facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Cum sa vindecam pneumonia in mod natural, cu vitamina C

Sanatate

Pneumonia se află pe locul 8 între bolile letale în lume. Aceasta este cauzată atât de bacterii cât şi de viruşi. Este probabil ca boala să fie obtinută după o infecție de răceală sau gripă. Pneumonia cauzată de un virus poate fi foarte periculoasă, deoarece nu poate fi vindecată cu antibiotice. Indiferent de cantitatea de antibiotice pe care le utilizați, nu va ajuta deloc pentru a vindeca boala. Medicii dau antibiotice doar în cazul în care nu există nici o infecție secundară cauzată de bacterii.
Vestea bună este că pneumonia poate fi prevenită acum, și chiar vindecată în mod natural cu doze mari de vitamina C.

fructe36

Vindecat în trei ore!
Potrivit lui Dr. Andrew Saul, autor al unei cărți de renume titlul „Concediază-ţi medicul şi tratează-te” (“Fire Your Doctor and Doctor Yourself”), administrarea cantităţii necesare de vitamina C va vindeca infecția de gripă. El accentuează totodată că doza de vitamina C necesară pentru fiecare, variază în funcție de cât de gravă este starea pacientului. Cât mai bolnav sunteţi, cu atât mai mare doză de vitamina C veţi avea nevoie pentru a vă vindeca. Dr. Saul sfătuiește necesitatea de a lua cantitatea care-şi va face treaba, ceea ce ar putea fi mult, mult mai mult decât v-ați așteptat. Doctorul spune că a luat 2000 de miligrame de vitamina C la fiecare șase minute cât a fost treaz. Aceasta înseamnă 20.000 de miligrame de vitamina C într-o oră. În ciuda faptului că tuşea foarte mult, el a continuat să ia doza, și după trei ore febra a scăzut cu trei grade și tusea s-a redus.

Copii mici
Dr. Saul prezintă de asemenea, cazul unui copil de un an care a fost foarte bolnav. Acestuia i-au fost date 11 cure complete de antibiotice în termen de 12 luni, cu nici un rezultat pozitiv. Dacă dai antibiotice in mod repetat, acestea nu-şi vor face efectul. Dacă nu dau rezultate în primele trei luni, nici după aceea nu vor da! Dr. Saul a informat tatăl copilului, care a fost foarte disperat în a face ceva, să dea copilului său doze mari de vitamina C. Părinții nu au știut ce cantitate de vitamina C i-ar trebui dat copilului. Ei au fost sfătuiți să-i dea cât mai multe doze necesare pentru vindecarea copilului. Părinții au dat 20.000 de miligrame de vitamina C copilului. Acesta a dormit toată noaptea, iar simptomele s-au îmbunătățit.

Aparatul de respiraţie artificială...
Cazul domnului Allan Smith, un fermier din Noua Zeelandă, este un alt caz interesant. El a suferit de dublă pneumonie și leucemie. Medicii au fost pe punctul de a opri aparatul la care a fost legat, dar familia lui a insistat să încerce şi cura cu doze mari de vitamina C. Medicii au fost de acord și după administrarea unor mega doze de vitamina C, Allan a ieșit din spital.

Prin urmare, data viitoare când aveți o răceală sau gripă sau sunteţi infectat cu pneumonie și v-au epuizat opţiunile de tratament, încercați doze mari de vitamina C.
Fac o treaba atât de bună, încât nu va mai trebui să vă vaccinaţi niciodată.

http://www.vitaking.ro/stiri/cum-sa-vindecam-pneumonia-in-mod-natural-cu-vitamina-c.html

Articole despre pneumonie, vitamine