facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Motive pentru care nu sunt recomandate pastilele anticonceptionale

Sanatate

 

În fiecare zi sunt prescrise pastile anticonceptionale pentru milioane de femei pentru a preveni sarcina sau pentru a controla un dezechilibru hormonal, dar sunt si medici precum Dr. Sara Gottfried care consideră că femeilor le-a fost vândut un pachet de minciuni când vine vorba despre aceste medicamente farmaceutice de top. Iata de ce.

În primul rând, trebuie să știți că acest articol este informarea femeilor (și a bărbaților care le iubesc) pentru a afla ce se întâmplă cu trupurile lor atunci când iau pastile anticonceptionale ani la rand.

pastile-contraceptive

După cum arată în studiul său Elizabeth Siegel, un alt expert medical, mai degrabă deciziile de marketing, decât inovațiile științifice, au condus dezvoltarea și poziționarea produselor contraceptive în ultimii ani.

Având în vedere că există forțe care ar dori să sterilizeze întreaga populație, acest subiect merită o atenție suplimentară. Sterilizarea obligatorie nu este o glumă. Se întâmplă de câteva decenii acum. Realizarea recentă a medicilor kenyeni este că un vaccin ONU împotriva tetanosului a fost un "exercițiu de sterilizare în masă", dar si alte astfel de încercări reafirma acest adevăr.

Prințul Phillip, ducele de Edinburgh, a spus odată: "Dacă m-aș reîncarna, aș vrea să ma intorc pe Pământ sub forma unui virus ucigaș pentru a scădea nivelul populației umane".

Dacă ei nu pot reduce populatia cu chemtrails, vaccinări forțate, alimente OMG, carcinogeni în aer, apă și sol, perturbare endocrină a pesticidelor, arme nucleare, războaiele nesfârșite, SIDA și alti virusuri produsi etc., atunci Noua Ordine Mondiala încearcă să ne sterilizeze ca pe bovine.

Prezentatorul HBO, Bill Maher, a declarat: "Sunt pro-alegere, sunt pentru sinucidere asistată, eu sunt pentru sinucidere regulată... Este prea aglomerat, planeta este prea aglomerată și trebuie să promovam moartea."

În plus, doar în SUA mai mult de 3 milioane de sarcini nedorite au loc în fiecare an, chiar și cu utilizarea contraceptivelor - așa că trebuie sa avem in vedere pericolele care dăunează sănătății cu aceste medicamente, se pare că este timpul ca femeile să aibă o vedere de 360 ​​de grade asupra alegerilor pe care le fac inainte de a actiona.

Deci, din punctul de vedere al unui ginecolog practicant care vede în fiecare an sute de femei, iată câteva motive pentru care tu (sau soția sau prietena ta) ați vrea să nu mai luați pilula (pilulele de control al nașterii).

1. Pilula crește dramatic nivelurile de testosteron ale unei femei si poate provoca uscăciunea vaginală și contact dureros. Până la 40% dintre femei pot întâmpina această problemă, dar nu vorbesc despre aceasta.

2. Motivul pentru care pilula este faimoasa este că ajută la curățarea acneei este faptul că ea suprima estrogenul natural cu testosteron. Deși acest lucru poate fi un beneficiu temporar pentru administrarea pilulei, pe termen lung, hormonii "feminini" naturali nu revin la normal. Acest lucru înseamnă că hormonii tăi sunt dezechilibrati pentru zeci de ani. Dr. Kelly Brogan spune aceeași poveste despre echilibrul hormonal perturbat la femeile care au luat pilula, fără un semn clar al revenirii organismului la nivele normale de hormoni.

3. Intestinul este afectat negativ de pilula contraceptiva. Un alt efect atunci când luați pilula este legat de sănătatea intestinală. Colita ulcerativă și boala Crohn (ambele legate de inflamația cronică a intestinului) sunt mai frecvente la femeile care utilizează contraceptive orale.

4. Pilula scade biodisponibilitatea vitaminelor și mineralelor cheie de care are nevoie organismul dumneavoastră. Medicii încă nu știu cum, dar pastilele contraceptive reduc absorbția organismului de vitamina B1, B2, B5, B6, B9 (folat), B12, vitaminele C și E, cuprul, magneziuul, seleniul și zincul.

5. Pilula produce cheaguri de sânge. Dacă se utilizează anumite tipuri de pastile contraceptive, tendința de a dezvolta tromboză venoasă profundă și embolie pulmonară crește de trei ori.

6. Pilula face simptomele premenstruale mai accentuate. Cele care conțin drosperinonă, o versiune sintetică a progestinei, sunt cele mai rele.

7. Pilula scade hormonii tiroidieni. Boala lui Hashimoto nu este doar din radiațiile de la Fukushima.

8. Pilula vă poate face să luați în greutate, să rețineți lichidul și să vă simțiți umflata. VI se va spune că pilula nu este motivul creșterii în greutate, dar dacă credeți că este, nu vă faceți griji - "va trece într-o lună sau două".

9. Pilula crește riscul de cancer de sân și de cancer de col uterin.

10. Pilula, spre deosebire de alte metode contraceptive, poate cauza o concepție întârziată permanentă. Poate că nu vrei copii acum, dar pe viitor?

Fertilitatea este o alegere foarte personală, dar femeile și bărbații ar trebui să fie cel puțin conștienți de efectele pe care pastilele contraceptive le au asupra corpului și de motivele posibile pentru care sunt atât de mult prescrise de medici.
Sursa: http://www.wakingtimes.com/2017/05/22/gynecologist-gives-10-reasons-women-quit-taking-birth-control-pills/

Articole despre


Articole din Sanatate