facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

ADN–ul uman poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si frecventa

Spiritualitate

ADN-ul uman este un "internet biologic", superior în multe aspecte celui artificial. Cele mai recente cercetări științifice, realizate de cercetătorii ruși explică direct sau indirect fenomene precum clarvederea, intuiția,actele de vindecare spontană realizate de la distanță, vindecarea de sine, tehnici de afirmare, lumina / aura neobișnuită din jurul oamenilor (precum cea din jurul maeștrilor spirituali), influența minții asupra tiparelor de vreme și multe altele. În plus, există dovezi pentru un nou tip de medicină in care ADN-ul poate fi influențat si reprogramat prin cuvinte si frecvențe FARĂ a extrage și inlocui genele.


Doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor. Acest procent face subiectul cercetărilor oamenilor de știință occidentali, fiind examinat și clasificat. Restul de 90% este considerat "ADN nefolosit".

Cercetătorii ruși convinși că natura nu poate greși, au început sa cerceteze și acel 90% de ADN nefolosit, cercetări cărora s-au alăturat lingviști și geneticieni. Rezultatele lor, constatările și concluziile sunt pur și simplu revoluționare! Potrivit acestora, ADN-ul nostru nu este responsabil doar pentru construcția corpului nostru, ci, de asemenea, servește la stocarea datelor și în comunicare. Lingviștii ruși au descoperit că codul genetic, mai ales cel de 90%, aparent inutil, urmează aceleași reguli ca toate limbajele noastre umane. În acest scop ei au comparat regulile sintaxei (felul în care cuvintele sunt puse împreună pentru a forma fraze si propoziții), semantica (studiul de sens în forme lingvistice) și regulile de bază ale gramaticii.

Ei au descoperit ca alcaloizii ADN-ului nostru urmează o gramatică regulată si au reguli fixe, exact ca limbile noastre. Deci, limbajele umane nu au aparut accidental, ci sunt o reflectare a ADN-ului nostru.
Biofizicianul rus și biolog molecular Pjotr Garjajev și colegii săi au explorat, de asemenea, comportamentul vibrațional al ADN-ului.  Concluzia a fost:. "Cromozomii vii funcționează exact ca calculatoarele solitonice / holografice, folosind radiația laser a ADN-ului endogen." Acest lucru înseamnă că au reușit, de exemplu, să moduleze o anumită frecvență, iar cu ajutorul unei raze laser să influențeze frecvența ADN-ului și prin urmare, informația genetică in sine. Deoarece structura principală a perechilor de ADN-alcalin și a limbajului (cum am explicat mai devreme) au aceeași structură, nici o decodare de ADN-ului nu este necesară.

Se pot folosi pur și simplu cuvinte si propozitii din limbajul uman! Acest lucru, de asemenea, a fost experimental dovedit! Substanța ADN vie (în țesutul viu, nu in vitro) va reacționa întotdeauna la raze laser modulate de limbă și chiar la unde radio, în cazul în care sunt utilizate frecvențele adecvate.

Aceasta explică în cele din urmă și științific, de ce afirmațiile, formarea autogenă, hipnoza și altele asemenea, pot avea astfel de efecte puternice asupra oamenilor și corpurile lor. Este absolut normal și firesc pentru ADN-ul nostru să reacționeze la limbaj. În timp ce cercetătorii occidentali extrag gene singulare din ADN și le introduc în altă parte, rușii au lucrat cu entuziasm la dispozitive care pot influența metabolismul celular prin frecvențe radio potrivite si luminoase, modulate adecvat și astfel repararand defectele genetice.

Grupul de cercetare condus de Garjajev a reușit să dovedească faptul că cu această metodă cromozomii deteriorați de raze X, de exemplu, pot fi reparați. Ei au capturat chiar modele de informare ale unui anumit ADN și l-au transmis altuia, astfel reprogramand celulele de la un alt genom. Astfel că au transformat cu succes, de exemplu, embrionii de broască în embrioni de salamandra, pur și simplu prin transmiterea tiparelor de informație ADN! În acest fel, intreaga informație a fost transmisă fară nici unul dintre efectele secundare sau dezechilibrele întalnite, atunci cand se extrag si re-introduc genele unice de ADN. Aceasta este ceva de necrezut, o revolutie care poate transforma lumea! Toate acestea, prin simpla aplicare de vibrații și limbaj în loc de vechiul procedeu de operare! Acest experiment indică imensa putere a geneticii cu unde, care are în mod evident o influență mai mare asupra formării organismelor decât procesele biochimice ale secvențelor alcaline.

