facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cele mai periculoase MEDICAMENTE din lume

Sanatate

"Este timpul să iti iei medicamentul, dragule." "Dar, mamă, mă face să mă simt ciudat și oribil, iar eu nu ma simt mai bine." "Ei bine, este ceea ce a prescris medicul, deci este ceea ce trebuie să facem." Vi s-a spus vreodata sa va ascultati instinctul? Exista un motiv pentru asta. De fapt, mai multe motive.

Multe medicamente "occidentale" sunt realizate in laboratoare care folosesc produse chimice și sunt experimentale, și mai rău, ele nu sunt testate pe oameni, cu excepția cazului când acestea sunt de fapt prescrise, aplicate sau injectate oamenilor. Oamenii sunt mai nou un fel de porcii de Guineea în America, în timp Big Pharma areprofituri de mii de miliarde. Cum s-a ajuns la asta? Răspunsul e simplu: După al doilea război mondial, oamenii de știință naziști au fost angajati in închisoare pentru a testa produse farmaceutice, vaccinuri, chimioterapie si aditivi alimentari chimici, cu scopul de a alimenta cea mai insidioasa afacere din lume - medicina alopata. Nu este nici o teorie a conspirației. Oroarea care a avut loc la Holocaustul din Germania a fost continuată, la o scară mai mică, în Statele Unite, pentru bani.

medicamente periculoase

Gandeste-te la asta. Nu există nici un alt motiv pentru care companiile farmaceutice pe bază din SUA sa angajeze criminali in masa condamnați pentru a ocupa cele mai înalte poziții din cadrul Bayer, BASF și Hoechst. Fritz ter Meer, condamnat pentru crimă în masă, a facut doar 5 ani de închisoare, apoi a devenit în mod convenabil președintele consiliului de supraveghere Bayer (da, acel Bayer care face de medicamente pentru copii și cea mai populara aspirină). Carl Wurster de la BASF a ajutat la fabricarea gazului Zyklon-B, puternicul pesticid utilizat pentru a executa milioane de evrei, acest monstru si-a adus aportul asupra chimioterapiei, cea mai mare înșelătorie medicală a secolului. Kurt Blome, care a recunoscut că a ucis evrei cu "experimente sinistre", a fost angajat în 1951 de către US Army Chemical Corps pentru a lucra la război chimic. Intelegeti?

Cu alte cuvinte, semintele Big Pharma, pe care FDA le recomandă ca medicamente, s-au plantat mai întâi în Statele Unite, în urmă cu 65 de ani. Mulți "oamenii de știință nebuni" care au torturat ființe umane nevinovate în Holocaust, au fost angajate și promovate de Președinții SUA pentru a catapulta ceea ce noi numim "Medicina occidentală", iar scopul său final este de a crea boală, și apoi tratarea simptomelor bolii pentru profit.

Luați seama, prieteni, acestea sunt 8 MEDICAMENTELE cele mai periculoase de pe planeta Pământ. Se numește "războiul împotriva celor slabi."

Război împotriva celor slabi

1. SSRI - foarte experimental, niciodată dovedit sigur sau eficient, poate bloca complet serotonina, ceea ce duce la gânduri de sinucidere și chiar acte suicidare. Medicamentele de tip SSRI reprezintă cel mai comun tip de tratament farmacologic împotriva depresiei.

2. Vaccinul MMR (rujeolă, oreion, rubeolă) - asociate cu autismul și alte tulburări ale sistemului nervos central și o multitudine de probleme de sanatate. Când virusul rujeolei patrunde in organism, sistemul imunitar este grav compromis, iar ceilalți adjuvanți chimici și ingrediente modificate genetic ataca copilul, provocând rezultate permanente și uneori fatale.

3. Vaccinul gripal (vaccinul antigripal) - conține până la 50.000 de părți per miliard de mercur, plus formaldehidă, MSG și aluminiu. Poate provoca avortul la femeile gravide.

4. Antibiotice - anihileaza bacteriile intestinale bune și scad, prin urmare, sistemul imunitar. Doctorii prescriu inadecvat antibiotice pentru infecții virale și fac mai mult rau!

5. Vaccinul HPV (papilomavirus uman) - cunoscut prin faptul ca baga adolescenti in soc anafilactic si coma. Mii de familii au dat în judecată producătorii de vaccin HPV pentru daune cronice și permanente de sănătate.

6. Chimioterapia - anihilează sistemul imunitar și duce adesea la formarea in corp a noi tipuri de cancer, in special de sange. Oamenii de știință naziști au cunoscut în anii 1950 ca chimioterapie determina cancerul sa se retraga temporar, doar ca să revină în alte părți ale corpului! (Cu toate acestea, medicina occidentală numește aceasta succes)

7. "RotaTeq", vaccin rotavirus - vaccin extrem de toxic (oral) conține tulpini de rotavirus LIVE (G1, G2, G3, G4 si P1), plus foarte toxic polisorbat 80 și SER FETAL BOVIN. De asemenea, conține părți de circovirus porcina - un virus care infectează PORCINELE.

8. Vaccinul polio (oral și injectat cu ac) - Este un fapt infricosator ca milioane de americani au fost injectati cu cancer cand au primit vaccinul polio. In plus, versiunile orale și nazale ale vaccinului au raspandit poliomielita in India lasand multi copii paralizati pe viață.

Sigur, oamenii sunt paranoici cu bolile infecțioase și pe buna dreptate. Industria americană de medicamente a exacerbat cele mai rele cazuri pentru a speria pe toată lumea ca sa-si injecteze substanțele cancerigene cunoscute ale acestora pentru "protecție". Este ilegal, dar producătorii de vaccinuri sunt imuni la procese, protejati printr-un fond urias și propria lor instanță secretă de legi. Dacă tu sau copilul tau este grav afectat de vaccinuri, nu poti da în judecată producătorul vaccinului. Va trebui să duci acest caz la Office of Special MASTERS ale U.S. Court of Federal Claims, care este numit în mod obișnuit extrem de secretos "Vaccine Court" Aceasta "instanță" coreunta administrează un program de compensare fara-vina (da, ați citit corect), care servește ca o alternativă la drepturile tale constituționale. Asta a fost inființată în 1986, după ce companiile de medicamente au pierdut profituri masive in procese din cauza vaccinurilor dăunătoare asupra unor copii care au suferit convulsii si leziuni ale creierului, legate de vaccin DPT.

Înainte de a lua din nou în considerare vreodată înghițirea sau injectarea de toxine chimice numite "medicamente", viziteaza cel puțin un medic naturist și afla dacă problema sau probleme de sănătate sunt bazate pe nutriție, deoarece cele mai multe sunt bazate pe nutritie!
Sursa: http://www.naturalnews.com/054524_dangerous_medicine_Big_Pharma_deadly_side_effects.html

Articole despre medicamente