facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Brandon Bays, speaker de renume mondial, revine in Romania!

Evenimente

Renumita experta in vindecarea minte-corp si autoare a best-seller-ului "Calatoria" vine pentru a doua oara in Romania in acest an. Scopul vizitei este sustinerea Seminarului "Journey Intensive", in care se predau atat elementele de baza, cat si abilitatile avansate ale metodei de vindecare si dezvoltare personala "Calatoria".


Între 4-6 octombrie 2013 românii au ocazia să participe la un nou Seminar "Journey Intensive", pe care Brandon Bays, expertă în vindecarea minte-corp de renume mondial, îl susţine în prezent în peste 45 de ţări.

În cadrul acestui seminar se învaţă secretele eficienţei extraordinare ale metodei de vindecare emoţională şi fizică „Călătoria”, precum şi un modul de abilităţi avansate.

Metoda „Călătoria” („The Journey”) are la bază cercetări de ultimă oră din domeniul imunologiei, psihologiei, neurologiei, neuro-ştiinţelor, fizicii cuantice etc. Autoarea ei, Brandon Bays, îşi relatează povestea de vindecare cu ajutorul acestui procedeu în best-seller-ul internaţional „Călătoria”, tradusă şi în limba română la Editura Adevăr Divin.

Procedeul e celebru în întreaga lume şi în cei 20 de ani de când există a ajutat mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scăderea stimei de sine, boli fizice, dependenţe, agresivitate, abuzuri, probleme relaţionale şi dificultăţi în plan profesional sau in relaţiile cu copiii.

În România Seminarul „Journey Intensive” a avut loc pentru prima dată între 31 mai-2 iunie 2013, reunind 200 de participanti si bucurandu-se de un succes extraordinar.  

Între 4-6 octombrie 2013 Brandon Bays va reveni în România pentru a susţine un nou Seminar “Journey Intensive”, de care pot beneficia atât cei preocupaţi de propria dezvoltare personală sau vindecarea cauzelor emoţionale ale bolilor sau a tulburărilor emoţionale (depresie, anxietate, răni emoţionale etc.), cât şi cei care lucrează ca traineri, life-coach, profesori, pedagogi care vor învăţa modalităţi concrete de abordare a problemelor de comportament şi învăţare ale elevilor, precum şi specialiştii din domeniul sănătăţii (medici, psihologi, psihoterapeuţi, practicieni ai medicinei complementare) care îşi vor completa astfel gama de metode de vindecare cu un instrument accesibil şi eficient.
www.thejourney-romania.ro.

Articole despre brandon bays