facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Un nou seminar ”Journey Intensive” cu Brandon Bays in Romania!

Evenimente

Între 3-5 iunie 2016 Brandon Bays revine în România pentru a susține ediția a VII-a a Seminarului ”Journey Intensive”, în care predă bazele metodei de vindecare emoțională ”Călătoria” și un modul de abilități avansate.

Este un eveniment de educație în plan emoțional, o sărbătoare a sufletului și un prilej de a o cunoaște pe Brandon Bays, expert în vindecarea minte-corp, autoarea best-seller-ului ”Călătoria” și a metodei cu același nume pe care o predă cu eleganță și profesionalism.
Metoda ”Journey” s-a născut acum mai bine de 20 de ani, s-a dezvoltat și s-a rafinat atât în urma experienței de vindecare a lui Brandon de o tumoare, precum și a bogatei ei expertize în domenii multiple: filozofie, religii comparate, kinesiologie, fitoterapie, nutriţionism, masaj terapeutic, body electronics (metodă de auto-vindecare ce presupune îmbinarea acupresurii cu administrarea de suplimente nutritive), Programare Neuro-Lingvistică etc.
”Călătoria” a devenit celebră în întreaga lume prin faptul că permite identificarea și lucrul asupra emoțiilor reprimate, aducându-le în lumina conștiinței. Metoda facilitează astfel, pe lângă un puternic efect eliberator și vindecător în plan emoțional, și accesul la o nouă conștiință de Sine.

Efectul ”Călătoriei” asupra întregii vieți este, ca atare, unul profund transformator, indiferent că ai nevoie să schimbi ceva în relațiile tale sau vrei să dobândești echilibru interior, vrei să îți ajuți vindecarea de o boală fizică sau de o tulburare emoțională, ai probleme la serviciu ori în familie sau pur și simplu simți că ești blocat și că viața ta poate însemna mai mult.




La acest seminar:
• Îți formezi o atitudine sănătoasă față de propriile emoții
• Afli cum să gestionezi emoțiile dureroase, atât cele pe care le-ai reprimat până acum, cât și cele care ar mai putea apărea de acum încolo
• Înveți metoda ”Călătoria”: asiști la o demonstrație live făcută de Brandon Bays pe scenă și apoi lucrezi efectiv metoda cu un alt participant, pe baza suportului de curs primit și cu sprijinul unei echipe de traineri care cunosc metoda
• Îți dezvolți empatia și viziunea de la suflet la suflet asupra relațiilor interumane
• Înveți pas cu pas cum să ierți din adâncul sufletului, vindecând astfel resentimente dintre cele mai vechi și/sau dintre cele mai puternice
• Dobândești o viziune mai vastă asupra a ceea ce presupune vindecarea corp-minte-suflet.

Locația: Rin Grand Hotel, București, strada Vitan-Bârzești, nr. 7D.

Prețul seminarului
• 350 euro între 1 aprilie – 10 mai 2016
• 390 euro între 10 mai – 3 iunie 2016
Include participarea la toate manifestările seminarului pentru cele 3 zile (sesiuni, exerciții, demonstrație live a metodei ”Călătoria”, procese individuale etc.), suportul de curs, 3 cofee break-uri/zi și traducerea simultană din limba engleză.
Prețul NU include cazarea și masa. Detalii despre acestea primești la email: office@thejourney-romania.com.

Cum te înscrii
Înscrierile se fac pe site-ul www.thejourney-romania.ro. Apasă butonul galben Înscrie-te, completează câmpurile care se deschid și vei primi prin email o factura pro forma în baza căreia vei face plata prin transfer bancar. Primirea plății îți va fi confirmată în 5-7 zile lucrătoare.
Pentru detalii suplimentare trimite email la office@thejourney-romania.com sau sună la telefoanele 0722.65.71.55 (Psiholog Patricia Cihodaru), 0723.93.37.64 (Doctor Cristina Răduță), 0731.85.43.83 (Psiholog Camelia Hârjau).


www.thejourney-romania.ro.

Articole despre brandon bays, calatoria