mult mai vastă asupra motivelor pentru care trebuie să ne eliberăm de aceste blocaje care, așa cum veți vedea, vin de atât de departe din trecut…

Pentru a elibera aceste blocaje din conștiință au fost concepute seminariile Journey.
Dacă:
- îți dorești prosperitate materială și financiară și/sau
- intenționezi să îți schimbi stilul de viață cu unul mai sănătos sau cauți vindecarea de o problemă de sănătate fizică sau emoțională și/sau
- vrei relații sănătoase cu prieteni alături de care poți înflori la maxim și/sau
- cauți un partener pentru o viață de cuplu împlinitoare ori vrei să armonizezi relația cu partenerul actual și/sau
- dorești să ai activități frumoase de timp liber, să îți practici hobby-urile și să îți cultivi talentele și/sau
- vrei să aduci o contribuție la lumea în care trăiești, dar nu știi care sunt darurile cu care ești înzestrat – sau le cunoști, dar nu știi cum să le pui în valoare ori te simți blocat de emoții și credințe sabotoare și/sau
- pur și simplu vrei să trăiești la nivelul inimii tale, simțindu-te împlinit, sănătos și creativ,

atunci aceste seminarii sunt pentru tine!

Există seminarii și există "The Journey".
(Tom K. arhitect, absolvent al Seminarului "Journey Intensive")

Pentru alte detalii ne puteți contacta la email: office@thejourney-romania.com sau la telefon 0731.85.43.83 (Camelia Hârjău).
Te așteptăm cu bucurie în plăcuta atmosferă a seminarilor Journey unde înveți să te eliberezi de emoțiile dureroase reprimate, de credințele sabotoare și să îți creezi viața pe care ți-o dorești în adâncul sufletului! Apoi, din preaplinul tău vei putea oferi și celor din jur, aducându-ți contribuția valoroasă și unică în lume!


www.thejourney-romania.ro.

Articole despre brandon bays, calatoria, the journey