facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Metoda "Calatoria" - o buna practica sociala la nivel mondial

Spiritualitate

Tehnicile "The Journey", create şi dezvoltate de Brandon Bays, speaker de renume mondial si expert în vindecarea minte-trup constituie un cumul de procedee de vindecare emoţională, fizică şi socială, dar şi mai mult decât atât. Ele sunt folosite în întreaga lume ca mesaj de pace, sănătate, bună înţelegere şi cooperare.

"Fii transformarea pe care vrei să o vezi în lume" Mahatma GandhiÎn toamna anului 2011, cu ocazia Zilei Internaţionale a Păcii, Brandon Bays a fost invitată să susţină o prelegere la o Conferinţă a Naţiunilor Unite în Anglia. Ea a afirmat atunci că dacă ne dorim ca ceva să se transforme în viaţa acestei planete, dacă ne dorim ca pacea să se instaleze în lume este esenţial să începem transformarea cu noi înşine.

Ea propune ca această transformare să înceapă printr-o metodă pe care a pus-o la punct în urmă cu 20 de ani, ca urmare a experienţei personale de vindecare în numai 6 săptămâni de o tumoră mare cât o minge de baschet şi cu indicaţie urgentă de intervenţie chirurgicală şi care oferă instrumentele necesare pentru a produce această transformare în noi înşine şi în ceilalţi.

Prima carte scrisă de Brandon Bays, The Journey ("Călătoria") în care este prezentată povestea metodei, precum şi procedeele de vindecare şi dezvoltare personală care o compun, a fost deja tradusă în 22 de limbi.

Seminariile care facilitează înţelegerea modului de aplicare a acestei metode se desfăşoară în prezent în peste 45 de ţări. În cadrul acestora, Bays porneşte de la ideea vindecării emoţionale ca fiind esenţială pentru vindecarea fizică, relaţională, socială a oamenilor. Este o metodă blândă, simplă şi accesibilă oricui, indiferent de vârstă, sex, cultură, religie, educaţie etc. Numai în anul 2012, 20 000 de persoane au participat la cel puţin un seminar organizat de The Journey®.

Acest program de vindecare este recunoscut la nivel internaţional şi utilizat peste tot în lume:

- în ţările nordice este subvenţionat de unii asiguratori pentru mai multe tipuri de boli
- în Africa de Sud este utilizat în serviciile de urgenţă ale spitalelor
- în Anglia este utilizat în unele şcoli, în care unde rata de reuşită în ceea ce priveşte eliminarea comportamentului violent al elevilor depăşeşte 97%.

Brandon Bays este implicată şi în proiectul caritabil de anvergură derulat de organizaţia non-guvernamentală Journey Outreach, în cadrul căruia şi categoriile defavorizate de oameni pot beneficia de efectele profund vindecătoare ale acestei metode. Terapeuţi acreditaţi de The Journey® aplică metoda de vindecare a traumelor emoţionale, dependenţelor de orice tip şi a problemelor comportamentale ale copiilor în şcoli, spitale, grupuri de îngrijire a bolnavilor de SIDA, centre pentru persoanele dependente, centre pentru persoane abuzate etc.

Tehnicile "The Journey" şi-au demonstrat eficienţa atât în tulburări emoţionale şi afecţiuni fizice, cât şi în gestionarea problemelor relaţionale, a blocajelor în carieră sau a celor mai dificile circumstanţe de viaţă.
www.thejourney-romania.ro.

Articole despre Brandon Bays