facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

8 alternative puternice la ASPIRINA care se gasesc in NATURA

Sanatate

Un articol remarcabil referitor la un studiu efectuat de cercetători olandezi de 15 ani, publicat în revista Heart a constata că dintre cele 27939 femei sănătoase care lucrau în domeniu sanitar ( cu vârsta medie 54 de ani), care în mod aleatoriu au primit câte 100 mg de aspirină , zilnic, sau un placebo, riscul de hemoragie gastro-intestinală a compensat beneficiul intervenției pentru cancerul colonorectal și de prevenire a bolilor cardiovasculare la cei sub 65 de ani.

8 alternative puternice la ASPIRINA care se gasesc in NATURA

Promisiunile legate de eficiența administrării pe termen lung a Aspirinei sunt în scădere.
O alternativa naturală, sigură și mai eficientă la acest medicament sintetic se știe de cel puțin 15 de ani!

Ghimbirul
Adăugarea acestei mici rădăcini în dieta ta zilnică poate ajuta la diminuarea senzaței de greață, dar, de asemenea, de ferește de inflamații.
Ghimbirul (Ginger) a fost folosit în terapiile asiatice, indiene, și arabă pentru tratarea inflamației asociate cu artrita și colita ulcerativă de ani de zile. Puteți folosi ghimbirul ca atare, sub formă de capsule, sau de ceai.

Curcuma ( turmericul)
Curcuma, de asemenea, cunoscut sub numele de curcumina, este un ingredient obișnuit folosit în multe feluri de mâncare. Acest condiment, de asemenea, a fost folosit de mii de ani pentru a lupta împotriva inflamație. Adăugați un pic de curcuma la ouă, supă, sosuri pentru salate, sosuri pentru paste si altele. Acest condiment nu numai că reduce inflamațiile, ci stimulează și digestia. Adăugați un pic de piper cayenne pentru a ajuta organismul dumneavoastră să profite din plin de turmeric..

Cannabis
Canabisul, din păcate, are o problemă juridică. S-a dovedit clinic că acesta calmează rapid durerea. Canabisul are, de asemenea, un efect secundar modificând dispoziția persoanei care îl inhalează. Dar există și alte metode de utilizare a canabisului, cunoscută de cei mai mulți sub numele de marijuana, care nu își creează o stare de extaz.
Dacă sunteți norocoși să locuiți într-o țară care permite utilizarea marijuanei medicale și obțineți aprobare pentru un card medical pentru utilizarea marijuanei, veți avea acces la o un remediu împotriva durerii care acționează imediat chiar și la pacienții sub chimioterapie și pacienții cu glaucom care suferă de dureri severe de ochi dureri de cap.


Gheara dracului
Gheara Dracului este o planta din Africa de Sud, care este binecunoscută în Europa de câteva sute de ani. Acesta s-a dovedit a fi un anti-inflamator, utilizat în artrite, tendonite și dureri musculare.
Echivalentul Food and Dug Administration din Germania aprobat utilizarea acestui medicament fără rețetă inscriindu-l în categoria MEDICAMENT OTC (medicament fără prescripție medicală). Nu este recunoscut medical de catre FDA, dar legalitatea ei nu este o problemă în prezent.

Kratomul
Kratomul este o planta care are un efect rapid în ameliorarea durerii și este necunoscută pentru majoritatea dintre noi. Kratomul are o istorie interesantă încă din timpuri străvechi. Ea reduce durerea mărește energia și ridică moralul printre indonezieni. Mulți dintre cei care erau dependenți de opiu foloseau Kratom pentru a putea suporta mai ușor renunțarea la opium.

Picnogenol

Picnogenolul, un antioxidant puternic extras din pinul maritim francez. În 1999, un studiu remarcabil publicat în Thrombotic Research a constatat ca Picnogenol se adresează unui spectru larg de probleme de sănătate. Intervine în inflamații, bolile cardiovasculare, impotența, menopauză. De asemenea, este un agent de reducere a tensiunii arteriale, îmbunătățește microangiopatia diabetică, dar și retinopatia - care se caracterizează prin leziuni vasculare și hemoragii care cauzează pierderea vederii.

Salix alba – salcia albă – salcia pisicii
Coaja de Salcie albă ,de asemenea, cunoscută sub numele de SALCIA PISICII, este sursa unei game largi de GLICOZIDE FENOLICE, dintre care SALICOZIDUL, care este cea mai importantă! Similar aspirinei, Salcia albă este utilizată în cazul răcelilior ușoare cu stări febrile și a gripelor, tulburări reumatice cronice și acute, dureri ușoare de cap, dureri cauzate de inflamații.

Cireșele
Conform cercetătorilor de la Michigan State University, substanțele care dau culoarea roșie a cireșelor pot ameliora durerea mai bine decât aspirina și pot oferi protecție antioxidantă comparabilă cu a suplimentelor disponibile pe piață, cum ar fi vitamina E. Noile descoperiri ", sugerează faptul că, consumul de cireșe poate avea potențialul de a reduce bolile cardiovasculare sau cele cronice la om (cum ar fi artrita și guta).
În cadrul studiului, a fost pusă în evidență antocianina ( care este un pigment solubil în apă de culoare albastră pînă la roșu închis, pe care o conțin plantele. Acestea previn deteriorarea oxidativă cauzată de oxigen sau radicalii liberi, aproape la fel de bine ca și antioxidanții găsiti în comerț. De asemenea, au inhibat enzimele prostaglandine 1și 2, utilizînd doze de 10 ori i mai mici decât aspirina. "Este la fel de bun ca ibuprofenul și unele dintre medicamentele nesteroidiene anti-inflamatorii.

Sursa: http://blogs.naturalnews.com/8-powerful-aspirin-alternative-grows-trees/

Articole despre medicamente, aspirina