facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

"Calatoria" prin si dincolo de depresie - cu Kevin Billett

Evenimente

Am reușit să mormăi un "Mulțumesc" care mi-a sunat ca un răspuns complet neadecvat față de darul pe care tocmai îl primisem, apoi am părăsit camera în tăcere.
Eram absolut calm, total în momentul prezent și pentru prima dată de când îmi aminteam m-am simțit întreg, complet. Corpul și mintea mea parcă avuseseră parte de o curățenie de primăvară; mă simțeam pur, imaculat, ca și cum toate petele dureroase ale vieții fuseseră complet spălate din ființa mea.
Eram împăcat cu mine însumi și fericit.
Am știut, dincolo de orice îndoială, că lupta mea cu depresia luase sfârșit. Am știut cu siguranță totală ca întunericul greu pe care îl experimentasem timp de aproape 30 de ani nu numai că fusese ridicat de pe umerii mei, dar se risipise de-a binelea. Am știut cu certitudine absolută că depresia nu mai făcea parte din viața mea și nici nu avea să mai facă vreodată parte din viața mea.
Viața mea începuse din nou, proaspătă și, deși circumstanțele nu se schimbaseră, totul era acum diferit. Știam că sunt liber.Aceasta este mărturia lui Kevin Billett după prima sa ședință de "Călătoria" (metoda de dezvoltare personală și vindecare emoțională concepută de Brandon Bays, autoarea best-seller-ului cu același nume), ședință în care s-a eliberat de o depresie cronică de care suferise timp de mai bine de 30 de ani.
De atunci au trecut 20 de ani în care Kevin a aplicat și a predat instrumentele de vindecare emoțională reunite sub numele "Călătoria", devenind unul dintre trainerii cei mai îndrăgiți din echipa Journey în întreaga lume.
El a descoperit astfel că depresia, este, în esență, un tipar de închidere și evitare emoțională, un obicei menit să ne protejeze, împiedicându-ne să simțim emoții amenințătoare, subminatoare sau dureroase.
Pentru a oferi și altor persoane posibilitatea de a învăța răspunsuri sănătoase la dificultățile vieții, Kevin a conceput Seminarul "Out of the blue" în care predă instrumente valoroase și eficiente de vindecare și gestionare a emoțiilor dureroase ce se imprimă în sufletele noastre în perioadele dificile din viață. El va susține acest seminar pentru prima dată în România între 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, la București.

La acest seminar înveți:
• Cum și de ce să îți abordezi emoțiile dureroase cu blândețe și acceptare
• pentru a te elibera astfel de povara lor
• Cum să-ți înfrunți în deplină siguranță cele mai mari frici
• Cum să desprinzi de pe tine toate etichetele negative și să-ți dezvolți încrederea în sine, accesând esența a ceea ce ești cu adevărat și ancorându-te în ea
• Cum să te eliberezi de povestea de durere pe care ai creat-o inconștient despre viața ta
• Care sunt prejudecățile despre depresie și cum să le depășești
• Care sunt factorii care facilitează și/sau întrețin depresia, cum să îi elimini din viața ta și ce să pui în loc
• Cum să elimini toate blocajele care te împiedică să simți viața și să vibrezi cu ea.

Chiar dacă nu ești depresiv poți beneficia imens de acest seminar deoarece:
• Îți oferă instrumente eficiente pentru a-ți gestiona emoțiile care te vor ajuta să răspunzi sănătos la provocările, dramele și insecuritățile Vieții;
• Înveți metoda "Călătoria" pe care o poți aplica apoi în toate domeniile vieții tale;
• Absolvirea acestui seminar îți permite accesul la seminariile avansate Journey, astfel încât poți continua studiul metodei "Călătoria".

Iar dacă ești profesionist în domeniul sănătății (medic, psiholog, psihiatru, terapeut de medicină complementară) sau al educației (profesor, educator, consilier școlar, trainer, coach) îți poți îmbogăți gama de instrumente de intervenție cu procedee accesibile și eficiente care îți vor aduce un plus satisfacție profesională în lucrul cu cei pe care îi însoțești în drumul lor spre vindecare sau în creșterea lor.

Detalii și înscrieri la:
http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/OutOfTheBlue

Te așteptăm cu drag în "Călătoria" spre seninul din sufletul tău!

Poți face cunoștință cu Kevin aici (pentru subtitrarea in limba română apăsați CC):

Mesaj personal despre "Calatoria":

Vorbind despre Programul Conscious Leadership, al cărui creator este:

Patricia Cihodaru
Psihoterapeut, Accredited Journey Practitioner

Articole despre Kevin Billett, depresie