facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Ce a invatat Kevin Billett eliberandu-se de DEPRESIE

Evenimente

Trăim vremuri schimbătoare, imprevizibile, în care ne confruntăm cu provocări ale vieții pe care generațiile anterioare nu le-au avut. Drept urmare, pentru a ne adapta și a face față cu bine acestor provocări avem nevoie de noi cunoștințe, de noi abilități de viață și în fine, de o perspectivă îmbogățită asupra vieții care să ne permită să rămânem sănătoși și să extragem din experiențele noastre ceea ce ne face să creștem și să înflorim.

Kevin Billett, soțul și partenerul de afaceri al lui Brandon Bays, autoarea metodei de vindecare emoțională "Călătoria" a suferit de depresie cronică, fiind dependent încă din adolescență de medicație anti-depresivă. La un moment dat, un prieten drag i-a făcut cadou o ședință de "Călătoria", dar pe care Kevin l-a acceptat gândindu-se că, oricum, nu are nimic de pierdut, dar și fără a avea prea multe așteptări de la sesiunea respectivă.
Dorința fierbinte a lui Kevin de a ieși din întunericul său psihic a făcut însă ca el să se deschidă profund în acel proces "Călătoria". Ca atare, o singură ședință i-a fost de ajuns pentru ca depresia să nu mai revină NICIODATĂ, așa cum relatează chiar el.
După mai bine de 20 de ani de la vindecarea sa de depresie prin"Călătoria", de practică și de predare a metodelor incluse sub acest nume, Kevin a conceput un seminar special, numit "Out of the blue – Eliberarea de adevăratele cauze ale depresiei". De asemenea, el scrie o carte menită să contribuie la eliberarea cât mai multor oameni de vălul întunecat al depresiei

Seminarul "Out of the blue" este dedicat ieșirii din depresie prin accesarea conștientă, directă, a emoțiilor reprimate ce au cauzat plonjarea în întunericul acestei afecțiuni.

În cele trei zile ale seminarului "Out of the blue – Eliberarea de adevăratele cauze ale depresiei" prezentările teoretice alternează cu partea practică. Kevin predă o serie de instrumente practice de vindecare emoțională extrem de valoroase pe care fiecare dintre noi le poate lua acasă și le poate practica atât cu ajutorul altor participați la curs sau al practicienilor acreditați ai metodei "Călătoria", cât și singur, după ce deprinde aceste procedee.

Iată cum își sintetizează Kevin perspectiva asupra vieții dobândită prin aplicarea instrumentelor "Călătoria" în recomandările de mai jos. Ele arată un om împăcat cu sine, cu un nivel de înțelegere profundă a vieții și a rolului nostru în Univers, de care am putea beneficia cu toții:

• Apasă butonul "Pauză" la orice poveste pe care o derulezi în minte. Ea NU ESTE ADEVĂRUL.
• Adu conștiința în momentul prezent
• Deschide-te față de emoțiile tale
• Acceptă adevărul experienței directe; numește emoțiile pe care le simți
• Simte plenar acele emoții, indiferent care ar fi ele, până când ele te eliberează din strânsoarea lor
• Abandonează-te: rămâi conștient și renunță complet la orice control al minții
• Acceptă și spune cu adevărat "Bun venit" la ceea ce este acum și aici în ființa ta. Spune "DA" întregii vieți!
• Predă controlul și excesul de responsabilitate unei forțe mai mari decât noțiunea ta despre tine însuți
• "Tu" nu trebuie să faci nimic, așa că doar fă totul fără efort. La modul ultim nu este treaba ta, tot ce ai de făcut se face prin tine.
• Ascultă ghidarea și impulsurile corpului tău
• Abandonează-te tot mai profund chemării Grației
• Relaxează-te, totul este deja perfect rezolvat
• Bucură-te de tot!

Seminarul "Out of the blue – Eliberarea de adevăratele cauze ale depresiei" va avea loc în București, între 30 octombrie – 1 noiembrie 2015.
Vino să te eliberezi de vălul descurajant al depresiei, pentru a te regăsi și a simți din nou că trăiești! Iar dacă ești un profesionist care lucrează cu persoane care au acest diagnostic poți beneficia imens, întrucât îți îmbogățești arsenalul de metode de itnervenție cu un intrument unic, prețios și foarte util!
Înscrieri și infomații la: http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/OutOfTheBlue.

Patricia Cihodaru, psihoterapeut
Practician acreditat metoda "Călătoria"
Journey Romania
http://patriciacihodaru.blogspot.ro/

Articole despre Kevin Billett, brandon bays, Out of the blue, calatoria, the journey, depresie