facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

"Out of the Blue" cu Kevin Billett – un seminar despre depasirea marilor crize ale vietii, pentru prima data in Romania!

Evenimente

Între 30 octombrie și 1 noiembrie Kevin Billett, trainer de renume internațional, va susține la București Seminarul numit "Out of the blue", pe teme de sănătate și inteligență emoțională.
În acest seminar Kevin Billett predă instrumente de vindecare emoțională cu ajutorul cărora putem face față celor mai dificile perioade din viață, când totul pare întunecat, fără sens și/sau fără speranță.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii estimează că în 2020 depresia va deveni a doua cauză de dizabilitate la nivel mondial, imediat după bolile cardiovaculare, în timp ce în ţara noastră specialiştii atrag atenţia că numărul adulţilor tineri români care se lasă pradă depresiei creşte rapid.
"Când viața îți oferă lămâi, fă-ți o limonadă" – se spune. Numai că, atunci când e vorba de emoțiile noastre negative, în lipsa unei educații emoționale sistematice, este nevoie să învățăm pașii prin care "să facem limonadă" din durerile, nesiguranța, provocările și lipsurile vieții. Este exact ce și-a propus Kevin Billett să te învețe în Seminarul "Out of the blue".

kevin billett

Poate ai pierdut pe cineva drag – prin deces, despărțire sau divorț. Poate ai dificultăți financiare, ești stresat la locul de muncă sau ai fost concediat. Poate ai traume sau boli fizice. Poate trăiești într-un mediu violent sau stresant din care nu știi cum să ieși. Poate relațiile tale sunt foarte departe de tot ce ți-ai dorit tu vreodată și ai obosit să mai intri în contact cu oamenii. Poate ai suferit abuzuri cu care nu te poți împăca și pe care nu le poți ierta. Poate ești extrem de sensibil emoțional sau, dimpotrivă, îți simți sufletul amorțit și trăiești într-o zonă gri, fără dureri, dar și fără bucurie. Poate ai anxietăți, atacuri de panică sau fobii. Poate ai intrat în depresie… și lista poate continua.

Kevin Billett, autorul și prezentatorul acestui workshop și creatorul multor programe de dezvoltare personală și leadership conștient, trăiește clipă de clipă ceea ce predă. El a conceput aceste tehnici de gestionare și vindecare a emoțiilor dureroase în urma propriei vindecări de o depresie cronică cu care a trăit mai bine de 20 de ani, încă de la vârsta adolescenței, precum și a experienței sale în predarea instrumentelor de vindecare emoțională reunite sub numele de "Călătoria" timp de mai bine de 20 de ani.
"În vara anului 1994 credeam că depresia mea a atins punctul cel mai de jos, că nu puteam să ajung mai rău sau mai jos de atât", povestește Kevin în cartea pe această temă pe care o are în prezent sub tipar. "Combinația de evenimente dureroase din viața mea – pierderea grea a mamei mele care murise de cancer, falimentul în afaceri și apoi pierderea locului de muncă, separarea de partenera mea de viață și iminența divorțului, precum și faptul că-mi pierdusem casa îmi supraîncărcaseră și copleșiseră mecanismele de adaptare într-atât încât mă simțeam atras într-o spirală descendentă a întunericului, fără a avea nici o putere de a mă opune sau de a controla ceva."
Această cădere psihică avea să fie oprită printr-o ședință în care i s-a aplicat "Călătoria" – metoda de dezvoltare personală și vindecare emoțională concepută de Brandon Bays, speaker recunoscut la nivel mondial și autoarea best-seller-ului cu același nume. Acea ședință avea să îi schimbe viața pentru totdeauna.
S-a vindecat de depresie și a pornit în propria sa "Călătorie" aplicând această metodă, predând-o ulterior și concepând noi instrumente bazate pe aceleași principii sănătoase și utile, care să sprijine oamenii din întreaga lume să facă față la cele mai dificile situații de viață și să învețe cum anume să gestioneze cele mai dureroase emoții.
"Nici o suferință nu-i așa de mare/ Să nu se preschimbe-n cântare", spune Lucian Blaga – și aceasta este valabil și în cazul lui Kevin. "Cântarea" lui Kevin, rezultatul pierderilor de toate tipurile pe care el le-a suferit, precum și al expertizei sale în aplicarea și predarea metodei "Călătoria" timp de peste 20 de ani este workshopul intitulat "Out of the blue", pe care îl va susține și în București, pentru prima dată în România, între 30 octombrie și 1 noiembrie.

La acest seminar înveți:
• Cum și de ce să îți abordezi emoțiile dureroase cu blândețe și acceptare
• pentru a te elibera astfel de povara lor
• Cum să-ți înfrunți cele mai mari frici, fiind în deplină siguranță
• Cum să desprinzi de pe tine toate etichetele negative și să-ți dezvolți încrederea în sine, accesând esența a ceea ce ești cu adevărat și ancorându-te în ea
• Care sunt prejudecățile despre depresie și cum să le depășești
• Care sunt factorii care facilitează și/sau întrețin depresia, cum să îi elimini din viața ta și ce să pui în loc
• Cum să te eliberezi de povestea de durere pe care ai creat-o inconștient despre viața ta
• Cum să elimini toate blocajele care te împiedică să simți viața și să vibrezi cu ea.

Chiar dacă nu ești depresiv poți beneficia imens de acest seminar deoarece:
• Îți oferă instrumente eficiente pentru a-ți gestiona emoțiile care te vor ajuta să răspunzi mai sănătos la provocările, dramele și insecuritățile Vieții;
• Înveți metoda "Călătoria" prin care îți gestionezi într-un mod extrem de simplu și natural emoțiile negative, ceea ce va avea efecte pozitive în toate domeniile vieții tale;
• Absolvirea acestui seminar îți permite accesul la seminariile avansate Journey, astfel încât vei putea continua studiul metodei Călătoria.
Iar dacă ești profesionist în domeniul sănătății (medic, psiholog, psihiatru, terapeut de medicină complementară) sau al educației (profesor, educator, consilier școlar, trainer, coach) îți poți îmbogăți gama de instrumente de intervenție cu procedee accesibile și eficiente care îți vor aduce un plus satisfacție profesională în lucrul cu cei pe care îi însoțești în drumul lor spre vindecare sau în creșterea lor.

Detalii și înscrieri la:
http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/OutOfTheBlue
sau
office@thejourney-romania.com.

Poți face cunoștință cu Kevin aici (pentru subtitrarea in limba română apăsați CC):

Mesaj personal despre "Calatoria":

 

Vorbind despre Programul Conscious Leadership, al cărui creator este:

Patricia Cihodaru
Psihoterapeut, Accredited Journey Practitioner

 

Articole despre depresie cronica, emotii dureroase, Kevin Billett, calatoria, inteligenta emotionala, out of the blue