facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Angela Stokes - De doua ori mai usoara, de doua ori mai multa viata

Stil de viata

În 2002, aveam 23 de ani, 120kg, dimensiunea la rochie 26-28 (UK) și eram pierdută în cicluri mizerabile de viață romantică inexistentă, mâncat excesiv incontrolabil și negare completă. Mândria mea m-a împiedicat să discut despre greutatea mea chiar și cu cei mai apropiați prieteni, iar dacă cineva încerca să abordeze acest subiect îi respingeam pe motiv că au "intervenit".

angela-stokes

Greutatea mea a crescut constant din momentul în care glanda mea tiroidă a devenit hipoactivă la vârsta de 11 ani. La vârsta de 16 ani aveam 101kg și greutatea mea a crescut o dată cu vârsta, 6kg pe an, la 21 de ani la absolvirea facultății în 2000 având 133kg. Asta a fost cea mai mare greutate pe care am atins-o și când sănătatea mea a început să aibă de suferit atât de mult încât credeam că am diabet mi-a dat seama că nu se mai poate continua așa.

Două veri mai târziu mi s-a prezentat ideea care mi-a revoluționat viața. Un prieten mi-a împrumutat "Familia crudivoră" de Boutenko, o carte-mărturie despre mâncatul în principal sau total hrană crudă pentru o mai bună sănătate. Am fost total absorbită - nu am fost niciodată interesată de diete, curente sau ponturi pentru slăbit, dar deodată am crezut că răspunsul corect era în mâinile mele. Am început chiar de a doua zi și îmbunătățirile sănătății mele din următoarele săptămâni au fost uimitoare. Aproape că vedeam cum se topește grăsimea de pe mine - nu am să uit niciodată momentul când mi-am văzut din nou clavicula în ani de zile, calitatea pielii și a părului s-a îmbunătățit drastic, eram plină de energie, vitalitate și de o nouă "foame" - de viață adevărată.

Doar după o lună de dietă crudivoră am avut primul iubit din ultimii 5 ani, eram încântată și din ce în ce mai inspirată și dedicată noului meu stil de viață. Am descoperit că pe măsură ce pierdeam în greutate deveneam mai completă ca persoană. Am început să mă deschid pe direcții care înainte mi se păreau inaccesibile, lăsam adevărul, onestitatea și încrederea să crească. Am fost prinsă într-un corp de prea multă vreme și acuma adevăratul meu "eu" se ivește și atrage mult interes, mai ales din partea bărbaților ;)

Au trecut cel puțin cinci ani de când am început să mănânc crudivor și sunt mai fericită ca niciodată - am mărimea la rochie 10 (UK), pot să port ce haine vreau eu, să mănânc mâncăruri crude delicioase în fiecare zi și să mă bucur nespus de ceea ce fac.

Tot timpul voi purta cu mine semnele experienței mele - fizic, pielea mea este marcată, emoțional și spiritual am trecut prin momente profunde de singurătate, depresie și insecuritate care au nevoie de timp să se vindece. Totuși acestea au fost o experiență educativă deosebită și nu aș dori să schimb prin ce am trecut pentru a deveni femeia care sunt acum.

Sursa: iveg.roArticole despre


Articole din Stil de viata