facebook suntsanatos.ro    pinterest suntsanatos.ro    rss suntsanatos.ro

Stefan Hiene, hrana vie si sportul de performanta

Stil de viata

Stefan Hiene este initiatorul Zilei Internationale RAW FOOD. Stefan este din Germania, este sportiv de performanta, practica cu succes din tinerete mountainbike (a fost in Top 20), are acum 34 de ani, dar stralucirea ochilor, zambetul si caldura sufleteasca sunt cele ale unui tanar de 17 ani.

Stefan-Hiene

In anul 2003 a intervenit o mare schimbare in viata si in cariera sa, atunci cand un bun prieten de-al sau s-a imbolnavit de ciroza. Incercand sa-l ajute sa gaseasca o terapie alternativa, deoarece medicina clasica nu ii oferise cu adevarat o sansa si o solutie, s-a izbit "intamplator" de hrana vie, a cunoscut multi terapeuti, medici, o gramada de oameni care practicau de ani de zile cu mare succes acest stil de viata si a ramas foarte surprins de rolul nemaipomenit de mare pe care il are alimentatia in viata fiintei umane. Si atunci, i-a strafulgerat prin cap ideea, de a incepe un experiment cu sine insusi, prin care sa raspunda la intrebarea care ii preocupa pe foarte multi oameni si anume: ESTE POSIBILA PERFORMANTA SPORTIVA CU HRANA VIE?

Raspunsul foarte clar pe care l-a primit de la viata si pe care de atunci nu a incetat nici o clipa sa-l dea mai departe, este un foarte hotarat DA!! Fara nici un fel de poate!!! S-a supus in cadrul experimentului la o multime de teste medicale, conduse de mari medici sportivi din Germania, rezultatele obtinute au fost atat de uluitoare, incat nici nu puteau fi interpretate, fiind total diferite de toate normele intregistrate pana atunci....

De atunci, Stefan sustine conferinte si seminarii in Germania si in alte tari, se implica enorm  in promovarea alimentatiei raw food si bineinteles ca participa mai departe, cu aceleasi rezultate foarte bune, la intreceri sportive, reusind sa atinga in continuare performante extraordinar de bune si contrazicand astfel, toate teoriile medicilor alopati, teorii referitoare la alimentatia absolut "necesara" (cunoasteti si voi foarte bine tot ce se spune despre necesarul de proteine (din carne), hidrocarburi &Co) practicarii sportului de performanta!!!

Sursa: romaniagoesraw.com

Articole despre


Articole din Stil de viata