facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Chimioterapia ucide mult mai multi americani decat toate actele de razboi, sinucidere si terorism combinate

Sanatate

Există un fapt puțin cunoscut despre unul dintre cele mai aplicate tratamente pentru cancer, si anume: Este atât de mortal încât nici măcar războiul nu a reușit să depaseasca numărul victimelor.

Din 2000, potrivit site-ului Pharma Death Clock, mai mult de 16,3 milioane de oameni au murit de la chimioterapie - mai multi decât războaiele, terorismul și suicidul, combinate.

chimioterapie

"In timp ce companiile de medicamente au profit de miliarde, oamenii mor cu milioanele", noteaza site-ul.

Pe langa chimioterapie, există zeci de alte decese cauzate de medicina modernă, cum ar fi erori de spital (7176929), erori medicale (1598497), infectii din spital (1,223,340) și decese in urma unei interventii chirurgicale (521958).

Redactorul NaturalNews, Mike Adams, autorul Criminalisticii alimentare, director al laboratorului de știință CWCLabs.com, editor al NaturalNews.com și creatorul Medicine.news, constata în 2013 ca medicii din SUA sunt mult mai susceptibili de a provoca moartea decât armele de foc.

"Toată lumea este de acord ca atentatul Sandy Hook a fost o tragedie. Multi au exploatat ulterior moartea acestor copii pentru a sustine o politică de dezarmare a americanilor pretinzând ca "armele ucid oameni", a scris el.

Punerea cifrele în context
"Dar în comparație cu ce? Inotul ucide oameni. Echitatia ucide oameni. Și da, chiar și nașterea ucide oameni. (Asta înseamnă că ar trebui să incriminam graviditatea?)"

El a continuat să se constate că punerea deceselor cauzate de armele de foc într-un context adecvat a fost importanta, deoarece este necesar acest lucru pentru a respinge fel de fel de "scenarii apocaliptice" înaintate de sustinatorii anti-arma. De exemplu, el a remarcat ca medicii ucid de 2.450% mai multi americani decat o fac armele de foc, in fiecare an.

"Comparativ, medicii ucid 783,936 de oameni în fiecare an, de 64 de ori mai mult decât 12174. Medicii nu trag cu gloanțe, dar cu vaccinuri, chimioterapie și produse farmaceutice ... toate acestea se dovedesc a fi mult mai mortale decat armele", a remarcat Adams.

Într-un comunicat de presă din iulie 2014, senatorul Bernie Sanders a declarat că erorile medicale au fost a treia cauza de deces in Statele Unite.

24,5 ori mai multe sanse de a muri din cauza unui doctor decât a unui pistol
"Prejudiciul medical este o cauza majora de suferinta, dizabilitate si deces - precum și un cost financiar imens națiunii noastre", senatorul Bernie Sanders a declarat, la începutul unei audieri a Subcomisiei Senatului pentru Sanatate primara si Imbatranire. "Aceasta este o problemă care nu a primit nicăieri atenția pe care o merită și astăzi sper că ne putem concentra asupra acestei chestiuni cu consecință atat de gravă."

El a spus că doar bolile de inima si, da, cancerul, au ucis mai mulți oameni.

Potrivit The Truth About Cancer (Adevărul despre Cancer), cancerul este o mare afacere. Pentru chimioterapia în sine, tratamentul foarte rar functioneaza și în loc să vindece, grăbește moartea, transformand ultimele zile ale pacientului într-un coșmar viu de durere, pierderea funcției cognitive și disconfort - să nu mai vorbim de efectele mentale de durată asupra membrilor familiei.

De fapt, chimioterapia "devasteaza sistemul imunitar care este prima linie de apărare împotriva cancerului", The Truth About Cancer.

Adams a menționat că suntem de 24.5 mai susceptibili de a fi ucisi de către medicul nostru decât de o armă de foc și totuși nu există "absolut nici un apel în mass-media pentru «controlul medicului.»"

De asemenea, el a subliniat ca "nu există nici o discuție asupra faptului că medicamentele psihiatrice sunt cauza impuscaturilor violente la care asistam in America."
Sursa:
http://www.naturalnews.com/053748_chemotherapy_death_statistics_truth_about_cancer.html
http://pharmadeathclock.com/
http://www.sanders.senate.gov/newsroom/press-releases/medical-mistakes-are-3rd-leading-cause-of-death-in-us
http://www.naturalnews.com/Truth-About-Cancer-Summit.html
http://science.naturalnews.com/chemotherapy.html

Articole despre chimioterapie, cancer