facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Codul Lui Moise

Documentare

Codul Lui Moise - Un Cod Care poate Elibera Toata Omenirea - Este oare posibil ca acum 3.500 de ani, Moise sa fi aflat secretul prin care se poate atrage tot ce iti doresti? Codul lui Moise a fost folosit initial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din istorie, dar apoi a fost ascuns.Dupa ce Codul lui Moise a fost revelat evreilor pentru prima data, au avut loc unele dintre cele mai mari miracole din istorie. La scurt timp dupa aceea, conducatorii cu autoritate au decretat ca energia inerenta acestuia era, pur si simplu, prea puternica si prea periculoasa, pentru a fi folosita de altcineva decat de cei mai inalti initiati...

A venit vremea sa cunoastem si noi Codul - nu doar pentru a aduce noi bogatii in viata noastra, ci si pentru a crea o lume bazata pe legile compasiunii si pacii. Ni se ofera cel mai puternic instrument din istorie, pentru a ne crea propria realitate.

Este oare posibil ca acum 3.500 de ani, Moise sa fi aflat secretul prin care se poate atrage tot ce iti doresti? Codul lui Moise a fost folosit initial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din istorie, dar apoi a fost ascuns si numai celor mai inalti initiati li s-a permis sa-l invoce. In aceasta carte, James Twyman dezvaluie Codul pentru prima data, aratand cum poate fi el folosit pentru a ne schimba vietile ... si chiar lumea. Folosind tehnicile prezentate in aceste pagini, veti descoperi cum puteti integra cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii, in propria voastra viata.

In centrul Codului lui Moise se regaseste adevarata functie si aplicarea practica a Legii Atractiei. Poate vi s-a spus ca aceasta Lege se ocupa cu a "obtine" lucrurile pe care le doriti - lucruri despre care aveti impresia ca va vor face viata mai placuta. Dar ce-ati zice daca acesta este doar primul pas, iar descifrarea Codului lui Moise depinde mai degraba de ceea ce sunteti dispusi sa "oferiti" si nu sa "primiti"? Ar insemna ca posedati deja abilitatile pentru a materializa, chiar acum, tot ce va doriti! De asemenea, ar putea arata si faptul ca aveti capacitatea - ba chiar responsabilitatea - de a folosi aceasta Energie Divina pentru altceva decat pentru bani, o masina mai buna, sau o relatia perfecta. Sunteti aici sa valorificati puterea Divinitatii insasi, pentru a crea o lume bazata pe legile compasiunii si pacii. Aceasta este sarcina pe care trebuie sa o duceti la bun sfarsit.

moses-code

"Imaginati-va ca stati cu spatele la lumina si vedeti umbra. A sosit momentul sa ne intoarcem si sa ne uitam din nou in lumina, nesocotind in mod simbolic dorintele ego-ului. Intoarcerea spre lumina este echivalentul alegerii de a vedea asa cum vede Dumnezeu, cautand darurile sufletului, in locul celor care nu ne vor satisface niciodata.

V-ati putea intreba: ce inseamna sa vezi prin ochii lui Dumnezeu? In fiecare clipa a vietii voastre, puteti alege modul in care sa percepeti tot ce e in jur - respectiv, oamenii din viata voastra, situatiile in care va aflati si evenimentele pe care le intalniti in cale. Daca va hotarati sa priviti cu ochii ego-ului (Umbra), veti vedea totul ca separat si izolat. Asa cum v-am spus, una dintre credintele ego-ului este ca trebuie sa va aparati de ce e in exterior, care va poate ataca fara veste. Observati lumea cu suspiciune, incapabili sa percepeti realitatea, deoarece va uitati printr-un filtru fumuriu. Oamenii sau situatiile care v-ar fi putut fi de folos, sau v-ar fi adus o mare bucurie, nu sunt luate in seama, ba sunt chiar atacate - si asta, pentru ca ati ales sa priviti lumea in acest fel.

Daca alegeti sa vedeti prin ochii sufletului, atunci lumea si tot ceea ce contine ea apar intr-o lumina foarte diferita. Va dati seama ca nu sunteti separat, ci in legatura stransa cu realitatea pe care o observati. Nu e nevoie sa atacati, pentru ca stii ca te-ai ataca pe tine insuti. Singurul lucru ce ramane de facut este sa binecuvantezi tot ceea ce percepi, deoarece, in final, fiecare experienta te conduce catre o mai mare intelegere a scopului tau cel mai inalt in aceasta viata.