Dar cea mai mare descoperire este că fiecare persoană poate actiona asupra ADN-ului fară să aibă nevoie de nici un fel de dispozitiv! Se pot obține aceste rezultate prin propria putere, iar știința se va opri în cele din urmă să râdă de astfel de idei și va confirma și explica rezultatele. Și nu se termină aici. Oamenii de știință ruși au descoperit că ADN-ul nostru poate cauza tipare perturbatoare în vid, producând astfel găuri de vierme magnetizate! Găurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale așa-numitelor poduri Einstein-Rosen din vecinătatea găurilor negre. Acestea sunt legături de tunel între zone complet diferite din univers, prin care informațiile pot fi transmise în afară de spațiu și timp. ADN-ul atrage acești biți de informație și îi transmite către conștiința noastră. Acest proces de hipercomunicare este cel mai eficient într-o stare de relaxare. Stresul, grijile sau un intelect hiperactiv poate bloca hipercomunicarea cu succes, sau informația va fi complet distorsionată si inutilă.

ADN-ul este un superconductor organic care poate lucra la temperatura normală a corpului. Supraconductorii artificiali necesită temperaturi extrem de scăzute între 200 și 140 ° C pentru a funcționa. Așa cum s-a descoperit recent, toți supraconductorii sunt capabili să stocheze lumină și astfel, informații. Aceasta este o explicație a modului în care ADN-ul poate stoca informații. Nu există un alt fenomen legat de ADN și găuri de vierme. În mod normal, aceste găuri de vierme foarte mici sunt foarte instabile și se mențin numai pentru mici fracțiuni de secundă. În anumite condiții (a se citi despre aceasta în cartea lui Fosar / Bludorf) găurile de vierme stabile se pot organiza, formand domenii de vid distincte în care, de exemplu, greutatea poate fi transformată în energie electrică.

Domeniile de vid sunt mingi auto-radiante de gaz ionizat ce contin cantități considerabile de energie. Există regiuni din Rusia unde astfel de mingi radiante apar foarte des. După confuzia care a urmat în momentul în care au fost descoperite, rușii au început programe de cercetare masivă, care au dus în cele din urmă la unele dintre descoperirile menționate mai sus. Mulți oameni văd domeniile de vid ca mingi stralucitoare pe cer. Se uită cu uimire la luminițele strălucitoare si se intreabă, ce ar putea fi. M-am gândit odată: "Hei voi de acolo, de sus!. Dacă se întâmplă să fiți un OZN, zburați în triunghi. "Și deodată, bilele de lumină s-au mutat într-un triunghi. Sau au "alunecat" pe cer ca pucurile de hochei pe gheață. Au început sa accelereze de la zero la viteze nebunești, în timp ce glisau ușor pe cer. Una a rămas pe loc și am crezut ca mulți alții că acestea trebuie să fie OZN-uri. Celelalte prietenoase au zburat în triunghiuri, aparent doar pentru că m-am rugat. Acum, rușii au găsit în regiunile unde domeniile de vid apar des că, uneori aceste sfere de lumină zboară de la sol în sus spre cer și că aceste mingi pot fi ghidate de gândire. S-a descoperit de asemenea faptul că domeniile de vid emit unde de joasă frecvență și că aceste unde sunt, de asemenea, produse și de creierul nostru.

Și din cauza aceastei similarități ele sunt capabile să reacționeze la gândurile noastre. Aceste sfere de lumină pot conține energii imense și sunt capabile de a evolua în genele noastre. Mulți învățători spirituali produc, de asemenea, astfel de bile vizibile sau coloane de lumină in meditație profundă sau în timpul lucrului cu energie, care declanșează senzații plăcute si nu cauzează nici un rau. Se pare că abilitatea de a face aceasta depinde de un echilibru interior si de calitatea și proveniența domeniului de vid. Există unii profesori spirituali (tanărul englez Ananda, de exemplu), care aparent nu are aceste abilități, dar când cineva încearcă să-i facă o fotografie în timp ce stă de vorbă sau meditează în starea de hipercomunicare, se obține doar o imagine a unui nor alb pe un scaun. În unele proiecte de vindecare a Pământului astfel de efecte de lumină apar, de asemenea, pe fotografii. Pur și simplu aceste fenomene au de a face cu forțe gravitaționale și anti-gravitație și sunt în legătură cu găurile de vierme și hipercomunicarea și prin urmare, cu energii din afara timpului și structura spațiului nostru.
Știința oficială știe de existența anomaliilor de gravitație de pe Pamant (care contribuie la formarea domeniilor de vid), ca fiind in proporție de unu la sută. Dar, recent, s-a descoperit că anomaliile gravitaționale sunt între trei și patru la sută. Unul dintre aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (locația exactă în cartea "Vernetzte Intelligenz" ). Obiecte zburătoare rotunde, de toate tipurile, care sfidează logica și-i face pe sceptici să se agațe de teoria iluziei optice pot fi văzute în acea zonă și nu numai acolo.

Articole despre adn, genetica