facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Metoda "Calatoria" te imprieteneste cu Viata

Spiritualitate


Metoda “Călătoria” are multiple atuuri in vindecarea si dezvoltarea personala, atuuri care o fac atât de eficientă şi celebră în întreaga lume. Printre acestea, se numără faptul că, practicând acest procedeu, realizezi că Viaţa îţi este cel mai bun prieten.Cum? - o sa spuneti. Chiar când îmi este extrem de greu, viaţa tot prietenoasă este? Greu de crezut, nu-i aşa? Şi totuşi, da, într-o anumită secvenţă a procedeului, numită “Focul de tabără” poţi vorbi cu toţi cei care te-au rănit, exprimând durerea pe care ţi-au pricinuit-o, cu sau fără voia lor.

Este o parte crucială a procesului, unde se reconfigurează părerea pe care o avem fiecare despre ce ni se întâmplă în viaţă şi ce ne fac ceilalţi. Această parte a metodei antrenează o empatie profundă, dincolo de credinţele noastre limitatoare şi ne ajută să avem acces la sufletul celuilalt, la acea parte delicată din noi unde rezidă cele mai frumoase sentimente ale noastre şi, când suntem loviţi, cele mai ascunse dureri.

Procedeul scoate durerea sufletească la suprafaţă pentru a o elimina definitiv şi facilitează – prin multiple mini-procese – IERTAREA. Este un minunat prilej de a face pace cu cei din jur, cu tine însuţi, cu Viaţa însăşi.

În felul acesta:
- Ceea ce altădată numeai suferinţă, acum realizezi că este o lecţie la al cărei mesaj ai acces prin procedeele incluse în metodă.
- Ceea ce altădată numeai duşmani devin prietenii cu care nu ai reusit până acum sa comunici clar.
- Ceea ce altădată numeai rea intenţie din partea altcuiva vezi ca nu era decat rana celuilalt transformată in arma pentru a-şi apăra sufletul de şi mai multă durere.
www.thejourney-romania.ro.

Articole despre Brandon Bays