facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Uleiurile esentiale ridica frecventa de vibratie a corpului uman

Uleiuri esentiale

Chiar și oamenii de știință recunosc acum ca în unele uleiuri esențiale exista agenți puternici care au capacitatea de a opri răspândirea cancerului si care induc anihilarea celulelor canceroase.

Frecvenţa este un indicator al vibraţiei energiei alimentelor, bolilor şi a vieţii. De exemplu, alimentele organice au o vibraţie mai înaltă decât mâncarea obişnuită. Alimentele procesate au 0 MHz. Studiile au demonstrat că doar faptul că consumăm alimente de joasă frecvenţă, ne scade şi noua frecvenţa generală. Un corp sănătos, din cap pana in picioare, in mod obisnuit are o frecvență ce variaza între 62 și 78 MHz, iar boala apar sub 58 MHz. Uleiurile esenţiale ridică frecvenţa de îndată ce le inhalăm.

lavanda

Când frecvenţa uleiurilor este foarte înaltă ne ajută să ne eliberăm mai rapid de blocaje prin trezirea conştiinţei noastre spirituale.

Uleiurile esenţiale variază ca frecvenţă între 52-320 MHz, uleiurile esenţiale spirituale având peste 90 MHZ. Trandafirul are cea mai înaltă frecvenţă de 320 MHz. Oricare frecvenţă peste cea a creierului uman este considerată înaltă.

Studiile arată că gândurile negative scad frecvența noastră, în doar 3 secunde, cu 12 MHz. Gândurile pozitive ridică frecvența, în medie cu 10 MHz. Rugaciunea ridica frecventa cu 15 MHz.

Studiind unele dintre cele mai populare uleiuri esențiale, cum ar fi menta, ghimbir, lamaie, grapefruit, iasomie, lavanda, musetel, cimbru, trandafir și scorțișoară, cercetatorii au incercat sa descopere modul in care aceste uleiuri pot combate cancerul.

Bruce Tanio, de la Tainio Tehnology și șef al Departamentului de Agricultură de la Universitatea Washington, a dezvoltat un monitor de frecvență calibrata (CFM), care a fost utilizat pentru a măsura frecvențele uleiurilor esențiale și efectul lor asupra frecvențelor umane atunci când sunt aplicate pe corp. Laboratorul de uleiuri esentiale utilizează un CFM, iar altul este situat la Universitatea Johns Hopkins, unde este folosit pentru a studia frecventa in raport cu boala.

"Cancerul începe atunci când codul ADN în nucleul celulei devine intrerupt", spune imunologul Mahmoud Suhail. Se pare că unele uleiuri esențiale au o funcție de reset. Uleiurile ii pot spune celulei care ar fi codul corect de ADN.

Uleurile trebui sa fie pure

Exista o multime de uleiuri esențiale la vânzare, cu toate acestea cele mai multe sunt de proastă calitate, produse sintetic și diluate cu alcool și alți aditivi. Pentru a fi eficiente trebuie să utilizati numai uleiuri esentiale pure 100%, calitate terapeutică, în caz contrar nu veti obține beneficii și, în plus, trebuie să schimbați combinația în fiecare săptămână cu proporțiile corecte ale fiecărui ulei.

Robert O. Becker, autorul cărții "The Body Electric" validează faptul că organismul uman are o frecvență electrică și se pot spune multe despre sanatatea unei persoane prin ea. Nikola Tesla a spus că dacă am putea elimina anumite frecvențe din afara, am fi mai rezistenți in fata bolii. Dr. Otto Warburg a fost de doua ori laureat al Premiului Nobel și a castigat Premiul Nobel pentru cercetare in domeniul cancerului cand a descoperit ca celulele umane au o tensiune electrică.

Fara îndoială, anumite frecvențe pot preveni dezvoltarea bolii și alte frecvențe ar distruge boala. Substanțele de frecvență mai mare pot distruge bolile de frecvență mai mică.

Uleiurile esentiale pure încep la o frecventa de 52 MHz și ajung chiar la 320 MHz! Cateva exemple: Trandafirul 320 MHz, Tămâia 147 MHz, Lavanda 118 MHz, Smirna 105 MHz, Musetel german 105 MHz, Ienupar 98 MHz, Sandal 96 MHz, Angelica 85 MHz, Menta 78 MMHz.

Uleiurile esentiale au proprietati vindecatoare

Celulele de cancer de san sunt distruse în mare parte de uleiuri de scorțișoară, cimbru, musetel si iasomie, cu mușețel sunt distruse până la 93% dintre ele in vitro. Si mai eficient a fost uleiul de cimbru, ceea ce a dus la o rată a anihilare a 97% dintre celulele canceroase la sân MCF-7.

Articole despre uleiuri esentiale