facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Fugi de tratament (Run From The Cure)

DocumentareCannabis sativa hemp, planta minune, conţine un leac pentru cancer si alte afectiuni.
run-from-the-cure

După o vătămare serioasă a capului în 1997, Rick Simpson a solicitat utilizarea de ulei de cânepă pentru tratamentul sau. Când Rick a descoperit că uleiul de cânepă (cu concentraţie ridicată de THC) vindeca de cancer şi alte boli, el a încercat sa raspandeasca informatia la cat mai multi oameni in mod gratuit, vindecand sute de boli... dar când povestea a devenit publica, braţul lung al legii a smuls medicamentul - lăsând mii de oameni fără tratament pentru cancer.

De-a lungul istoriei, cânepa a fost întotdeauna cunoscuta ca planta cea mai vindecatoare din lume. Chiar si cu aceste cunostinte, cânepa a fost întotdeauna folosita ca o minge de fotbal politica şi religioasa. Uita-te la documentarul "Run From The Cure" pentru a înţelege mai multe despre consumul de canabis ca un remediu pentru cancer si alte probleme medicale.

Multe companii farmaceutice mari care încă mai există astăzi au vândut medicamente pe bază de cânepă în 1800 şi începutul lui 1900. Ele au ştiut atunci ceea ce Rick a descoperit recent. Uleiul de cânepă, în cazul în care este produs în mod corespunzător, este o remediu a toate vindecator, ceea ce industria farmaceutică nu poate breveta.

Articole despre canabis


Articole din Documentare