facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

REVITALIZEAZA-TI SANATATEA prin optimizarea celor TREI SISTEME ALE CORPULUI

Sanatate

Încercarea de a înțelege cum funcționează corpul poate părea un exercițiu frustrant și inutil. Deși nu există nici o lipsă de informații pentru a întreprinde o astfel de analiză, acesta este împărțită in fragmente neorganizate, dificil de pus cap la cap.

O modalitate foarte bună de a aborda sănătatea este de sus în jos. În felul acesta nu te pierzi într-o multitudine de detalii și-ți poți îmbunătăți sistematic sănătatea. Începe acest proces prin îmbunătățirea funcționării acestui trio pentru a obține o sănătate excepțională.

REVITALIZEAZA-TI SANATATEA prin optimizarea celor TREI SISTEME ALE CORPULUI

Sistemul digestiv
Sistemul digestiv este poarta către sănătate. Orice ingerați prin cavitatea bucală va trebui să fie prelucrat în tubul digestiv, și stă în capacitatea de digerare și asimilare a alimentelor, fapt esențial pentru o bună sănătate intestinului. Dacă acest proces eșuează în vreun fel, se va declanșa un lanț de reacții toxice care pot afecta sănătatea intestinelor și lent intoxica sângele și alte zone ale corpului.

Calitatea sistemului digestiv va afecta funcționarea întregului organism, inclusiv ficatul, hormonii, inima și creierul. Acesta este motivul pentru care aceste probleme trebuie să fie remediate, pentru ca sănătatea dvs.să se îmbunătățiască în mod semnificativ. Aceasta începe cu includerea în dietă a enzimelor și probioticelor din produsele ecologice și eliminarea oricăror alimente si bauturi care ar putea facilita sau încuraja dezvoltarea exagerată a Candidei.

Sistemul de detoxifiere sau limfatic
Sistemul nostru de detoxifiere este esențial pentru a elimina în mod corespunzător orice agenți patogeni străini care nu au nici o utilizare în organism Fără acest sistem, acumularea de toxine ar crește rapid și în cele din urmă organismul ar nu ar rezista din cauza excesului de toxicitate, ceea ce ar conduce la boli și moarte prematură.

Eliminarea toxinelor reprezintă una din cele două condiții principale pentru a avea un corp sănătos.Este extrem de importantă întreținerea și optimizarea sistemului de detoxifiere. Aceasta include optimizarea digestiei, ajutarea ficatului, reglarea activității rinichilor, deschiderea porilor pielii, stimularea circulației limfatice, tehnici de respirație corectă.Lucruri simple care te pot ajuta includ: consumul de lămâi, afine, chefir, nucă de cocos, practicarea saunei cu infraroșu, meditația, etc.

Sistemul hormonal
Secretul pentru starea ta de spirit, energie, și somn se află în starea de sănătate a sistemului hormonal. Acest sistem sensibil și dinamic este foarte ușor de decompensat, și o dată ce secreția unui hormon important se dereglează, cu siguranță urmează și restul.
Nu există nici o deficiență de hormon perturbator întipărit în stilul nostru de viață, dar vestea bună este că multe dintre aceste perturbări pot fi eliminate.
Este important să acorzi o mare atenție glandelor suprarenale și tiroidei, deoarece acești doi hormoni guvernează aproape întregul sistem hormonal, și ambii sunt atacați de către diferiți factori fizici și de mediu.
Printre factorii care provoacă perturbări hormonale se numără: cafeaua, alcoolul, malnutritiA, xenoextrogenii, somnul necorespunzător, stress-ul,câmpurile electromagnetice (EMF) și protecția solară. Evitarea și remedierea fiecărui factor sus menționat reprezintă un pas uriaș pentru buna funcționare a hormonilor.
De asemenea, este important de știut că aceste sisteme sunt strâns legate între ele, îmbunătățirea funcționării unuia va influența pozitiv și funcționarea celorlalte. Concentrați-vă în primul rând asupra stării de sănătate a sistemului digestiv și, în timpul acestui proces, se vor îmbunătăți atât funcția hepatică, cât și cea hormonală. Gestionați pe rând cele 3 sisteme și veti beneficia de o îmbunătătire a sănătății.

Surse: http://www.naturalnews.com/048279_hormonal_system_detoxification_digestion.html

Articole despre detoxifiere, vitalitate