facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

CONSTIINTA DE GRUP - o constiinta care ar putea avea controlul asupra energiilor planetei

Spiritualitate

Cercetătorii ruși cred că dacă oamenii cu individualitate completă ar recâștiga conștiința de grup, ar avea o putere ca a unui zeu, pentru a crea, modifica și forma lucruri pe Pamant! Și umanitatea se îndreaptă spre o astfel de conștiință de grup de tip nou. 50% din copiii de azi vor fi copii cu probleme in momentul în care vor merge la școală. Sistemul de încadrare in norme nu mai funcționează si cere ajustare. Dar individualitatea copiilor de astăzi este atât de puternică încât refuză această ajustare și cere renunțarea la idiosincraziile lor existente in aceste sisteme.

CONSTIINTA DE GRUP - o constiinta care ar putea avea controlul asupra energiilor planetei

În cartea lor "Rețeaua inteligentă”, Grazyna Gosa și Franz Bludorf explică aceste legaturi cu precizie și claritate. Autorii citează surse ce presupun că in vremurile timpurii, umanitatea a fost, la fel ca animalele, foarte puternic legată de conștiința de grup și a acționat ca un grup. Pentru a dezvolta și experimenta individualitatea, noi oamenii, a trebuit să uităm hipercomunicarea aproape complet. Acum, că suntem destul de stabili în conștiința noastră individuală, putem crea o nouă formă de conștiință de grup și anume una, în care am avea acces la toate informațiile prin intermediul ADN-ul nostru, fără a fi obligați să facem ceva neapărat cu aceste informații. Știm acum că la fel ca pe internet, ADN-ul nostru poate alimenta datele proprii în rețea, poate apela datele din rețea și poate stabili contactul cu alți participanți la rețea. Vindecarea la distanță, telepatia sau "teledetecția", cu privire la starea rudelor, etc., pot fi astfel explicate. Unele animale stiu, de asemenea, dinainte atunci când proprietarii lor au de gand să se întoarcă acasă. Acest lucru poate fi ușor interpretat și explicat prin conceptele de conștiință de grup și hipercomunicare. Orice conștiință colectivă nu poate fi utilizată în mod rațional pe o perioadă mare de timp, fără o individualitate distinctă. În caz contrar, am reveni la instinctul primitiv de turmă, care este ușor de manipulat.

În același timp, se nasc din ce in ce mai mulți copii clarvăzători [vezi cartea "Super Mediumul Chinei" de Paul Dong sau capitolul despre copii Indigo din cartea "Nutze muri täglichen Wunder"]. Ceva în acesti copii se îndreaptă din ce in ce mai mult spre conștiința de grup de tip nou și este un drum cu un singur sens. Ca o regulă, vremea de exemplu, este destul de dificil să fie influențată de o singură persoană. Dar poate fi influențată de o conștiință de grup (nimic nou pentru unele triburi care fac aceasta în dansurile lor în care invocă ploaia). Vremea este puternic influențată de frecvențele de rezonanță ale Pământului, așa-numitele frecvențe Schumann. Dar aceleași frecvențe sunt, de asemenea, produse în creierul nostru, iar atunci când mulți oameni își sincronizează gândirea lor sau persoane fizice (maestrii spirituali, de exemplu) își concentrează gândurile lor într-o manieră laser, atunci (aceasta științific vorbind nu este deloc surprinzător) pot, prin urmare, influența vremea.

Cercetatorii în conștiința de grup au formulat o teorie a civilizațiilor de tip I. O umanitate care a dezvoltat o conștiință de grup de tip nou nu ar trebui să aibă nici probleme de mediu, nici probleme cu deficitul de energie. Căci dacă ar fi să își folosească puterea mentală ca o civilizație unificată, ar avea controlul energiilor planetei, ca o consecință naturală a acestor abilități. Și asta include toate catastrofele naturale !!! O conștiință de grup de tip II, teoretic ar putea chiar să controleze toate energiile din galaxii. În cartea "Nutze mor taeglichen Wunder," este descris un exemplu în acest sens: Ori de câte ori un mare număr de oameni și concentrează atenția sau conștiința lor pe ceva asemănător în același timp, de exemplu, de Crăciun, cu ocazia campionatului mondial de fotbal sau înmormantarea lui Lady Diana în Anglia, computerele încep să livreze numere ordonate în loc de numere aleatoare. O conștiință de grup ordonat creează ordine în împrejurimile sale! Atunci când un număr mare de oameni se adună foarte aproape pentru o cauză umanitară, potențialul de violență, de asemenea, se dizolvă. Se pare că în cazul acesta, de asemenea, se creează un fel de conștiință umanitară a întregii omeniri. La Love Parade, de exemplu, unde în fiecare an se adună aproximativ un milion de tineri, nu a existat niciodată revolte brutale, cum apar, de exemplu, la evenimentele sportive. Însuși numele evenimentul este văzut ca fiind cauza pentru care s-au adunat. Rezultatul unei analize a indicat mai degrabă, că numărul de persoane a fost prea mare, pentru a permite o deturnarea a evenimentului în violență.

Articole despre adn, constiinta de grup, copii indigo, constiinta colectiva