facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Trebuie sa stiu (Dying To Have Known, 2006)

Documentare
Regizorul Steve Kroschel, intrigat de o uimitoare declaraţie din ultimul său documentar, isi propune sa gaseasca dovezi evidente pentru a demonstra eficienta Terapiei Gerson, terapie de vindecare a cancerului prin modalitati naturale. Călătoriile sale l-au purtat în ambele oceane Atlantic şi Pacific, de la nordul statului New York la San Diego în Alaska, din Japonia şi Olanda în Spania şi Mexic. În cele din urmă, el prezintă mărturii ale unor pacienţi, oameni de ştiinţă, chirurgi şi nutriţionişti care atesta eficacitatea Terapie Gerson în tratarea cancerului şi a altor boli degenerative, şi prezintă dovezi ştiinţifice petru susţinerea afirmaţiile lor.
Întrebarea care rămâne este: "De ce acesta terapie puternic curativa este încă suprimata, la peste 75 de ani dupa ce s-a dovedit în mod clar ca vindeca bolile degenerative?"
DyingToHaveKnown

În filmul său, Kroschel intervieveaza experti din domeniul nutriţiei şi agriculturii, doi chirurgi, un medic japonez ce preda la facultate si care s-a vindecat de cancer la ficat cu peste 15 ani în urmă, un pacient cu limfom care a fost diagnosticat ca "terminal" in urma cu 50 de ani.

Fiecare este lăsat să decidă pentru sine care este adevărul.

Articole despre gerson, cancer