facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cu Kevin Billett - Dincolo de depresie, spre exprimarea la maxim a potentialului tau!

Evenimente

Kevin Billett este un trainer foarte îndrăgit de studenții săi din întreaga lume. El este soțul și partenerul de afaceri al lui Brandon Bays (autoarea metodei de vindecare emoțională ”Călătoria”) și predă de peste 20 de ani instrumentele de vindecare emoțională incluse sub marca ”The Journey”.
Ceea ce însă mulți nu știu este că el a suferit mulți ani de depresie cronică, fiind sub medicație anti-depresivă încă din adolescență.

kevin billett

La un moment dat, un prieten drag i-a făcut cadou o ședință de ”Călătoria”, cadou pe care Kevin l-a acceptat gândindu-se că, oricum, nu are nimic de pierdut, dar și fără a avea prea multe așteptări de la sesiunea respectivă.
Dorința fierbinte a lui Kevin de a ieși din întunericul său psihic a făcut însă ca el să se deschidă profund în acel proces ”Călătoria”. Ca atare, o singură ședință i-a fost de ajuns pentru ca depresia să nu mai revină NICIODATĂ, așa cum relatează chiar el.
După mai bine de 20 de ani de la vindecarea sa de depresie prin”Călătoria”, în care a practicat și a predat metodele incluse sub acest nume, Kevin a conceput un seminar special, numit ”Out of the blue – Eliberarea de adevăratele cauze ale depresiei”. De asemenea, actualmente scrie o carte menită să contribuie la eliberarea cât mai multor oameni de vălul întunecat al depresiei.
Între 30 octombrie și 1 noiembrie 2015 Kevin va susține acest seminar inedit și extrem de eficient pentru prima dată și la noi în țară, în București. (Detalii și înscrieri la: http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/OutOfTheBlue)

Iată-l în acest film vorbind despre programul ”Leadership conștient”, pe care l-a conceput de asemenea, alături de alte câteva cursuri la fel de interesante, care merg la esența problemelor noastre umane pentru a le rezolva.

Dacă după ce faci cunoștință cu perspectiva asupra vieții pe care Kevin o propune simți imboldul să afli mai multe, te așteptăm la seminarul ”Out of the blue – Eliberarea de adevăratele cause ale depresiei”, între 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, în București!

Aici vei învăța instrumente extrem de utile pentru sănătatea ta mentală și emoțională pe care le poți folosi atât asupra propriei persoane, cât și – dacă profesezi în domeniul sănătății – în a-i susține pe alții să dea la o parte vălul întunecat al depresiei și a trăi o viață colorată în emoții pozitive.

Detalii și înscrieri la:
http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/OutOfTheBlue

Articole despre Kevin Billett, The Journey, calatoria, Brandon Bays, depresie