facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Christie Brinkley - Cum sa arati bine la 60 de ani

Stil de viata

Supermodelul Christie Brinkley, în vârstă de 60 de ani, uimeşte prin apariţiile sale pe copertele revistelor în costum de baie. Are tenul impecabil, părul strălucitor, zâmbetul proaspăt, o siluetă de invidiat şi picioare perfecte.

Christie Brinkley, mamă a trei copii, este modelul cu cel mai longeviv contract încheiat vreodată cu o companie de cosmetice, 25 de ani cu compania CoverGirl.


Brinkley a lucrat ca model, actriță de film, ilustrator, personalitate de televiziune, fotograf, scriitor, designer și activist pentru protecţia animalelor şi a mediului, având şi propria linie de produse destinate îngrijirii pielii.

Model în acţiune şi mogul în frumuseţe, Christie Brinkley, considerată una dintre cele mai atractive femei din toate timpurile.

Care sunt secretele Christiei Brinkley în materie de frumuseţe şi întreţinere?

Micul dejun sunt fulgii de ovăz cruzi

"Fulgii de ovăz înmuiaţi cu semințe de in sau poate un pic de germeni de grâu şi afine, mure sau zmeură sunt ideali pentru mine. Este atât de bine. Pot adăuga, de asemenea, un pumn de miez de nuci acolo."

Prânzul este o salată mare

"Frunzele verzi, legumele de toate culorile, amestecate cu ierburi proaspete. Uneori poate fi linte și roșii tocate, alteori – fasole, salate cu avocado şi seminţe sau nuci’’.

Nu a neglijat niciodată dulciurile în cantităţi mici

"Acum sunt dependentă de un desert din nucă de cocos și soia, eu îl numesc desert sănătos. Nu am neglijat niciodată dulciurile în cantităţi mici. De asemenea, îmi plac merele, pot începe ziua cu unul. Ciocolata neagră e ca şi cum ai lua o muşcătură de antioxidanţi anti-îmbătrânire."

Cina e compusă din carbohidraţi, care se digeră uşor

"Un fel de paste, măsline, broccoli, o întreagă varietate de legume la cuptor, pentru copiii mei."

Face zilnic flotări şi variază tipul de antrenament
Christie Brinkley îşi menţine corpul şi muşchii tonifiaţi, practicând yoga, pilates, alergare și mers pe jos, ciclism, surfing, schi, înot şi antrenamente zilnice. ,,Principiul meu este varierea tipului de antrenament zilnic. În plus, fac în fiecare zi 100 de flotări. Este foarte ușor, 30 de flotări înainte de a intra în duș, apoi 20 înainte de a-mi usca părul. După asta, revin şi le fac pe celelalte’’.

Este fidelă procedurii de exfoliere a corpului şi feţei

"La începutul carierei, spune Brinkley, am citit undeva că bărbaţii arată cu cinci ani mai tineri decât femeile de aceeaşi vârstă, datorită faptului că se rad zilnic pe faţă. Ei bine, ultimii 40 de ani, folosesc exfoliant în fiecare zi. Regula mea este foarte simplă: curăț, exfoliez, hidratez şi beau lichide. Exfolierea corpului de sus în jos este de asemenea o tradiţie în cazul meu."

O puteti gasi si pe Facebook: https://www.facebook.com/christie.brinkley
Sursa: unica.md

Articole despre Christie Brinkley, vegetariana