facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    googleplus suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Anthony Anderson (rawmodel) si dieta cruda

Stil de viata

La începutul anului 2007, am început să ma documentez in călătoria mea de la consumul de alimente gătite la alimente crude ("vii" - plante, nuci, fructe). A început ca o modalitate de a ma documenta şi de a împărtăşi gândurile mele, experienţele şi lecţiile invatate. Tranziţie mea a fost motivată iniţial de dorinţa de a pierde putin in greutate pentru cariera mea de fotomodel. Eram vegetarian din motive etice în prealabil, dar după ce am citit o carte despre alimente crude, am decis să experimentez timp de 2 săptămâni. În afară de a vedea schimbări fizice aproape imediat, am experimentat, de asemenea, exploziile profunde de energie, fericire si claritate mentala. O vibratie neasteptata s-a trezit in mine şi am devenit convins prin propria mea experienţă că a mânca raw(crud) / alimente vii este modalitatea în care fiinţele umane ar trebui să mănânce şi să trăiască. Am trecut prin suişuri şi coborâşuri de alimente crude şi sper să împărtăşesc experienţele mele în scopul de a face mai uşor pentru alţii care doar ce au început propria lor călătorie.

Anthony-Anderson

În ceea ce priveşte cariera mea de fotomodel, am lucrat cu companii precum Hugo Boss, Target, Macy's, Tommy Hilfiger, JcPenney, Kohls, Gillette, Acura şi Paul Mitchell. Deşi m-am bucurat de acest mod de viata datorita timpului liber pentru a urmări alte interese, pasiunea mea este răspândirea ideilor şi sensibilizare cu privire la viaţă durabila şi replantarea Paradisului pe Pamant. Din modeling am obtinut venituri pentru a construi grădina mea şi pentru a călători în toata lumea, dar eu sunt cu adevărat pe acest pământ pentru răspândirea ideilor de trai durabil, împreună cu evoluţia personală şi socială.

Eu sunt în prezent ma ocup de ingrijirea unei grădini si a unei livezi organice în Minnesota, unde cresc peste 200 de tipuri de fructe şi legume, inclusiv multe specii adaptate la climă mai caldă. M-am axat, de asemenea, pe creştere multe soiuri sălbatice, deoarece acestea sunt mai hrănitoare şi nu au nevoie de niciun ajutor uman sa se dezvolte. Sper că şi alţii vor lua acest model şi nu numai ca se vor bucura de beneficiile de a manca o dieta mai sanatoasa, dar vor culege, de asemenea, beneficii spirituale de reconectare cu natura şi toate ciclurile de viaţă.

Putem replanta Grădina Edenului. Noi nu trebuie să ridicam din umeri şi să acceptam o istorie şubreda, putem reconstrui Raiul pe Pamant, curte langa curte ... am ajuns să realizez că, indiferent cine este la putere, nu va crea lumea pe care am fost meniti să o avem: sa traim într-o grădină bogata cu tot ceea ce avem nevoie la dispoziţia noastră şi fara griji.

Anthony poate fi gasit la adresa: http://rawmodelcom.blogspot.com

Articole despre


Articole din Stil de viata