facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Exercitii pentru manifestarea Legii Atractiei

Spiritualitate

Legea de atractie nu este o știință intortocheata sau o filosofie grea - este vorba despre transformarea intențiilor bune în acțiune pozitivă. Este chiar atat de simplu. Sunt exerciții simple, cum ar fi de umplerea gandurilor, cuvintelor si energiilor cu pozitivitate și posibilitate, știind exact ceea ce iti doresti și apoi pur și simplu "permitand" universului să curgă.

Nu contează dacă esti incepator cu Legea atractiei sau cel mai mare fan al legilor universale sau cel mai mare sceptic din lume; dacă nu ti-ar plăcea nimic mai mult decât să stăpânesti legea atractiei și se adaugi un pic de pozitivitate intregii zile sau sa afli ce ar putea ea face pentru tine - aici sunt câteva exerciții simple cu care poti sa incepi.

legea atractiei

1. Tratează Universul ca pe Supermarket-ul tau personal: Fa-ti propria "listă de cumpărături". In fiecare zi, indiferent unde te duci, noteaza liste cu ceea ce vrei din univers. Scrie-le pe telefon, pe resturi de hârtie sau într-o agenda frumoasa cumpărata special pentru asta. Sa scrii aceste liste te va ajuta să te clarifici cu privire la ceea ce iti doresti. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al acestui exercițiu este că cu cat pierzi și uiți aceste liste, cu atât mai ușor vor incepe sa se manifeste aceste lucruri în viața ta.

Atunci când ne concentrăm foarte mult ca ceva să apară în viața noastră, energiile noastre e pot transforma in griji și "lipsuri" - creand rezistență. Așa că, odată ce ne-am clarificat asupra a ceea ce ne dorim și uitam aceste liste, ne lăsam visele sa curga. Acest lucru ia toata presiunea procesului de manifestare, lăsând visele noastre în mâinile universului.

2. Vizualizarea creatoare: ajută să-i spui universului exact ceea ce iti doresti să se manifeste în viața ta. Imagineaza-ti timp de 10-15 minute cum ar fi ziua ta perfectă. Ce ai face? Cum ai arata? Pe cine ai petrece timpul? Bucura-te sa explorezi viața pe care știi că esti în proces sa o creezi.

3. Incepe sa manifesti lucruri mici: asta iti va da încredere și te va ajuta sa-ti perfecționezi capacitățile creatoare. Incepe prin încercarea de a manifesta ceva mic și chiar nesemnificativ - ar putea fi ceva de la o floare la o carte. E bine sa incepi cu ceva mic, ceva la care nu opui rezistenta si nu simti nicio presiune să se manifeste. Acum, gândeste-te timp de cateva minute la ceea ce iti doresti. Cum te vei simți atunci când se indeplineste? Cum se va simți în mâna ta? Relaxeaza-te și lasa sa-ti umple gândurile pentru câteva momente.

Nu in ultimul rand, da uitarii ceea ce iti doresti. Lasă-l, în loc să iti faci griji dacă acest lucru se va indeplini sau nu, va aparea in viata ta în mod neașteptat. Aceste exercitii simple pentru incepatori pot contribui la creșterea frecvenței de vibratie personale și antreneaza mintea sa gandeasca pozitiv pentru o mai buna indeplinire a obiectivelor. În continuare, pe masura ce Legea Atractiei începe sa se manifeste in viata ta, încrederea ta va începe să crească, până când vei fi capabil sa manifesti dorinte din ce mai mari.

Articole despre gandire pozitiva, legea atractiei, puterea gandului