facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Mike Adams: Cercetatorii medicali recunosc faptul ca vitamina C protejeaza de efectul radicalilor liberi

Sanatate

(NaturalNews) În ziarele din toată lumea, vitamina C e din nou atacată. ”Vitamina e extrem de periculoasă, cercetătorii spun acum, pentru că poate interfera cu efectele toxice ale chimioterapiei.” Aceste articole din mass-media de la suprafață, desigur, încearcă să convingă pacienții de cancer să nu mai ia vitamine care sprijină sănătatea și, în schimb, să permită chimioterapiei să le otrăvească celulele corpului fără niciun fel de protecție pentru celulele sănătoase.

fructe34

Dar prin afirmarea faptului că vitamina C previne chimicalele din chimioterapie de a-și face datoria (de a otrăvi celulele), ce fac de fapt, în consecință, e să recunoască că vitamina C e foarte foarte bună la protejarea celulelor de paguba radicalilor liberi.

"Vitamina C pare să protejeze mitocondria de la vătămare gravă, astfel salvând celula." spune cercetatărul coordinator Dr. Mark Heaney . Un articol BBC competează afirmația cu ”Vitamina C pare să protejeze structuri minuscule din celulele canceroase numite mitocondrii.”

De ce sunt aceste omiteri atât de remarcabile? Pentru că, timp de secole, comunitatea medicală alopată a insistat că medicamentele nu au niciun rol protector de niciun fel asupra celulelor umane. Ni s-a spus că vitaminele sunt inutile. Sunt inerte. Administrația Medicamentelor și Alimentelor (FDA) a avut o politică oficială în privința acestei stranii credințe: Vitaminele au zero efecte fiziologice asupra organismului pentru ca daca ar avea, ar fi medicamente, nu vitamine.

Da, intradevăr e o credință dificil de înțeles, chiar și pentru medicina convențională, care a integrat o credință de cult în farmacologie. Partea pozitivă a acestui fapt este că nu pot ataca vitamina C spunând că e un pericol pentru pacienții supuși la chimioterapie fără să admită că vitamina protejează de fapt celulele de chimicalele toxice.

Desigur, încearcă să expună ambele idei: Într-o săptămână, vedem un articol care spune că vitaminele antioxidante sunt inutile și nu au beneficii, și apoi săptămâna următoare veți vedea articole cum sunt cele pe care le vedem azi, care spun că vitamina C e extrem de puternică în blocarea toxicității chimicalelor că e un mare hazard pentru pacienții expuși la chimioterapie.
Una o contrazice pe cealaltă, doctore.

Ori vitamina C funcționează în protejarea celulelor, tuturor celulelor, ori nu. Vitamina C nu se activează selectiv când e consumată de pacienții de cancer. Adevărul e că vitamina C funcționează în protejarea celulelor oricui, indiferent ce boală au.

Așadar, atunci, dacă credeți în atitudinea bizară a medicinei vestice vis-a-vis de acest subiect, vitamina C e inertă și nu oferă nicio protecție celulelor corpului decât dacă faci chimioterapie, caz în care vitamina C brusc și magic protejează celulele de problemele cauzate de radicalii liberi.

Aparent, vitamian C e autoconștientă și știe să se activeze doar când e luată de pacienți de cancer, dar nu de altcineva. Aceasta e exact credința autorităților medicale moderne.

Mitul tratamentului bazat pe chimioterapie
Mai este un mit care merită distrus: Mitul cum că suplimentele cu rol protector ”interferează” cu chimicale toxice din chimioterapie. Adevărul este că toxichimioterapia este o înșelătorie mai mare decât orice altceva. Statisticile arată zero îmbunătățiri în durata de viață sau calitatea vieții oamenilor pentru aproximativ 98% din pacienții de chimioterapie. Doar un număr mic de oameni suferind de forme rare de cancer au avut beneficii documentate de la procedura deseori letală.

Hai să înfruntăm realitatea: Chimioterapie e otravă. Scopul principal al tratamentului e să se otrăvească celulele canceroase, sperând că cancerul moare înaintea pacientului. Dar deseori pacientul moare primul.
Chimioterapia a omorât mai mulți oameni decât a salvat. O formulare rezonabilă ar fi că e o metodă barbară de jecmăneală. Este bazate pe știință de 2 lei și vândută cu frică, și oferă doar durere, vomă, căderea părului, pierdere de masă musculară și o reprimare periculoasă a sistemului imunitar al corpului.

