facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cum sa eliminam din organism metalele grele, toxice - simplu si ieftin

Sanatate

Cum sa ne curatam organismul de METALELE GRELE si TOXICE la care este expus zilnic

Stiai ca organismul tau sufera din pricina intoxicatiei cu METALE GRELE si TOXICE?
Organismul tau este "bombardat" zilnic cu metale grele provenite de la substanțele chimice eliberate in mediul înconjurător, încă de la începutul secolului XX, fiind o adevărată amenințare la adresa sănătății tale.

Dintre cele 50.000 de substanțe chimice utilizate de consumatorii obișnuiți, marile industrii și agricultură, numai 300 au fost testate de către Agenția de Protecție a Mediului, doar cinci primind restricții. De exemplu, mercurul se găsește în cavitatea orală (în plombe) și în aer, sub formă de praf, provenit de la centralele electrice și de la arderea cărbunelui. Aluminiul, cadmiul și bariul sunt nanoparticule, acestea provenind din reziduuri chimice. Arsenicul se găsește în alimente, în pofida faptului că este atât de periculos.

zeolit

TRATAMENTUL CHELATOR ar fi o soluție în acest sens, dar din păcate este cam scump, riscant și pentru a fi administrat este necesar un cadru medical specializat.

În ce constă tratamentul chelator?

Tratamentul cu agenți chelatori constă în administrarea de agenți chelatori care pot înlătura metalele grele din organism. Aceștia reprezintă, de fapt, molecule chimice capabile să "imobilizeze" anumite substanțe cu care formează complexe solubile și pe care le inactivează astfel încât acestea să nu afecteze organele și țesuturile.

Zeolitul, substanța "salvatoare"

Din păcate, reputația zeolitului a fost pătată de companiile de multimarketing (MLM), companii care pretind a avea cel mai bun preț pentru zeolitul lichid, substanță care te poate ajuta să te detoxifiezi (ajutând la eliminarea diferitelor toxine, virusuri și alți contaminanți din corp).

Zeolitul lichid este procesat din roci minerale vulcanice, la temperaturi foarte mari.

Testarea comparativă a demonstrat că pulberile minerale de clinoptilolite zeolitice (extrase din zeolit natural) din rocile minerale vulcanice sunt mult superioare zeoliților lichizi utilizați la captarea și eliminarea moleculelor de metale grele.

Fiecare particulă minusculă are o sarcina negativă și atrage metalele grele încărcate pozitiv din cadrul țesuturilor și a sângelui.

Dar pudra de zeolit, de fapt o substanță fină, ca nisipul, acționează fără a intra în fluxul sanguin. În schimb, pudra de zeolit căptușește cilii intestinelor (mici apendici ai mucoasei interne intestinale care transportă nutrienții din alimentele digerate).

"Rezervele" de zeolit așteaptă ca sângele să vină la ele și captează toxinele. Această captură pasivă de toxine evită pericolul de raspandire a toxinelor în țesuturi, care ar putea suprasolicita ficatul și rinichii. Astfel, zeolitul și particule de metale grele "capturate" sunt eliminate din organism prin căile normale de eliminare.

Adsorbția este procesul de atragere electronică și de legare la suprafață, nu se petrece la fel ca în cazul absorbției lichidului de un burete.

Adsorbția de zeolit și chelația de metale grele

Această activitati de adsorbție și procesul de chelare a zeolitului sunt vitale pentru o sănătatete optimă, în mediul toxic de azi...

Alte beneficii ale zeolitului

În afară de faptul că elimină metalele grele, toxice și alte substanțe chimice, zeolitul tinde să crească pH-ul total printr-o alcalinitate mai mare, având capacitatea de a îndeparta alți agenți patogeni.

Toată lumea știe că "apa stătută" atrage țantarii. A fost stabilit că pH-ul scăzut al sângelui sau aciditatea acestuia este "apa stătută" care atrage agenții patogeni să se dezvolte și de asemenea să creeze un mediu propice pentru "boala secolului" - cancerul.

De asemenea, zeolitul vă ajută să eliminați particule radioactive. Rușii au administrat zeolit liber copiilor care au fost expusi la radiații, în urma exploziei de la Cernobîl.

Vă puteți aștepta la rezultate în urma consumului a 1-3 lingurițe pe zi de zeolit clinoptilolit, amestecat cu suc sau apă sau înghițit întreg, timp de câteva săptămâni.

Indiferent de tehnica folosită pentru a-l consuma, va fi benefic pentru dumneavoastră. Există și pe piața din România, așa cel mai bine ar fi să cauți pe internet cele mai bune oferte.

Sursa: http://www.naturalnews.com/048441_zeolites_heavy_metals_detoxing.html#

Articole despre zeolit, metale grele, detoxifiere, chelare