facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Subliminal Messages - Program de sugestii subliminale pozitive (download gratuit)

Spiritualitate

Click aici pentru download

Eficienta sugestiilor benefice e cunoscuta de mii de ani,  doar metoda tehnica computerizata de aplicare in mod subliminal e noua.
Utilizarea frecventa a programului incarcat cu sugestiile adecvate duce la obtinerea unei stari de buna dispozitie, relaxare, calm, armonie si frumusete fizica,  stimuleaza inteligenta, imaginatia creatoare, inspiratia si eficientizeaza colaborarea in echipa.
Puterea sugestiei subliminale este comparabila cu cea a hipnozei, singurele diferente fiind ca  efectul apare in timp, e stabil si controlul va apartine.

abstract1

Sistemul nervos  al omului format din creier, cerebel, maduva spinarii si nervi functioneaza similar cu un computer conectat cu un radio emitator-receptor de unde electromagnetice, utilizand curenti electrici, conductori si circuite integrate electronice biologice- neuronii.

Este cunoscut faptul ca orice curent electric ce trece printr-un conductor genereaza un camp electromagnetic ce calatoreste in spatiu cu viteza luminii avand ca punct de plecare conductorul.

De asemnea, un camp electromagnetic de intensitate variabila ce trece printr-o bucla conductoare inchisa (o bobina cu cel putin o spira), genereaza in aceasta o tensiune electrica. Tot la fel si creierul uman in care apar foarte fini curenti electrici corelati cu orice gand, sau stimulare senzoriala (in cazul nostru audio vizuala), trimite si recptioneza in/din spatiu ca un veritabil radio emitator-recptor de unde electromagnetice complexe, specifice stimulilor primiti.

Cu cat stimulii se repeta mai des si sunt de acelasi fel, in creier tinde sa se stabilizeze un spectru de frecvente de vibratie cu o semnatura clara si coerenta ce poate declansa fenomenul de rezonanta cu alte puncte din spatiu cu aceeasi "semnatura" electromagnetica, moment in care creierul uman (si prin el intreaga structura) poate sa primeasca energie si informatii sub forma de unde electromagnetice de intensitate maxima pe acest spectru de frecvente, de la alte surse similare care exista in spatiu.

Fenomenul de rezonanta este folosit pentru transmisiile radio TV si consta in acordarea circuitului receptor pe frecventa emitatorului pentru a putea selecta informatia dorita din multitudinea de frecvente ce strabat eterul.

Astfel, programul Subliminal Messages realizeaza "acordarea" receptor-emitatorului creier pe frecventele dorite, acesta (creierul) putand sa atraga electromagnetic energie, informatii, conjuncturi, intamplari care sa duca la concretizarea ideilor utilizate in sugestii.

Rezultatele se obtin in timp si nu pot fi garantate depinzand de o multitudine de factori concurenti. Utilizarea constanta si cat mai indelungata poate accelera aparitia rezultatelor prin fenomenul de acumulare.

Subliminal Messages este o aplicatie de calculator special conceputa pentru a va ajuta in a depasi anumite probleme sau greutati cu care fiecare dintre noi se confrunta la un moment dat. Programul contine idei forta benefice grupate pe diferite categorii, spre exemplu:
subliminale
* Sanatatea perfecta
* Continenta sexuala
* Starea de armonie si echilibru in fiinta
* Abandonarea fumatului,
* Focalizarea mentala,
* Amplificarea vointei,
* Optimism,
* Prosperitate,
* Relatii sociale armonioase, etc, etc...

Acesta aplicatie va ofera in total 38 de categorii de mesaje si idei forta benefice.

Programul afiseaza pe ecranul monitorului dvs. pentru o scurta perioada de timp mesajele alese de dumneavoastra, in pozitia si cu culorile pe care le puteti specifica in ecranul de configurari (click dreapta pe iconita din systray si alegeti optiunea Configurari), fara a interfera cu celelalte programe in care lucrati. Mesajele se pot vedea cu click pe triunghiul gri de la fiecare categorie.

De asemenea, mai aveti urmatoarele facilitati:
- setarea culorii caracterelor, a culorii de fundal pe care sa apara textul efectiv al mesajelor, precum si posibilitatea alegerii tipului, marimii si stilului caracterelor
- setarea intervalului dintre doua mesaje consecutive si setarea timpului de afisare a mesajului pe ecran (intre 25 de milisecunde si 1 secunda). Recomandarea noastra este ca acest interval sa fie setat intre 35-50 de milisecunde, pentru a nu putea fi observat si analizat constient de catre mentalul privitorului. Un interval mai mic de afisare a mesajului poate duce la afisarea sa necorespunzatoare (acest lucru depinde si de capacitatile monitorului sau calculatorului dvs, fiind strans corelat cu refresh-ul monitorului)
- pozitia mesajelor pe ecran (puteti alege intre noua pozitii predefinte: stanga-sus, centru-sus, dreapta-sus, stanga-centru, mijlocul ecranului, centru-dreapta, stanga-jos, centru-jos si dreapta-jos)
- lansarea automata a programului odata cu pornirea sistemului de operare.
- alegerea anumitor mesaje dintr-o categorie, dupa preferinte
- asocierea unor imagini cu categoriile de mesaje.
Click aici pentru download
Mult succes cu Subliminal Messages!

Disclaimer: Nu ne asumam raspunderea pentru posibilile pierderi de date sau pentru alte probleme care ar putea aparea printr-o utilizare malitioasa a programului. Folositi acest program pe propria dumneavoastra raspundere. Va recomandam totodata sa downloadati acest program doar din surse sigure, pentru a evita posibilii virusi sau spyware-uri care s-ar putea atasa fisierului executabil.

Sursa: yogaesoteric.net

Articole despre mesaje subliminale pozitive, mesaje subliminale program


Articole din Spiritualitate