facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cum poti sa te protejezi impotriva EBOLA sau altor boli periculoase

Sanatate

Ebola ameninta lumea moderna, iar aceasta amenintare a instaurat teama printre oameni, asa cum era de asteptat. Asa ca, este momentul sa afli cum te poti proteja de acest virus, in mod natural, pentru a preveni tratarea acestei afectiuni dupa metodele alopate, care sunt mai mult decat indoielnice.

abstract8

Insa, pentru inceput, ar fi bine sa afli ce este si cum se manifesta temutul virus EBOLA:

Aceasta boala a fost depistata pentru prima data in 1976 in satul Yambuku, o localitate din Zair, iar apoi a fost transmisa si in Sudan. Ebola este un virus ARN (acid ribonucleic, care are ca material genetic ARN) si apartine familiei filovirusurilor care produce o boala umana rara, denumia "febra virala hemoragica Ebola".

Cum se manifesta EBOLA? Prin hemoragie, voma si diaree. Din nefercire, rata mortalitatii este foarte ridicata, intre 30 si 90% dintre pacienti pierzandu-si viata, in contextul in care nu exista niciun vaccin omologat impotriva ei.

Cum se transmite EBOLA? In primul rand, este important de mentionat ca Ebola NU se trasminte prin aer, asa cum se petrece in cazul alor afectiuni, ca gripa sau raceala. Ebola se transmite prin contact direct cu sangele sau alte lichide biologice ( saliva, etc). De asemenea, poti contacta acest virus daca vii in contact direct cu tesuturile unei persoane infectate.

De obicei, simptomele bolii ebola apar la 10 zile dupa contactul cu virusul. Initial, seamana cu gripa, pacientii mainfestand febra, dureri musculare, durere in gat, etc. Pot aparea si varsaturile si diareea.

Cum poti tine EBOLA la distanta?

Cel mai indicat lucru este sa sprijini sistemul imunitar al organismului tau, iar cel mai bun moment pentru a face acest lucru este chiar clipa de fata. In acest fel, corpul tau va putea lupta cu usurinta impotriva potentialelor infectii.

Singura modalitate prin care poti face acest lucru sa functioneze este stimularea mecanismelor de aparare naturale ale corpului tau, pentru ca acesta sa functioneze corespunzator. Medicina conventionala sustine ca vaccinurile sunt mai bune decat remediile naturale, dar nu trebuie sa fii un geniu pentru a intelege ca acele chimicale toxice si antigenele virusurilor nu vor crea o bariera suficient de puternica.

Pentru a imbunatati sistemul imunitar, trebuie sa imbunatatesti relatia pe care o ai cu natura, leacurile naturale reusind sa tina oamenii departe de boli, timp de milenii. In acest caz, ar trebui sa te concentrezi asupra mancarurilor si leacurilor care au puteri antibacteriene si antivirale, eliminandu-le pe cele care sunt nocive.

Consuma regulat mancaruri si ierburi antibacteriene

Chiar daca Ebola este de fapt un virus, este o idee foarte buna sa-ti cureti sistemul digestiv de orice bacterie periculoasa pentru ca sistemul tau imunitar sa functioneze corect. In acest fel, imunitatea ta va fi crescuta, ceea este fundamental in cazul in care organismul tau trebuie sa lupte cu boli ca Ebola.

Alimente si ierburi antibacteriene fundamentale: usturoiul, ceapa, turmericul, ghimbir, lamaie, piper cayenne, menta, scortisoara, coacaze, cuisoare, echinaceea, struguri, Goldenseal, argint coloidal

Aceste alimente si condimente pot fi inserate in macarea pe care o consumi zilnic, dar cea mai buna metoda de a obtine beneficiile lor este prin intermediul tincturilor, capsulelor, ceaiurilor, uleiurilor esentiale si sucurilor proaspete. Cateva dintre ele au si proprietati antivirale ( ghimbir, usturoi, coacaze, argint coloidal, echinaceea).

Administrare de plante pentru intarirea sistemului imunitar

Ce plante e bine sa consumi: Gheara pisicii, Pau D'Arco, ulei de lamaie, radacina de lemn dulce, frunze de maslin, ulei de oregano.

Pe langa acestea, este indicat sa mai consumi si alte mancaruri si plante, menite sa-ti intareasca sistemul imunitar: reishi (ciuperci), ginseng siberian, vitamina C ( kale, portocale), vitamina D (cerealele integrale, tofu), zinc (seminte de dovleac), probiotice (kombucha, otet de mere), radacina de papadie.

Aceste alimente iti pot proteja organismul si iti vor intari sistemul imunitar. Poti sa le consumi in forma lor de baza, capsule, tincturi si ceaiuri.

Renunta la comportamentele si obiceiurile nesanatoase

O alta modalitate de a proteja si imbunatati sistemul imunitar este sa nu mai consumi mancaruri periculoase, cum ar fi: zaharul (rafinat), alcoolul, produsele lactate, porumb, soia ( contin gluten), mancaruri hidrogenate, proteine animale in exces, mancaruri procesate. Alti factori care trebuie evitati: stresul cronic, depresia, etc.

Imbunatateste toate aceste domenii si cu siguranta sistemul tau imunitar va fi mai puternic, toate aceste lucruri te vor ajuta sa lupti impotriva bolii Ebola.

Desigur ca este indicat sa consulti un medic naturopat pentru a afla care alimente si plante sunt ideale pentru tine. In momentul de fata, nu exista niciun remediu pentru Ebola, dar daca te vei proteja cu siguranta organismul tau va fi pregatit in fata oricarui pericol.
Sursa: http://www.naturalnews.com/047232_Ebola_natural_immunity_virus.html

Articole despre imunitate