facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Ritualul de dimineata care il ajuta pe Tony Robbins sa fie pozitiv toata ziua

Aluaturi

Tony Robbins este o persoană pozitivă - acest aspect nu se poate contesta. Ca si "antrenor de viață" (life coach), Tony a petrecut zeci de ani ajutand oamenii să trăiască viața pe care si-o doresc, iar el pare să o facă întotdeauna cu un zâmbet. Pozitivism aparent fără margini, Robbins i-a determinat pe mulți să se intrebe: Cum reuseste sa fie mereu la inaltime?

tony robbins

Intr-un interviu acordat "SuperSoul Sunday", Robbins dezvaluie cheia menținerii tonusului sau pozitiv: in fiecare dimineata începe cu un ritual de 10 minute. Dupa ce face o sedinta de respiratii, Robbins se simte pregătit pentru ritual și începe cu starea de recunostinta.

"[Eu fac] trei minute și jumătate de mulțumire pură pentru trei motive", spune Robbins. "Aleg unul dintre cele trei ca să fie simplu ... vântul care adie pe fața mea, fețele copiilor mei, orice."

Motivul pentru care începe ziua cu starea de recunoștința, explica Robbins, este datorita capacității sale extraordinare de a inlatura emotiile negative.

"Cele doua emotii care ne dau cel mai mult de furca sunt frica și furia, insa nu poți fi recunoscător și înfricoșat in acelasi timp.", spune Robbins. "Și nu poți fi furios și recunoscător simultan."

După cateva minute de recunostinta, Robbins mută concentrarea pe 3 succese uriase pe care si-ar dori să le traiasca in urmatoarele 6 până la 12 luni. "Le vad ca si cum s-au realizat deja... si ma simt implinit si multumesc pentru asta"

Cu aceasta, Robbins spune că este pregătit să aibă o zi pozitivă.

Articole despre recunostinta, optimism, emotii, tonny robins