facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Dr. Cristina Raduta - Emotiile, poarta catre tine

Spiritualitate

"Daca te vei scufunda in emotiile tale, cautandu-le esenta, vei descoperi aici pacea pe care o cauti.
Emotiile sunt cei mai buni prieteni ai tai. Sunt poarta care se deschide catre sufletul tau."

Acestea sunt cuvintele lui Brandon Bays, despre care din ce in ce mai multi romani au auzit in ultimii ani, datorita mesajului de vindecare si transformare prin puterea uluitoare a sufletului, pe care ea l-a transmis atat prin cartea sa "Calatoria" cat si prin seminariile sustinute in intreaga lume.


Accesul la dimensiunea cea mai profunda a sufletului poate fi facut prin intermediul emotiilor, fata de care atitudinea este una de acceptare si nu de respingere. Exista intr-adevar destul de raspandita la ora actuala conceptia ca mania, frica, ura, frustrarea, tristetea etc. sunt niste aspecte negative care ne transforma pe noi oamenii in niste fiinte viciate si instantaneu se ataseaza de noi etichete diverse de genul "nedemn", "las", "irascibil", "depresiv" si lista ar putea continua. Bineinteles ca nimeni nu ar vrea sa faca parte din vreo astfel de categorie si prin urmare incepem sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a alunga aceste emotii de la noi, le opunem rezistenta, ne luptam cu ele, poate chiar luam pastile, uneori mai renuntam la lupta si apoi iar o luam de la capat. Putini stiu insa ca aceste atat de mult blamate emotii sunt in fapt o energie care a fost pusa la dispozitia noastra pentru a ne folosi de ea. Ca sa te poti folosi de orice instrument, in primul rand trebuie sa fii de acord sa lucrezi cu el, cu alte cuvinte ca sa te poti folosi de o emotie negativa, trebuie sa fii de acord sa lucrezi cu ea si nu poti sa faci asta decat daca o accepti, o accepti ca energie care exista in Creatie si accepti faptul ca odata ce ai manifestat-o, exista si in tine.

Procedeul conturat de Brandon Bays abordeaza aceeasi atitudine de acceptare, care ne permite sa trecem strat cu strat prin fiecare emotie pana ajungem in centrul fiintei noastre. Aici, perspectiva asupra propriei fiinte, asupra realitatii inconjuratoare capata nuante si conotatii mult mai profunde si intelepciunea care a stat la baza feluritelor evenimente din viata noastra, fie ele cu un impact pozitiv, fie ele cu un impact negativ sau care a stat chiar la baza bolilor, incepe sa ni se reveleze din ce in ce mai mult.

Recunoasterea in centrul, in esenta fiintei noastre a ceea ce suntem cu adevarat dincolo de toate etichetele, de toate conditionarile si de toate mastile pe care ni le-am pus astfel incat sa ne incadram in categoria celor "buni", "demni", "pacifisti", "fericiti" ne aduce vindecarea si intelegerea ca bunatatea, pacea, fericirea, demnitatea, sunt toate in noi si nu trebuie sa ne straduim sa fim intr-un anume fel pentru a le castiga. Este necesar doar sa ajungi la acea amintire, situatie care te-a facut sa crezi ca nu esti in stare sa obtii ce doresti de la viata, de la tine, ca nu te poti vindeca sau pur si simplu nu meriti sa fii fericit, impacat si apoi sa o vindeci. Dupa cum tot Brandon Bays afirma, "a venit timpul sa lasi sublima maretie din tine sa straluceasca". Si poti sa faci aceasta chiar foarte curand, la seminarul sustinut de ea in perioada 2-4 octombrie 2015 la Bucuresti. Daca vrei sa afli mai multe informatii acceseaza www.thejourney-romania.ro.

Te astept sa ne intalnim in atmosfera plina de deschidere si prietenie a seminarului, in care vei parcurge Calatorii fascinante spre interiorul fiintei tale.

Dr. Cristina Raduta
www.medicinaintegrala.ro


www.thejourney-romania.ro.

Articole despre Brandon Bays, Calatoria, Dr. Cristina Raduta