Mai devreme ati citit ca ego-ul urmareste sa obtina, in timp ce sufletul cauta sa daruiasca. Asta, pentru ca sufletul - care acum sta cu fata la Lumina, nu la umbra - urmareste sa imite Lumina, sau pe Dumnezeu. Sufletul este legatura, sau puntea, dintre ego si Divinitate. Dupa ce ati trecut peste aceasta punte si v-ati unit constiinta cu Dumnezeu, scopul lui este realizat, iar el se recunoaste ca fiind una cu Creatorul lui. Cu alte cuvinte, sufletul este absorbit inapoi in intentia lui Dumnezeu, extinzandu-se si dilatandu-se exact ca si Dumnezeu. Cei doi au devenit unul si doar unimea exista.

Asta ne duce la etapa finala - Lumina.

Ea este sursa a tot ceea ce percepeti, cea care lumineaza si creeaza Corpul (sufletul) si Umbra (ego-ul). Scopul Codului lui Moise este de a va face sa depasiti identificarea cu ego-ul si sa priviti prin ochii sufletului, iar apoi, sa va aminteasca faptul ca, in realitate, nu sunteti nici una dintre acestea doua. Voi sunteti Lumina - una cu Sursa care lumineaza deasupra intregii creatii. Acesta este scopul vostru, dar atingerea lui inseamna ca, de data aceasta, trebuie sa va implicati mai mult.

La inceputul Partii a II-a, vi s-a oferit ocazia de a va opri si de a va bucura de lectiile invatate, folosindu-le pentru a atrage tot ce va doriti in viata. Daca ati fi ales sa va opriti acolo, ati fi fost in posesia instrumentelor necesare pentru a materializa orice realitate doreati - si. pe moment, ati fi fost linistiti. Dar aceasta satisfactie nu ar fi durat, pentru ca puteati satisface doar dorintele ego-ului, si nu dorul arzator din interior - cel al sufletului, care nu poate fi satisfacut de nici o realizare fizica. Sufletul cauta ceva ce se afla dincolo de aceasta lume, ceva ce nu poate fi definit, sau sters de timp sau moarte. El cauta eternul - sau cel putin calitatile acestuia, care se manifesta in aceasta lume.

Care ar fi aceste calitati?
- Pace
- Iubire
- Iertare
- Bucurie
- Rabdare

Ele sunt prezente atat aici, cat si in Cer, care este definit mai degraba ca o stare de constiinta, decat ca un loc unde te duci dupa ce mori. Ele reprezinta punti solide, care conecteaza aceasta lume la cea reala - o lume bazata mai degraba pe legile Unimii, decat pe separare. Ego-ul si sufletul sunt vehicule care ne poarta in aceste dimensiuni diferite, dar doar acolo unde pot merge. De exemplu, daca ati conduce o masina si ati ajunge la malul marii, nu ati putea merge mai departe. Ati avea nevoie de o nava care sa va traverseze oceanul, sau de un avion care sa va duca acolo mai repede.

Ego-ul este ca masina. Va poate transporta pe uscat, dar este foarte limitat, atunci cand e vorba de alte necesitati. Vaporul va poate duce peste ape, dar si el este limitat, iar calatoria dureaza mult. Doar un avion va poate transporta oriunde doriti, deoarece este capabil sa se ridice deasupra Pamantului. Nu conteaza daca mergeti printr-un desert, sau treceti peste un munte. Capacitatea lui de a se ridica la inaltime ii permite sa depaseasca restrictiile impuse de lumea de dedesubt.

In prima parte a acestei carti, conduceati masina, iar ego-ul era in control. Apoi ati trecut la vapor, iar sufletul a inceput sa va poarte in locuri unde masina nu avea acces. Acum e momentul sa urcati la bordul unui avion, pentru ca in locul spre care va indreptati nu se poate ajunge nici cu masina, nici cu vaporul. Acest avion se va ridica deasupra Pamantului si va va purta spre un nou taram, care nu este limitat de legile sau randuielile trecutului.

De aici, intrati in Lumina."
Extras din cartea "Codul lui Moise", Editura For You

Articole despre legea atractiei


Articole din Documentare