facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Lasermind - Software cu sugestii subliminale

Recomandari

LASERMIND Core - Software cu subliminale imagine, text si voce editabile  
Oamenii de succes folosesc tehnica sugestiilor pozitive fie constient, fie inconstient.
Sugestiile subliminale text-imagine-voce va pot ajuta sa va indepliniti orice dorinta din orice domeniu.

Cu programele LASERMIND® poti obtine:  
SUCCES FINANCIAR
GASIREA PARTENERULUI IDEAL
INTINERIRE, REGENERARE
ATINGEREA GREUTATII CORPORALE OPTIME
INFRUMUSETARE
STIMULAREA INTELIGENTEI
ACTIVAREA MEMORIEI
RENUNTAREA LA VICII
PROSPERITATE
PERFORMANTE SPORTIVE
CALM, AUTOCONTROL
AMPLIFICAREA VOINTEI

"Legea Atractiei" sau stiintific spus " Legea Rezonantei" aplicata in particular in sfera gandirii si a desavarsirii umane a fost si este cunoscuta de cele mai mari personalitati din din variate domenii. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza aceasta lege "secreta" pentru marea majoritate a oamenilor, va recomandam sa vizionati filmul "THE SECRET" realizat dupa cartea autoarei Rhonda Byrne.


Diferenta intre metoda folosita in film si metoda principala folosita in programele LASERMIND este in favoarea programelor de calculator care utilizeaza puterea colosala a subconstientului in mod mai eficient cu ajutorul sutelor de milioane de repetari de texte, imagini, vocale, generate de computer, inlocuind vechile programe "inregistrate" in mintea noastra mai ales de altii fara ca noi sa ne dam seama foarte clar de acest lucru: parinti, profesori, televiziune, prieteni, etc. In cazul filmului "The secret", reprogramarea subconstientului este realizata folosind mintea constienta, sentimente, trairi generate constient cu ajutorul imaginatiei stimulata si cu diverse imagini decupate, inscriptii sau alte mijloace care pot sa faca subiectul sa simta cat mai bine starea de implinirea a scopului final.

Cele doua metode (cea din filmul "The Secret" si LASERMIND) pot fi folosite simultan pentru a avea eficienta maxima, stiut fiind ca inima (asociata in cazul nostru cu sentimentele), are un camp electromagnetic de mii de ori mai puternic decat creierul si ca stiinta a demonstrat de asemenea ca si din punct de vedere receptiv inima este mai sensibila si mai rapida in reactii decat creierul.

LASERMIND constituie un instrument ce poate deschide oricui portile succesului cu un minim de efort initial.
Rezultatele se obtin in timp si nu pot fi garantate depinzand de o multitudine de factori concurenti. Utilizarea constanta si cat mai indelungata poate accelera aparitia rezultatelor prin fenomenul de acumulare.

LASERMIND Portabil Pro

Lasermind Portabil este un program de calculator special conceput pentru mixarea sugestiilor audio pe muzica in format mp3.
Se pot realiza sugestii liminale (in clar) sau subliminale (imperceptibile).
Se inregistreaza sugestia dorita in format wav si apoi se alege o melodie pe care se va mixa sugestia.
Daca se doreste varianta subliminala, se poate regla viteza de derulare a fisierului wav pana la de 10 ori mai repede fata de viteza normala.
Fisierul rezultat dupa mixare este in format mp3 si cuprinde melodia initiala cu sugestia suprapusa si repetata pe toata durata melodiei.

Cu acest program puteti sa realizati oricate feluri de sugestii doriti pe orice melodie doriti.

Melodiile pot fi transferate pe un CD de date sau pe un mp3 player flash si pot fi ascultate in masina, pe strada sau in orice alt loc in timpii morti si chiar noaptea in timpul somnului.

Prin metoda subliminala audio se poate accelera dezvoltarea personala in multiple domenii si de asemenea se pot realiza materializari diverse ce pot aparea ca urmare a declansarii rezonantelor generate de continutul sugestiilor folosite.

Melodiile rezultate prin mixarea cu acest program trebuie sa fie ascultate numai de persoana care este in cunostinta de cauza si trebuie avut grija sa nu fie expuse terte persoane fara stirea lor la sugestii subliminale pentru a nu interveni asupra liberului lor arbitru fara stirea lor.

Programele pot fi cumparate aici

Articole despre mesaje subliminale pozitive


Articole din Recomandari