Bioculinaria - Hrana fara foc
Documentare

Bioculinaria - Hrana fara foc Invitata este Ligia Pop.
VARFUL PIRAMIDEI: produsele stupului si derivate din oua
POLENUL CRUD( organul masculin al florilor)- dezalergizare, sub indrumarea medicului apiterapeut- isi pastreaza cel mai bine proprietatile
Alergia este cauzata de POLENUL FLORAL( circula in aer)
Inlocuire carne in vegetarianism: polen crud+ seminte de canepa
PASTURA ( isi pastreaza efectul de antibiotic timp de 17 ani)- = polenul supus unui anumit proces, amestecat cu saliva albinelor, dupa 3 luni se obtine PASTURA.
Efecte: stimulare imunitara, antibiotic, schimbarea metabolismului, foarte bun pentru sistemul digestive, adjuvant in hepatite virale.
LAPTISOR DE MATCA- vit. B12 precum si tot complexul B se afla in acest laptisor,acizi esentiati, acizi grasi, tonic nervos, imunostimulator, reglator hormonal, cholesterol, boli cardiace, ANEMIA se trateaza foarte bine. Laptisorul stimuleaza producerea de hematii( globule rosii), efect antiimbatranire.
Hrana exclusiv a reginei albinelor.
Surse vit. B12: gutui, alge marine,drojdia de bere, galbenus de ou
Alte produse din miere: FRISCA DE MIERE, MIERE DE CORIANDRU, DE PORTOCAL, DE CIMBRISOR, DE TRANDAFIR, DE CASTAN, MIEREA DE MANA, DE ZMEURA, etc.
TINCTURA DE PROPOLIS: A nu se folosi ochiometric!!! Se foloseste pe kg corp, in functie de afectiunile acuzate.
PRODUSELE DIN OUA SI LAPTE
Lactate din nuci, inlocuitor al oului, semintele de in amestecate cu 1-2 linguri de apa.
Laptele de migdale: Calciu, scade colesterolul, grasimi sanatoase.
Nucile inmuiate peste noapte, grasimea se diminueaza si devin digerabile.
Consumul de lactate este excesiv, iar laptele este industrial, nu mai este laptele de pe vremuri.
Este recomandat laptele de capra, mai sanatos decat laptele de vaca si nu anemiaza corpul, are fier, laptele de vaca nu are fier. Dupa o varsta, laptele nu mai este necesar in dezvoltarea noastra
DESPRE OUA: Albusul creaza aciditate, are o antivitamina B12, galbenusul- consumat cat mai crud.
TOATE LACTATELE ANIMALE SA FIE CONSUMATE CU MODERATIE.
Calciu, magneziu nu le gasim doar in lapte!
Din cereale, oleaginoase, seminte putem obtine lapte vegetal.
Vitaminele se absorb foarte bine cand sunt luate de la sursa directa, vie.
Fructele de catina sunt cele mai bogate fructe in VITAMINA C, cel putin de la noi din tara. Prin presare, amestecata cu miere, kg la kg, amestecata la rece si imbuteliat. Catina si mierea isi potenteaza reciproc proprietatile. A se folosi mierea de salcam deoarece ea potenteaza cel mai bine proprietatile catinei. La sirop, cantitatea de miere folosita este dubla fata de cantitatea de catina.
Beneficii ale hranei vii
Ne activeaza din punct de vedere energetic.
Cura de detoxifiere cu semintele de canepa este o curatire totala a tractului digestiv.
Curatenie trupeasca si mentala care duc la prelungirea vietii.