Suplimentele anti-cancer , pe de altă parte, oferă o alternativă mult mai bună: sprijină sistemul imunitar, îl ajută să depășească cancerul singur. Folosing suplimente puternice anti-cancer împreună cu terapii de detoxificare, practic oricine poate depăși cancerul fără să aibă vreodată nevoie să se otrăvească. Sunt atâtea suplimente anti-cancer disponibile azi, că nici nu mai e loc să le numim pe toate, dar iată o listă scurtă:
Gheara mâței, spirulina, vitamina D3, vitamina C, zinc, seleniu, ciuperci Reishi, ciuperci Shiitake, extracte de usturoi, ghimbir, quercetină, germeni de broccoli, DIM, acizi grași omega 3, bloodroot, chaparal, turmenic, resveratrol și numeroase altele. Soarele e anticancerigen. Alimentele crude sunt anti-cancer. Ierburile de pădure sunt anticancer. Și vindecând cancerul, am ajuns să înțeleg că e foarte ușor. Am cunoscut personal sute de oameni care au vindecat și cancer incipient și cancer avansat folosind doar nutriție, lumină solară și mișcare.

Nu am cunoscut niciodată o persoană vindecată cu chimioterapie. Chiar și medicii oncologi vor spune că nu au vindecat pe nimeni cu chimioterapie (nici nu cred în leacuri). Am vizitat multe din înmormântările lor...

Dar stai: Tu nu trebuie să știi de aceste leacuri de cancer! FTC și FDA sunt prea ocupate să dea valul prin țară și să amenințe prodcătorii acestor produse, scoțând bani de la ei, amenințându-i cu închisoarea și cu confiscarea produselor dacă îndrăznesc să folosească cuvântul cancer. E o campanie intenționată să se șteargă orice cunoaștere despre terapiile de cancer. În principiu, e o dorință de a se elimina orice competitor al chimioterapiei, astfel îmbogățindu-se veniturile Big Pharma și menținându-se oamenii bolnavi.

Frauda grupurilor anti-cancer
Nici nu vreau să încep despre organizațiile cu fundița roz, care sunt desigur o înșelătorie. Refuză să educe femeile până și bazele prevenției cancerului. Nu vor învăța pe nimeni despre vitamina D de exemplu, sau proprietățile anticancerigene ale produselor alimentare proaspete. Focalizarea lor e să blocheze femeile într-un sistem de scanare a cancerului care de fapt cauzează cancer de sân. Susțim www.BCaction.org și campania lor ”Think before you pink”)

Mamogramele de fapt cauzează cancer, nu știați? Iradiază sânii și inima. Dacă faci destule mamograme, în cele din urmă vei face cancer la sân, pentru că mașinile de mamograme ți-au cauzat cancerul. Și odată ce ai primit un diagnostic de cancer, te-au prins într-un sistem de tratamente periculoase de chimioterapie care îți vor distruge sănătatea.

E strigător la cer, o înșelătorie incredibilă. Dar dacă credeți că să cumpărați bomboane roz făcute din chimicale cauzatoare de cancer e o metodă bună de a sprijini cercetările în cancer (orice ar însemna), putem să mergem înainte! Cumpărați tot gunoiul roz pe care îl găsiți în magazine. Doar nu vă mințiți singuri că contribuiți la găsirea unui leac ptr cancer.

Adevărul e că, nu se caută un leac. Ei se uită doar să facă un bănuț rapid vânzând promisuni deșarte... ei speră că cumpărând mai multe prostii, veți contribui la găsirea unei soluții pentru cancer.
Păi, soluția deja există, prieteni. se găsește în mâncăruri anti-cancer, ierburi și suplimente. Se găsește în sunshineberries(soi de fruct de pădure), cacao și acai. Soluția s-a găsit deja. Doar că nu poate fi patentată, nu e un medicament. Deci industria cancerului nu are niciun interes în soluții reale pentru cancer care chiar funcționează. și continuă să vândă minciuni cum că ei caută un leac.

În același timp, fac tot ce le stă în putință să sperie oamenii de la suplimente nutriționale care protejează celulele sănătoase, cum ar fi Vitamina C, clorela, zinc, uleiuri de omega 3 etc. Asta e strategia lor: menține oamenii bolnavi și proști. Se poartă de parcă ei caută un leac. Vă iau banii, vă vând speranțe deșarte, te mențin ignorant ca să nu găsești niciodată leacul real pentru cancer care există acum.
Asta e tristul adevăr despre industria modernă de cancer. Este o industrie condusă de oameni fără onoare, necinstiți care sunt mult mai interesați de profit decât de a soluționa problemele mondiale legate de cancer.
Serviciile lor, depind de cancer...și foarte puțini oameni vor promova ceva ce le afectează negativ buzunarul.
Și rețineți asta: Chimioterapia e doar o formă foarte costisitoare de sinucidere asistată de medic.
http://cancerfighter.wordpress.com/2008/10/05/mike-adams-on-vitamin-c-an-ironic-look-at-the-anti-vitamin-c-arguments/

Articole despre Mike Adams, vitamine, cancer