facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Metoda "Calatoria" - o viziune completa asupra vindecarii

Spiritualitate

Brandon Bays, expert in vindecarea minte-trup si autoarea cartii "Calatoria" si a tehnicilor reunite sub acelasi nume, s-a vindecat de o tumora mare cat o minge de baschet in numai 6 saptamani si jumatate. Sutele de mii de oameni care s-au vindecat ulterior de boli dintre cele mai diverse aplicand aceasta metoda vin sa confirme eficienta "Calatoriei" si puterea uluitoare care exista in fiecare dintre noi.Cercetarile de ultima ora din domeniul biologiei si fizicii cuantice arata tot mai des importanta emotiilor in imbolnavire si, respectiv, in vindecare.

De multe ori in spatele bolii se afla o cauza mult mai profunda, neglijata, de care nu suntem constienti. A trata doar simptomele fara sa ne adresam cauzelor mai profunde, fara sa luam in considerare si factorii emotionali va duce numai la o ameliorare temporara a bolii, dupa care ea va reveni.

Conform studiilor de ultima ora, emotiile reprimate sunt depozitate la nivel celular unde creaza un medic toxic care impiedica ulterior celula sa-si desfasoare activitatea normala. Chiar daca aceste celule mor, informatia este transmisa mai departe noilor celule si prin urmare, noua celula va purta si ea acel bagaj de trairi negative. In timp, peste situatia initiala se vor suprapune situatii diferite, dar cu raspuns emotional similar, care vor suprasatura corpul, ceea ce va duce mai intai la tulburari functionale si ulterior, chiar la instalarea bolilor in corp.

In general demersurile de vindecare implica detoxifierea organismului. Insa asa cum corpul fizic are nevoie de tehnici de eliminare a toxinelor, la fel trebuie sa ne eliberam si de balastul emotional.

O astfel de abordare este inclusa si in Metoda "Calatoria", care actioneaza astfel:
Identifica si vindeca amintirile dureroase, traumele, ranile emotionale, conflictele care au reprezentat factorul primar specific de declansare a bolii, eliberand corpul de tot acest bagaj de trairi negative si ii permite sa intre firesc apoi intr-un proces de refacere si insanatosire.
De multe ori vindecarea nu apare, desi am facut totul ca la carte pentru ca in subconstientul nostru exista atitudini gresite fata de boala, convingeri negative, promisiuni nesanatoase pe care ni le-am facut la un moment dat in viata fara sa ne dam seama etc. "Calatoria" identifica si acesti sabotori care actioneaza fara stirea noastra si ii inlocuieste cu mesaje aducatoare de pace, liniste, sanatate, armonie.
Te pune in legatura cu acea parte a fiintei tale care iti va aduce putere de constientizare si intelegere a mesajului bolii
Eficienta remarcabila a acestei metode a facut ca ea sa fie inclusa in unele tari pe lista serviciile medicale. De exemplu, in tarile nordice este subventionata de unii asiguratori pentru mai multe tipuri de boli iar in Africa de Sud este utilizata in serviciile de urgenta ale spitalelor.
www.thejourney-romania.ro.

Articole despre Brandon Bays