facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cum sa raspunzi sanatos celor mai dificile momente din viata

Evenimente

De nenumărate ori am auzit participanții la seminariile ”Călătoria” spunând:
”Dacă aș fi știut tot ce se învață aici mai demult... câtă suferință evitam! Câte situații aș fi gestionat mult mai sănătos! Câte căsnicii/relații ar fi fost salvate! Cât stres nici nu m-ar fi atins!”.

Pentru că seminariile Journey te învață despre ceva esențial: emoțiile tale. Te învață ce să faci când ești trist sau ți-e teamă, când ești furios sau dezamăgit, când te simți trădat, rușinat, umilit, singur, deznădăjduit, fără putere... și lista poate continua.

Kevin Billett

Emoțiile îți colorează întreaga viață. Uneori, emoțiile negative ajung să fie extreme sau permanente. Începi să trăiești sub un văl întunecat care te face să vezi totul ca fiind fără rost. Calitatea stărilor tale și a somnului tău diminuează, la fel și interesul pentru orice activitate.

Te simți imobilizat și ai senzația că mereu vei trăi doar așa. Nici una dintre așteptările pe care le ai de la viață nu pare că s-a împlinit sau că se va împlini vreodată. În plus, ți se aplică o etichetă ce nu sună deloc încurajator: depresie.

Dacă te recunoști în această descriere sau ai un bun prieten care parcurge o astfel de perioadă, poți găsi răspunsuri și soluții practice la Seminarul ”Out of the blue – Eliberarea de cauzele reale ale depresiei”, conceput de Kevin Billett, un trainer foarte îndrăgit, în urma propriei sale vindecări de o depresie cronică și experienței sale în predarea instrumentelor de vindecare emoțională reunite sub numele de ”Călătoria” timp de mai bine de 20 de ani.

La acest seminar înveți:
• Care sunt prejudecățile despre depresie și cum să le depășești
• Cum și de ce să îți abordezi emoțiile dureroase cu blândețe și acceptare
• pentru a te elibera astfel de povara lor
• Care sunt factorii care facilitează și/sau întrețin depresia, cum să îi elimini din viața ta și ce să pui în loc
• Cum să-ți înfrunți cele mai mari frici, fiind în deplină siguranță
• Cum să desprinzi de pe tine toate etichetele negative și să-ți dezvolți încrederea în sine, accesând esența a ceea ce ești cu adevărat și ancorându-te în ea
• Cum să te eliberezi de povestea de durere pe care ai creat-o inconștient despre viața ta
• Cum să elimini toate blocajele care te împiedică să simți viața și să vibrezi cu ea.

Chiar dacă nu ești depresiv poți beneficia imens de acest seminar deoarece:
• Îți oferă instrumente eficiente pentru a-ți gestiona emoțiile care te vor ajuta să răspunzi mai sănătos la provocările, dramele și insecuritățile Vieții.
• Absolvirea acestui seminar îți permite accesul la seminariile avansate Journey, astfel încât veți putea continua studiul metodei Călătoria.

Iar dacă ești profesionist în domeniul sănătății (medic, psiholog, psihiatru, terapeut de medicină complementară) sau al educației (profesor, educator, consilier școlar, trainer, coach) îți poți îmbogăți gama de instrumente de intervenție cu procedee accesibile și eficiente care îți vor aduce un plus satisfacție profesională în lucrul cu cei pe care îi însoțești în drumul lor spre vindecare sau în creșterea lor.

Haideți să întindem o mână de ajutor celor care se află acum în negura depresiei și nu găsesc nici o ieșire din ea. Ei vor învăța cum să se comporte cu cele mai dureroase emoții și să iasă de sub sclavia acestora. Iar noi vom avea bucuria să îi vedem cu ochii strălucind și să îi auzim: ”Dacă aș fi știut mai demult tot ce se învață aici... câtă suferință evitam!”.
Acest gen de bucurie nu se compară cu nimic altceva.

Detalii și înscrieri la:
http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/OutOfTheBlue

Patricia Cihodaru
Psihoterapeut
Accredited Journey Practitioner

Articole despre Kevin Billett, depresie, emotii, depresie cronică